Benim de öylebende en çok onu merak ediyorum son 1 hafta kaldı randevuma içim içimi yiyor arada, acaba ne durumda , kalbi atıyor mu vs vs :) çok değişik duygulaardayım
Benim 25 ocak sat. Ama 21. Gün yani 14 şubatta yumurtlama oldu. Pcolu olduğum için testlerle takip etmiştim. 14-15-16-17 de ilişki olmuştu. 14 ünden itibaren sayınca 12. Gün öğrendim hem idrarda hem kanda.benimde 8 şubat ve bnimde ilişkim 16-18-23 şubat bebekte tam 8. şubatla uyumlu bnde hangi gün oldu diye merak ediyorum :) 22 şubat yumurtlama diyorsanırım hemen 16 sında kaldım ben :)
15 gün oluyor arada . Kese görünmez o zaman bence. Şubatta olmuştur bence :)Adetinize 4 gün kala olan ilişkiden olunca kese geç mi gözüküyor? Mesela Ben adetime yakın gün olan 4 Martta ilişkiye girdim. 19 Martta hem İdrarda çıktı hem alttan usg ile kese gözüktü. Bu durumda adetime yakın olan ilişkiden değildir demi? :)
Kese boi diyene bi daha gitmezdim ben olsam. Sizi iyi hissettirecek , kötü bi şey varsa da anlayışla anlayabilecek bi doktor bulmalısın bence. Geç değil kalp atışı için. 6. Haftadan sonra duyulur derler. Ama biraz daha uzayabilir bu süre. Korkma, içini ferah tut. Yarın güzel haberler verirsin inşallahkızlar benim sat 21 şubat ilk 25 martta gittim kese 5mm di 31 martta 11,3 mm oldu sonra hafif kanama oldu 4 nisanda gittim dr kese aynı kalmış içi de boş dedi hemen araştırma hastanesine gittik keseyi 16mm ölçtü hatta bebek de var içinde dedi. bu cumartesi yani 6nisanda kese boş diyene gittik vajinalde 16mm kese 5.3 mm bebek gördü kalp atışı böyle beyaz ışık yanıp sönüyo gibiydi gösterdi ama kendi ile çelişmemek için mi nedir dinletmedi soru işareti koydu kalp atışı izlenmedi yazdı kağıda cumartesi bi daha çağırdı. ben de çarşamba yani 6+6 da devlete bi daha gidicem çok mu geç kalp atışı için
Aktif olanlardan biriyimBenimde 16 sında olma ihtimali var. Maşşallah o gece herkes çok aktifmiş :)
Ben 14ünde başlayanlardanım:) Sevgililer gününde yapamayanlar ogün yapmış:)
Ben şimdilik defacto ve lcw ya baktım. Şimdilik bi tane olsun diye. Şişkinlik var çok çünkü , 5 aylık gibiyim bu ara. Defacto çok kötüydü ama lcw da cici şeyler vardı. Acık büyüse göbüşler alışveriş önerilerine başlasak hep beraberMaviden hamile pantolon alan var mı ? Modellerini beğendim ama alıp kullanan var mı
Selam. Doğumu kasımda olacak olanlar demek.Selam kızlar
Kasım anneleri derken
Doğumu Kasım’da olacaklar mı
Kasım’da hamile olanlar mı demek
Bence ilki
Yeşil olunca dikkat eder doktorlar. Kokusu var mıydı ? Kokusu yoksa sorun olmaz ama kokuluysa enfeksiyon olabilir diyorlar.Arkadaşlar bugün şöyle bir şey oldu, oturuyordum, ayağa kalkar kalkmaz birden neredeyse yarım çay bardağı kadar akıntı geldi, çamaşırımı ıslattı o derece... lavaboya gittim rengi yeşil mukoza şeklindeydi. böyle akıntı tarzı sorunum veya gün içinde herhangi bi akıntı olmayıp birden bire böyle olunca korktuk.
doktora gittik, doktor hamilelikte gayet normal, kırmızı veya kahverengi olmadığı sürece korkulacak bir durum yok dedi. Başınıza gelirse korkmayın sizde.
Şu nub ne oluyor kuzucum yaaa. Maşallah size vallaParalel gordugun seyin hemen altina dikkat et ben nub olarak orayi gordum o daha erkege yonelimli
Sağol canımSelam kızlar. Nasılsınız? Ne var ne yok. Bu ara yoğun geçti. Bulantılar, kusmalar, şişkinlik falan , değişik hallerdeyim.
Benim de öyle2 hafta kaldı diyordum ama 3 hafta varmış. Çok fazla yaaa. Çok merak ediyorum. Bulantı olmadığı zamanlar bi şey de hissetmeyince sanki karnımda bi şey yokmuş gibi geliyor. Beklemek zor .
