annem kardeşim birde kadın bulacağım canım hepimiz yapacağız ama ev büyük 6 tane stor var yıkancakkolay gelsin canım ama kendni fazla yorma dikkat et , bi yardımcı alır birlikte yaparsınız şahsen ben bahar tmizligini öyle yapacagım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem kardeşim birde kadın bulacağım canım hepimiz yapacağız ama ev büyük 6 tane stor var yıkancakkolay gelsin canım ama kendni fazla yorma dikkat et , bi yardımcı alır birlikte yaparsınız şahsen ben bahar tmizligini öyle yapacagım :)
canım temizlik güzel bişey evet bende bayılırım deli gibi de yapardım, ama yormuyorum kendimi , ha bahar temziliginde bende illaki yorulucam ama yine de dikkat edeceğim allah yardımcımız olsun . ben ramazandan önce başlmayı düşünüyorum temizliğeannem kardeşim birde kadın bulacağım canım hepimiz yapacağız ama ev büyük 6 tane stor var yıkancakyandım yani yorcam kendimi kesin bakalım ama tüm yaz huzurla gezicem inş. bebekten önce herşey düzene girsin istiyorum.
bende ramazan gelmeden tüm yaz bahar kış ne varsa hepsini yapacağım okadar çok iş varki kışlık montlarıda ortadan kaldırmalıyım düşündükçe iş çıkıyor yandım vallacanım temizlik güzel bişey evet bende bayılırım deli gibi de yapardım, ama yormuyorum kendimi , ha bahar temziliginde bende illaki yorulucam ama yine de dikkat edeceğim allah yardımcımız olsun . ben ramazandan önce başlmayı düşünüyorum temizliğe
bende aynı durumdayım üstelik ben çalışıyorum , nasıl biticek bilemiyorum ama bi şekilde bitecek o kesin :)bende ramazan gelmeden tüm yaz bahar kış ne varsa hepsini yapacağım okadar çok iş varki kışlık montlarıda ortadan kaldırmalıyım düşündükçe iş çıkıyor yandım valla![]()
Valla ben isin kolayini buldum iki tane gardrop var yazlik kislik ayri hic ugrasmiorum yaz geldi kaldir kis geldi indir.bende ramazan gelmeden tüm yaz bahar kış ne varsa hepsini yapacağım okadar çok iş varki kışlık montlarıda ortadan kaldırmalıyım düşündükçe iş çıkıyor yandım valla![]()
bende çalışıyorum işteyim işe zor geliyorum okadar halsiz ve bulantılıbende aynı durumdayım üstelik ben çalışıyorum , nasıl biticek bilemiyorum ama bi şekilde bitecek o kesin :)
benimde dolabımda hepsi birtek mont kaldırıyorum görmek gemio içimden yıkıyorum atıyorum bazaya geriye kalan herşey dolapta yaz kış duruyor.Valla ben isin kolayini buldum iki tane gardrop var yazlik kislik ayri hic ugrasmiorum yaz geldi kaldir kis geldi indir.![]()
Bende aynı kilodayım. Bulantıdan doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Karbonhidrat tarzı midemi biraz rahatlatıyor sadeceKizlar gunaydin.Sizler de kilo artisi oldu mu??Alisverislere baslamissiniz..Ben de hic degisiklik yok da .Ayni kilomdayim.Hatta kiyafetlerim bol gelmeye basladi cunku kilo verdim((
Aynen ne gerek var o kadar yorulmayabenimde dolabımda hepsi birtek mont kaldırıyorum görmek gemio içimden yıkıyorum atıyorum bazaya geriye kalan herşey dolapta yaz kış duruyor.
