2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende çalışıp çalışmama arasında kararsızım , işim rahat 5 yıldır çalışıyorum aynı yerde bakalım nasip :)

cnım bende bu şekilde besleniyorum hatta şimdilik saatine göre yiyince karnımda acıkmıyor dengeli beslendigimi düşünüyorum bunlara ek olarak kefir içebilirsin ben içiyorum , özellikle ayva yemeni tavsiye ederim çok sağlıklı bir besin ve bebiş için de yararlı ayrıca ayva yiyenin bebeği güzel olur derler.
birde bir yerde okumuştum hamilelikte armut ve karnıbahar çok faydalıymış , bunlarıda yemeye dikkat ediyorum

ayrıca haftada 2 kez olmasa da 1 kes balık yiyorum ızgara ve cilasız olanlardan , ve günde 3,5 lt su tüketiyorum

karışık yazdım ama birde kaşar çok faydalıymış hamilelikte bebegin gelişimi ve kilosu bakımından :)

ben mecbur çıkacağım çocuklara bakacak kimsem kalmıyor. ayrıca ikisnede doymak aklımın kalmamasını istiyorum.3-4 olunca küçük kreşe giderse başlarım belki. nasip. zor çalışmamak ama en azından aklım hergün evde kalmayacak. ayrıcam haftasonuda vicdan azabından bırakamıyordum. belki böyle anane bakar bi kaçarım falan :)

allahım ne şanslısınız ne güzel besleniyosunuz ya kefir ve su 0 hayatımda hiç içmiyorum

allahım ne şanslısınız ne güzel besleniyosunuz ya kefir ve su 0 hayatımda hiç içmiyorum
bulantından dolayı mı , bende yiyebiliyorken yiyorum ama asla yağlı sağlıksız şeyler yemiyorum normalde de yemezdim zaten fast food tarzını en son kaç yıl önce yedim hatırlamıyorum bile :)

ilerleyen zamanda belki benimde bulantım olur diyorum, yiyebiliyorken şimdi yiyorum :)

tek kişiyle zor canım ama dedigin gibi evlat söz konusu olunca herşeyin önüne geçer diye düşünüyorum, benimki de belli degil kafama göre ama dua ediyorum inşallah çıkarırlar hem tazminat hem işsizlik maaşı alır otururum evimde diyorum. ama bende o şans nerdeee

çalıştığım için iş yerinde tayt vs. Giyemiyorum. Şuan ki pantolonlarımında fermuarını düşmesini açıyorum. Mavinin düz kotlara benzemesi hoşuma gitti bir gelsinde bakalım.
Maviden aldiginiz pantolon nasıl acaba
canım internetten aldığım için henüz gelmedi geldiğinde mutlaka yorum yaparım

midemin bulanmadığı zamanlarda sürekli yiyesim geliyor. Özellikle sabahları beyaz ekmeği çok tüketiyorum. 57 ile gebeliğimi öğrendim. 58-59 arasında gidip geliyorum. Hedefim 70 i geçmemek

artık bulantın olmaz şanslı dilimdesin. bende yağlı fast food kola onları yemiyorum.
ama bulantıdan herşeyi yemek istemiyo cnm. ama bende muz soda ayva badem ananas bol çorba ayran bunları yşyorum et kesşn yiyorum balık yiyorum bu 4 gündür çoban salataya taktım delirir gibi hepsini kendim yiyorum.

bende ilk bebeğimde çıkarıldım heşeyimi aldım.
bunda rica edicem çıkış alcam işsizliğimi rapor paramı alabilicem inş. yıllık izinle 8 hafta öncesi izni birleştircem ağustosta ayrılcam inş planladığım gibi olur.
ay hayalim elbiselerle yaz boyu dolaşmak ya bu son hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum diyorum.. inş. bakalıım.