Benim 25 ocak sat. Ama 21. Gün yani 14 şubatta yumurtlama oldu. Pcolu olduğum için testlerle takip etmiştim. 14-15-16-17 de ilişki olmuştu. 14 ünden itibaren sayınca 12. Gün öğrendim hem idrarda hem kanda.
15 gün oluyor arada . Kese görünmez o zaman bence. Şubatta olmuştur bence :)
Kese boi diyene bi daha gitmezdim ben olsam. Sizi iyi hissettirecek , kötü bi şey varsa da anlayışla anlayabilecek bi doktor bulmalısın bence. Geç değil kalp atışı için. 6. Haftadan sonra duyulur derler. Ama biraz daha uzayabilir bu süre. Korkma, içini ferah tut. Yarın güzel haberler verirsin inşallah
Aktif olanlardan biriyimama benim yumurtlama 14 ünde olmuştu ve o gece başladık biz. Doktor da tam aşk çocuğu olmuş demişti. Ultrason bakarken baya gülmüştük doktorla.
Ben 14ünde başlayanlardanımdoktorun dediğine göre o gün olmuş
Ben şimdilik defacto ve lcw ya baktım. Şimdilik bi tane olsun diye. Şişkinlik var çok çünkü , 5 aylık gibiyim bu ara. Defacto çok kötüydü ama lcw da cici şeyler vardı. Acık büyüse göbüşler alışveriş önerilerine başlasak hep beraber
Netten mı baktın sen?
Selam. Doğumu kasımda olacak olanlar demek.
Yeşil olunca dikkat eder doktorlar. Kokusu var mıydı ? Kokusu yoksa sorun olmaz ama kokuluysa enfeksiyon olabilir diyorlar.
Şu nub ne oluyor kuzucum yaaa. Maşallah size valla
Ben mecburen netten bakıyorum doğuda olduğum için burada zaten bulamam. Lcw in bana ağı düşük geldi karnım şişene kadar çok çirkin dururmuş gibi. Mavide ki pantalonu aldım deneyeceğim bakalım şimdilik güzelse bir rengi daha vardı onuda alırımBen şimdilik defacto ve lcw ya baktım. Şimdilik bi tane olsun diye. Şişkinlik var çok çünkü , 5 aylık gibiyim bu ara. Defacto çok kötüydü ama lcw da cici şeyler vardı. Acık büyüse göbüşler alışveriş önerilerine başlasak hep beraber
Netten mı baktın sen?
Anladım canım. Evet. Bazılarının ağı düşüktü. Güzel bi pantolun aldım ama yine de. Valla bi tayt , iki yüksel bel pantolon dışında giyemiyorum hiç bi şey. Vakti zamanında o düşük belleri hangi akla hizmet aldıysam. :)) her sabah dolabın başında oturup ne giysem diye bakıyorumBen mecburen netten bakıyorum doğuda olduğum için burada zaten bulamam. Lcw in bana ağı düşük geldi karnım şişene kadar çok çirkin dururmuş gibi. Mavide ki pantalonu aldım deneyeceğim bakalım şimdilik güzelse bir rengi daha vardı onuda alırım
günaydın, evet bende artış oldu hemde fazlasıyla 3 haftada 8 kg aldım kıyafetler olmuyor işyerinde otururken fermuarlarını açıp oturuyorum pantolonların , boş zamanımda olmuyor ki gidip alayım sen neden kilo verdin ki bulantın kusman mı çokKizlar gunaydin.Sizler de kilo artisi oldu mu??Alisverislere baslamissiniz..Ben de hic degisiklik yok da .Ayni kilomdayim.Hatta kiyafetlerim bol gelmeye basladi cunku kilo verdim((
Wuuuuu ne yaptım canım sen 8 kilomu,ilk 3 ayda en fazla 1 2 kilo olmalı diyor doktorlar.günaydın, evet bende artış oldu hemde fazlasıyla 3 haftada 8 kg aldım kıyafetler olmuyor işyerinde otururken fermuarlarını açıp oturuyorum pantolonların , boş zamanımda olmuyor ki gidip alayım sen neden kilo verdin ki bulantın kusman mı çok
canım ben anladım mı ki nasıl oldu anlamadım hamilelikten önce 72 kg idim. şuan 78 im. yani 6 kğ almışım 9 haftada , yukarıda yanlış yazmışım 8 değil 6 kğ almışım. zaten bu haftadan itibaren dikkat ediyorum çok kg iyi degil dedigin gibi ilk aylarda böyleysem sonrasını düşünemiyorum, şimdilk dikkat ediyorum bakalım ne olacakWuuuuu ne yaptım canım sen 8 kilomu,ilk 3 ayda en fazla 1 2 kilo olmalı diyor doktorlar.
