2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım bu daha çok ufakki nub yok 10 haftadan sonra tahmin yapılabilir :)

Keseye yerleşme şekline göre sana kız derler herhalde canım. Benim soldaydı erkekmiş galiba öyle olunca

Selam kızlar. Nasılsınız? Ne var ne yok. Bu ara yoğun geçti. Bulantılar, kusmalar, şişkinlik falan , değişik hallerdeyim.

bende en çok onu merak ediyorum son 1 hafta kaldı randevuma içim içimi yiyor arada, acaba ne durumda , kalbi atıyor mu vs vs :) çok değişik duygulaardayım
Benim de öyle 2 hafta kaldı diyordum ama 3 hafta varmış. Çok fazla yaaa. Çok merak ediyorum. Bulantı olmadığı zamanlar bi şey de hissetmeyince sanki karnımda bi şey yokmuş gibi geliyor. Beklemek zor .

benimde 8 şubat ve bnimde ilişkim 16-18-23 şubat bebekte tam 8. şubatla uyumlu bnde hangi gün oldu diye merak ediyorum :) 22 şubat yumurtlama diyor sanırım hemen 16 sında kaldım ben :)
Benim 25 ocak sat. Ama 21. Gün yani 14 şubatta yumurtlama oldu. Pcolu olduğum için testlerle takip etmiştim. 14-15-16-17 de ilişki olmuştu. 14 ünden itibaren sayınca 12. Gün öğrendim hem idrarda hem kanda.

15 gün oluyor arada . Kese görünmez o zaman bence. Şubatta olmuştur bence :)

Kese boi diyene bi daha gitmezdim ben olsam. Sizi iyi hissettirecek , kötü bi şey varsa da anlayışla anlayabilecek bi doktor bulmalısın bence. Geç değil kalp atışı için. 6. Haftadan sonra duyulur derler. Ama biraz daha uzayabilir bu süre. Korkma, içini ferah tut. Yarın güzel haberler verirsin inşallah
Benimde 16 sında olma ihtimali var. Maşşallah o gece herkes çok aktifmiş :)
Aktif olanlardan biriyim ama benim yumurtlama 14 ünde olmuştu ve o gece başladık biz. Doktor da tam aşk çocuğu olmuş demişti. Ultrason bakarken baya gülmüştük doktorla.

:) Sevgililer gününde yapamayanlar ogün yapmış:)
Ben 14ünde başlayanlardanım doktorun dediğine göre o gün olmuş
Maviden hamile pantolon alan var mı ? Modellerini beğendim ama alıp kullanan var mı
Ben şimdilik defacto ve lcw ya baktım. Şimdilik bi tane olsun diye. Şişkinlik var çok çünkü , 5 aylık gibiyim bu ara. Defacto çok kötüydü ama lcw da cici şeyler vardı. Acık büyüse göbüşler alışveriş önerilerine başlasak hep beraber
Netten mı baktın sen?
Selam kızlar
Kasım anneleri derken
Doğumu Kasım’da olacaklar mı
Kasım’da hamile olanlar mı demek
Bence ilki
Selam. Doğumu kasımda olacak olanlar demek.
Yeşil olunca dikkat eder doktorlar. Kokusu var mıydı ? Kokusu yoksa sorun olmaz ama kokuluysa enfeksiyon olabilir diyorlar.

Paralel gordugun seyin hemen altina dikkat et ben nub olarak orayi gordum o daha erkege yonelimli
Şu nub ne oluyor kuzucum yaaa. Maşallah size valla

Sağol canım

Ben mecburen netten bakıyorum doğuda olduğum için burada zaten bulamam. Lcw in bana ağı düşük geldi karnım şişene kadar çok çirkin dururmuş gibi. Mavide ki pantalonu aldım deneyeceğim bakalım şimdilik güzelse bir rengi daha vardı onuda alırım

Anladım canım. Evet. Bazılarının ağı düşüktü. Güzel bi pantolun aldım ama yine de. Valla bi tayt , iki yüksel bel pantolon dışında giyemiyorum hiç bi şey. Vakti zamanında o düşük belleri hangi akla hizmet aldıysam. :)) her sabah dolabın başında oturup ne giysem diye bakıyorum
Neyse canım. Beğenirsen biz de bakalım maviye. Inşallah istediğin gibi olur

K Kutsal Alerji evet beklemek çok zor bi süreç,senin 3 haftan varsa o zaman yakın zamanda gittin gördün bebişi ben en son 7 haftalıkken gitmiştim şuan 9+3 üz. benimde hiç bulantım olmuyor annemde de hiç olmamış normal şuan ki hayatı gibi geçmiş hamileliği genetik diyorum öyle rahatlıyorum , önce kalbini duyunca rahatlıycam diyordum duydum şükür ama rahatlayamıyorum şimdide bin tane soru aklımda , bu sefer gittigimde de bir sorun olmaz inş bakalım ondada neyi kafaya takıcam , :) allah bebişlerimizi esirgesin inşallah