ben waikiki aldım klasik gibi inanılmaz rahat işte giymek için lacivert çok güzel mutlaka alın iş için

maşallah senin bebiş baya tombiş miş :)

ortalama bebekler zaten 3800 felan doğuyo karın sarkması kötü olur evet şu saatten sonra manken mi olcan boşver :)
Ya oyle deme inan ki insan cok kafaya takiyor . Ben karın germe ameliyati oldum onun icin. Esimin onunde soyunmak istemiyordum gormesin diye . Simdi ayni seyler olmasin diye gunde 3 defa nemlendiriorum nasil canim yandiysa umarm olmaz

seinde beslenmen iyiymiş canım maşallah , inşallah bulantım olmaz böyle devam eder.

ya evet keşke bende çıkarılsam ama asla öyle bi iyiliği yapmazlar. neden son gebeliğim dedin düşünmüyor musunuz 3. yoksa sağlık engeli mi var

yok canım allah isteyene versin inşallah bu kardeşi olsun diye yaptım. 3. bana göre değil. anca büyütürüm ikisin inşallah büyükde konuşmayım tabi bakalım nasip kısmet.

Ya oyle deme inan ki insan cok kafaya takiyor . Ben karın germe ameliyati oldum onun icin. Esimin onunde soyunmak istemiyordum gormesin diye . Simdi ayni seyler olmasin diye gunde 3 defa nemlendiriorum nasil canim yandiysa umarm olmaz
canım keşke doğumdan sonra olaydın germe işini birde işe yarıyormu çatlağa ne yapsalar yaramıyor diye biliyorum. benimde en büyük korkum vazelinde sür diyorlar su almıyor ya vazelin.

Kizlar nemlendirici surmeye basladiniz mi??Ben acaba 1 ay sonra mi surmeye baslasam diyordum..Daha karnim buyumedi hicc.Yoksa onceden mi surulmesi lazim..Oyleyse ben de sureyim.

canım keşke doğumdan sonra olaydın germe işini birde işe yarıyormu çatlağa ne yapsalar yaramıyor diye biliyorum. benimde en büyük korkum vazelinde sür diyorlar su almıyor ya vazelin.
Kuzum 2 dogum yaptim birdaha cocuk yapmayi dusunmuyordum ne bileyim basima gelecekleri catlaklar karnim alt tarafindaysa gidiyor usttekiler gerildigi icin belli belirsiz oluyor fit sıkı bir karniniz oluor yani

yok canım allah isteyene versin inşallah bu kardeşi olsun diye yaptım. 3. bana göre değil. anca büyütürüm ikisin inşallah büyükde konuşmayım tabi bakalım nasip kısmet.
aynen yine de büyük konuşma çünkü , biz bilemeyiz Allah bilir. hayırlısı olsun nasip kısmet

ben özellikle sordum folik asit kullanayım mı diye evde bir kutu var bitireyim mi dedim , yok artık gerek yok decaviye devam et dedi ama ben folik asiti 7 8 aydır kullanıyordum vücudun yeterince depolamıştır demişti
Ben de folik asitimi Haziran ayından beri kullanıyorum. Hala devam ediyorum.
Kan testinde de folik asitim yüksek çıkmıştı ama doktorum haftan ilerledikçe bebeğin ihtiyacı da artacak ayrıca fazlasını idrarla atıyorsun zaten şeklinde yorumlamıştı

canım geçmişe yeni göz atma fırsatım oldu, eşimin kuzenin eşi de ilk çocuğunu yeni doğurdu; kan uyuşmazlığı nedeniyle iğne olması gerekiyormuş sanırım.
Ancak iğne olmamış nedenini soramadım, ama saptanamamış vs. galiba.
Bebeği bu nedenle ağır sarılık atlattı, ve her gün çocuk doktoruna götürüyorlar iğne oluyor bebeği hala.
İki doktor da farklı bilgi verdiyse istersen bir doktora daha giderek fikir alabilirsin. Aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…