- 21 Eylül 2011
- 3.346
- 8.787
Merhaba, pıhtılaşma için test yaptırmak istiyorum ben de ama doktor randevum cumartesi, acaba testin detayında hangi maddelere bakılmıştı kolayınızda var mı? Eğer test geç çıkarsa ya da önlem almak gerekirse vakit varken yaptırmak istedim. Şimdiden teşekkürler.Pihtilasma bozuklugu var canim genetik
Hayırlı olsun canım çok şükür en azından keseleri gördük bugün, bebişleri görüp kalp atışlarını da duyucaz inşallahHerkesin hayırlı olsun. Ben de bugün doktora gittim keseyi gördük henüz boş görünüyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah.
İnşallah canımHayırlı olsun canım çok şükür en azından keseleri gördük bugün, bebişleri görüp kalp atışlarını da duyucaz inşallah
Kalp 1hafta içinde dinlenir ama sen 2-3 hafta sonraya gel dedinapalım beklicez
Benimde boş öğürtüler var ileri derecede deil ama rahatsız edici,gaz da devam ediyor o zaten doğuma kadar sürmüştü ya daha çok hazımsızlık gibiMaşallah kızlar, çok güzel haberler okuyorum devamlı, hayırlı olsun hepinize
Bugün benim bulantımda hissedilir olmaya başladı, yoklayıp gidiyor, ağır değil çok şükür ama erken daha ilerleyecek gibi duruyor, çok artmaz inşallah.. bi de aşırı gaz oluyor midemde..
Daha bi şey kokmadı ama pek, kolay gelsin o daha da zordur..
gözünaydın canım darısı kalp atışı için sanada hepimizedeHerkesin hayırlı olsun. Ben de bugün doktora gittim keseyi gördük henüz boş görünüyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah.
gittiğim haftaya göre değerlendirdi sanırım ya da kesenin gelişimine göre,yarın saat kaçta randevunkeseyi gordukten 1 hafta sonra mi kalp atisi dinlenirmis canim?
merhaba hoşgeldin canım,hayırlı olsun öncelikleKızlar merhaba bende ekimde yavrumu kucağıma alacağım inşallah, herkes bir avazda sağlıkla sıhhatle yavrusunu kucağına alsın. Ben sizlerden doktor tavsiyesi istiyorum, normal doğumu destekleyen öpüyorum kocaman
ilkinde 13 ikincisinde 27 aldım,bunda şimdiden 3kilo aldımsabahları yiyemiyorum ama sonrası yarım saatte bir midem kazınıyo
ya benim hiç belirtim yok, çok enteresan ...
adet olcam göğüslerimde hassasiyet arttı doktora gideyim yine tarlusal adet söktürücü versin diye gittiim. sonra doktor baktı evet kist var 4,5 cm ondan adet olamamışsın dedi. ve orda minnacık bir şey gördü aaaaa bu da ne dedi.
o da şaşırdı. 2,5 yıldır evliyiz nerdeyse hiç korunmadık defalarca klomen kullandık hatta bir kere de aşılama yaptırdık.
Bende bilmeden icenlerdenim sanırım daha önce hiç içmedim ama bu ara inanılmaz cnm cekiyorBen de onu demek istiyorum canım mevsimindeki sebze meyvelerden bile kendimiz yetiştirmiyosak emin olamayız. O yüzden ister istemez en güvendiğimiz yerlerden her şeyi yicez mecbur. Dediğin gibi sakatatlar salam, sucuk, sosis gibi işlenmiş gıdalar hamilelikte tavsiye edilmiyo onlardan uzak duralım. Hurma çok faydalı ama rahim açılmasını ve rahimi gevşeten bi şey, hamileliğin son haftalarında doğum kolaylaştırması için öneriyolar. Yoksa biraz sakıncalı kasılmalar yapabilir. Mesela şalgam suyunu hiç bilmiyodum, ilk canımın istediği şey oldu geçen gün aşerdim galiba :) 2 gündür şalgam suyu içiyorum bilmeden :)
Bana yazmışsın di miUff şimdiden 3 kilo ise durum baya hızlı ilerleyecek gibi
Hayırlısı ile kucağınıza alın insallah tebriklerKızlar merhaba, ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükürRabbim bize yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almayı , hamilelik için çabalayan kardeşlerimize de en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Cnm son adet tarihin nedir. Özele mı gidiyorsunDur bakalım canım belki siz duyarsınız bi kaç gün geriden geliyormuş benim bebek,vajinal ultrasona gerek duymadı kese iyi görünüyor diye,2hafta sonra giderim artık,kalbide duyayım çok sık girmiycem inş dayanabilirsem tabi
Hiç sorma canım ya aşermek mi denir artık ne bu bilmiyorum çok canım istedi bi kaç gün önce nerden aklıma düştüğünü de bilmiyorum. O günden beri her gün içiyorum, folik asit de varmış oh ne güzel :)Bende bilmeden icenlerdenim sanırım daha önce hiç içmedim ama bu ara inanılmaz cnm cekiyor
Hayırlısı ile kucağınıza alın insallah tebrikler
Şimdi buraya yazıcaktım canımm çok şükür vajinal ultrason ile keseyi gördüksata göre bugün 4+4 üm ama ultrasonda 5+1 çıktı önden gidiyo maşallah dedi doktor :) kesemizin boyu 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş, yeri çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olduğum gün kalp atışı için çağırdı, sata göre 6+2 olucaz o gün. İnşallah hep böyle güzel ilerler canım
Çok şükürWuww ne güzel haberler geliyor Peşi peşi
Hiç sorma canım ya aşermek mi denir artık ne bu bilmiyorum çok canım istedi bi kaç gün önce nerden aklıma düştüğünü de bilmiyorum. O günden beri her gün içiyorum, folik asit de varmış oh ne güzel :)