Kizlar gunaydin.Sizler de kilo artisi oldu mu??Alisverislere baslamissiniz..Ben de hic degisiklik yok da .Ayni kilomdayim.Hatta kiyafetlerim bol gelmeye basladi cunku kilo verdim((

Kizlar gunaydin.Sizler de kilo artisi oldu mu??Alisverislere baslamissiniz..Ben de hic degisiklik yok da .Ayni kilomdayim.Hatta kiyafetlerim bol gelmeye basladi cunku kilo verdim((
günaydın, evet bende artış oldu hemde fazlasıyla 3 haftada 8 kg aldım kıyafetler olmuyor işyerinde otururken fermuarlarını açıp oturuyorum pantolonların , boş zamanımda olmuyor ki gidip alayım sen neden kilo verdin ki bulantın kusman mı çok

Wuuuuu ne yaptım canım sen 8 kilomu,ilk 3 ayda en fazla 1 2 kilo olmalı diyor doktorlar.
Zaten 6 7 aydan sonra hızla kilo alacağız aman biraz dikkat,doğumunda çok zor olur hamileliginde

Wuuuuu ne yaptım canım sen 8 kilomu,ilk 3 ayda en fazla 1 2 kilo olmalı diyor doktorlar.
Zaten 6 7 aydan sonra hızla kilo alacağız aman biraz dikkat,doğumunda çok zor olur hamileliginde
canım ben anladım mı ki nasıl oldu anlamadım hamilelikten önce 72 kg idim. şuan 78 im. yani 6 kğ almışım 9 haftada , yukarıda yanlış yazmışım 8 değil 6 kğ almışım. zaten bu haftadan itibaren dikkat ediyorum çok kg iyi degil dedigin gibi ilk aylarda böyleysem sonrasını düşünemiyorum, şimdilk dikkat ediyorum bakalım ne olacak

şunu da ekleyeyim normalde çok hareketli bir yapım var şipşakımdır. ama hamilelikten sonra yorgunluğum çok oldugu için yerimden kalkasım gelmiyor. evde yemegi yiyorum hareket etmeden uyuyorum saat 9 gibi , e işim de masa başı , evde temizlik vs ile de çok uğraşmıyorum yormuyorum kendimi hal böyle olunca hareket etmeyince kilo alıyorum yedigimi eritemiyorm ama bu hafta başladım işyerinde yarım saat yürüyüş yapıyorum hergün, faydası olacak mı bakalım

Bende aynıyım canım yemek yiyince zaten direkt uykum geliyor,siniyorum bir köşeye miskin miskin 0
Havalarda ısındı artık 3 ayı doldurmayada az kaldı bende atacağım kendimi dışarıya,yürüyüş en güzel şey bizm için.bende 1 kilo aldım inşllah 2ye çıkmadan biter 3ay inşllah az kilolarla atlatırız 9ayı

Canim ben gunde 5-6 defa kusuyorum.Bircok yemegi yiyemiyorum..Sadece borek,puaca,sandviç tarzi seyler yiyorum.Elma yesem cikariyorum.Ondan verdim ..

Ruya gordum bugun sabaha dogru. Doktora gitmisim guya 11 haftalikmis. Doktor diyorki saglikli bebek cinsiyetini de dogru tahmin etmisim . Sonra kagida cin ali gibi birsey ciziyor biyikli fln e diyorum ne cinsiyeti erkek mi evet diyor . Icimden diorum nasil dogru tahmin bu kiz demisti bana . Ayin mayis ın 13 unde gel kesin soyleyeyim diyor . burda cinsiyet tahmini yapa yapa benimde ruyalarima girdi

yaa ne güzel 1 kg almışsın , bende yürüyoprum işte illa ki faydası olur diye düşünüyorum, havalar daha da ısınınca yemekten sonrada çıkarız eşimle :)

Canim ben gunde 5-6 defa kusuyorum.Bircok yemegi yiyemiyorum..Sadece borek,puaca,sandviç tarzi seyler yiyorum.Elma yesem cikariyorum.Ondan verdim ..
allah yardımcın olsun canım , bende bulantı olmadıgı için alıyorum kiloyu bulantı olsa bende verirdim , geçer inş seninkide

Canım ben ilk hamileliğimde böyleydim.hatta poğaça börek dahil hiçbirşey yiyemiyordum.4 5 kilo vermiştim.şimdi de bulantılarım başlayınca doktorum woprem verdi onu bulamadı eşim premises plus diye takviye bir hap aldı.çok çok iyi geldi bana gözüm açıldı resmen.buna başlayınca folik asiti kestim.günlük doz var içinde çünkü

benim şuan evimde boya var ben lavaboya zor gidiyorum ama bu işe kalkışmam gerekiyordu.. yazı huzurla geçirmek istiyorum ve a dan z ye herşey yıkanıp atılcak büyük bi temizlik yapılacak 1 hafta napıcam bilmem evde bile kalmıyorum :)

kolay gelsin canım ama kendni fazla yorma dikkat et , bi yardımcı alır birlikte yaparsınız şahsen ben bahar tmizligini öyle yapacagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…