Bende 50.7 ydim hamile kaldigimda hala ayniyim suanda gram bile oynamamıs. Mide bulantim kusmam yok ama canim hic yemek yemek istemiyor birtek meyve istiyorum ayva armut elma fln seviyorumBende aynı kilodayım. Bulantıdan doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Karbonhidrat tarzı midemi biraz rahatlatıyor sadece
Maviden aldiginiz pantolon nasıl acabaBen mecburen netten bakıyorum doğuda olduğum için burada zaten bulamam. Lcw in bana ağı düşük geldi karnım şişene kadar çok çirkin dururmuş gibi. Mavide ki pantalonu aldım deneyeceğim bakalım şimdilik güzelse bir rengi daha vardı onuda alırım
senin de mi ilk gebeliğin , benim ki ilk allah kolaylık versin hem iş hem ev işimiz zor . ne işle meşgulsünbende çalışıyorum işteyim işe zor geliyorum okadar halsiz ve bulantılı
benim 4 yaşında kızım var hem ev hem iş hem kızım düşün :) birde sevgili kocacım :) is bir firmada satış destek sorumlusuyum. allahtan işim rahat patronum çok iyi biri. ama söyleyemedim çekiniyorum. çünki ağustosda çıkıcam.senin de mi ilk gebeliğin , benim ki ilk allah kolaylık versin hem iş hem ev işimiz zor . ne işle meşgulsün
Yalnizca ilk hamileligimde hamile pantolonu almistim onu da 1 2 defa anca giydim . Simdi zaten kilo alcagim icin bisey almiorum ama alacaksaniz likrasi rahat taytlardan renk renk alin giyin uzerine de salaş tshirtler bluzlar alin en azindan hamilelikten sonrada isinize yarar. Tabi türbanli degilseniz bu soylediklerim:)Maviden aldiginiz pantolon nasıl acaba
Bende ne yapsam bebek cok tombik olmasa diye dusunuyordum. Kizlarda o kadar degil de erkekler altta oldugu icin gobek sarkmaya meyilli oluyor. Birde benim oglum 4020 dogmustu sagolsun sonmus balon gibi olup sarkti karnim .Kızlar bende çalışıyorum ve hamilelikten beri elim hiç bir işe gitmiyor zaten uyku baya baskın işten eve gelip 1-2 saat uyuyorum sizde de uyku hali varmı bilmiyorum ama çok şükür buluntım baş dönmem yok ilk hamileliğim ve çok tedirginim bir hafta sonra kontrolüm var ve acaba bebiş ne durumda merak ediyorum.
Beslenmeye gelince ;
Günde ;
1 bardak süt
1 Muz
Kuruyemiş ( kuru kaysı,kuru üzüm,kuju,fındık,fıstık) bir avuç
bir soda ( magnezyum açısından )
elma portakal
ve 1 bardak havuç suyu tüketiyorum,
Nasıl besleniyosunuz tecrübeli arkadaşlar var aramızda neler yersek bebiş tombiş olur :)
Bende ne yapsam bebek cok tombik olmasa diye dusunuyordum. Kizlarda o kadar degil de erkekler altta oldugu icin gobek sarkmaya meyilli oluyor. Birde benim oglum 4020 dogmustu sagolsun sonmus balon gibi olup sarkti karnim .![]()
Ayyy masallah siz ne kadar guzel besleniyorsunuz..Ben ne kadar sagliksiz gida varsa yiyorum.Canim bir tek onlari istiyor.Dun meyve yedim cikardim.Yogurt yedim cikardim.Maden suyu iciyorum.Hem mide bulantisini aliyor.Muz bir ara cok yedim.Su an gormek bile istemiyorum.Kizlar ben bir de bir yedigimi bir daha yiyemiyorum.:))Kızlar bende çalışıyorum ve hamilelikten beri elim hiç bir işe gitmiyor zaten uyku baya baskın işten eve gelip 1-2 saat uyuyorum sizde de uyku hali varmı bilmiyorum ama çok şükür buluntım baş dönmem yok ilk hamileliğim ve çok tedirginim bir hafta sonra kontrolüm var ve acaba bebiş ne durumda merak ediyorum.
Beslenmeye gelince ;
Günde ;
1 bardak süt
1 Muz
elma portakal
Nasıl besleniyosunuz tecrübeli arkadaşlar var aramızda neler yersek bebiş tombiş olur :)
bravo çok güzel besleniyosun bulantıdan imkansız bunlarKızlar bende çalışıyorum ve hamilelikten beri elim hiç bir işe gitmiyor zaten uyku baya baskın işten eve gelip 1-2 saat uyuyorum sizde de uyku hali varmı bilmiyorum ama çok şükür buluntım baş dönmem yok ilk hamileliğim ve çok tedirginim bir hafta sonra kontrolüm var ve acaba bebiş ne durumda merak ediyorum.
Beslenmeye gelince ;
Günde ;
1 bardak süt
1 Muz
elma portakal
bende aşırı ayva yedim çubuk kraker görmek istemiyorum ciddi tiksindim. badem göresim yok yediklerimi tiksiniyorum bende hergün başka birşey istiyorumAyyy masallah siz ne kadar guzel besleniyorsunuz..Ben ne kadar sagliksiz gida varsa yiyorum.Canim bir tek onlari istiyor.Dun meyve yedim cikardim.Yogurt yedim cikardim.Maden suyu iciyorum.Hem mide bulantisini aliyor.Muz bir ara cok yedim.Su an gormek bile istemiyorum.Kizlar ben bir de bir yedigimi bir daha yiyemiyorum.:))