Zaten 6 7 aydan sonra hızla kilo alacağız aman biraz dikkat,doğumunda çok zor olur hamileliginde
şunu da ekleyeyim normalde çok hareketli bir yapım var şipşakımdır. ama hamilelikten sonra yorgunluğum çok oldugu için yerimden kalkasım gelmiyor. evde yemegi yiyorum hareket etmeden uyuyorum saat 9 gibi , e işim de masa başı , evde temizlik vs ile de çok uğraşmıyorum yormuyorum kendimi hal böyle olunca hareket etmeyince kilo alıyorum yedigimi eritemiyormWuuuuu ne yaptım canım sen 8 kilomu,ilk 3 ayda en fazla 1 2 kilo olmalı diyor doktorlar.
Zaten 6 7 aydan sonra hızla kilo alacağız aman biraz dikkat,doğumunda çok zor olur hamileliginde
Bende aynıyım canım yemek yiyince zaten direkt uykum geliyor,siniyorum bir köşeye miskin miskin 0şunu da ekleyeyim normalde çok hareketli bir yapım var şipşakımdır. ama hamilelikten sonra yorgunluğum çok oldugu için yerimden kalkasım gelmiyor. evde yemegi yiyorum hareket etmeden uyuyorum saat 9 gibi , e işim de masa başı , evde temizlik vs ile de çok uğraşmıyorum yormuyorum kendimi hal böyle olunca hareket etmeyince kilo alıyorum yedigimi eritemiyormama bu hafta başladım işyerinde yarım saat yürüyüş yapıyorum hergün, faydası olacak mı bakalım
Canim ben gunde 5-6 defa kusuyorum.Bircok yemegi yiyemiyorum..Sadece borek,puaca,sandviç tarzi seyler yiyorum.Elma yesem cikariyorum.Ondan verdim ..günaydın, evet bende artış oldu hemde fazlasıyla 3 haftada 8 kg aldım kıyafetler olmuyor işyerinde otururken fermuarlarını açıp oturuyorum pantolonların , boş zamanımda olmuyor ki gidip alayım sen neden kilo verdin ki bulantın kusman mı çok
yaa ne güzel 1 kg almışsın , bende yürüyoprum işte illa ki faydası olur diye düşünüyorum, havalar daha da ısınınca yemekten sonrada çıkarız eşimle :)Bende aynıyım canım yemek yiyince zaten direkt uykum geliyor,siniyorum bir köşeye miskin miskin 0
Havalarda ısındı artık 3 ayı doldurmayada az kaldı bende atacağım kendimi dışarıya,yürüyüş en güzel şey bizm için.bende 1 kilo aldım inşllah 2ye çıkmadan biter 3ay inşllah az kilolarla atlatırız 9ayı
allah yardımcın olsun canım , bende bulantı olmadıgı için alıyorum kiloyu bulantı olsa bende verirdim , geçer inş seninkideCanim ben gunde 5-6 defa kusuyorum.Bircok yemegi yiyemiyorum..Sadece borek,puaca,sandviç tarzi seyler yiyorum.Elma yesem cikariyorum.Ondan verdim ..
Canım ben ilk hamileliğimde böyleydim.hatta poğaça börek dahil hiçbirşey yiyemiyordum.4 5 kilo vermiştim.şimdi de bulantılarım başlayınca doktorum woprem verdi onu bulamadı eşim premises plus diye takviye bir hap aldı.çok çok iyi geldi bana gözüm açıldı resmen.buna başlayınca folik asiti kestim.günlük doz var içinde çünküCanim ben gunde 5-6 defa kusuyorum.Bircok yemegi yiyemiyorum..Sadece borek,puaca,sandviç tarzi seyler yiyorum.Elma yesem cikariyorum.Ondan verdim ..
benim şuan evimde boya varşunu da ekleyeyim normalde çok hareketli bir yapım var şipşakımdır. ama hamilelikten sonra yorgunluğum çok oldugu için yerimden kalkasım gelmiyor. evde yemegi yiyorum hareket etmeden uyuyorum saat 9 gibi , e işim de masa başı , evde temizlik vs ile de çok uğraşmıyorum yormuyorum kendimi hal böyle olunca hareket etmeyince kilo alıyorum yedigimi eritemiyormama bu hafta başladım işyerinde yarım saat yürüyüş yapıyorum hergün, faydası olacak mı bakalım
kolay gelsin canım ama kendni fazla yorma dikkat et , bi yardımcı alır birlikte yaparsınız şahsen ben bahar tmizligini öyle yapacagım :)benim şuan evimde boya varben lavaboya zor gidiyorum ama bu işe kalkışmam gerekiyordu.. yazı huzurla geçirmek istiyorum ve a dan z ye herşey yıkanıp atılcak büyük bi temizlik yapılacak 1 hafta napıcam bilmem evde bile kalmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?