2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Pihtilasma bozuklugu var canim genetik
Merhaba, pıhtılaşma için test yaptırmak istiyorum ben de ama doktor randevum cumartesi, acaba testin detayında hangi maddelere bakılmıştı kolayınızda var mı? Eğer test geç çıkarsa ya da önlem almak gerekirse vakit varken yaptırmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Herkesin hayırlı olsun. Ben de bugün doktora gittim keseyi gördük henüz boş görünüyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah.
Hayırlı olsun canım çok şükür en azından keseleri gördük bugün, bebişleri görüp kalp atışlarını da duyucaz inşallah

ilkinde 13 ikincisinde 27 aldım,bunda şimdiden 3kilo aldımsabahları yiyemiyorum ama sonrası yarım saatte bir midem kazınıyo[/QUOTE]

Uff şimdiden 3 kilo ise durum baya hızlı ilerleyecek gibi

Benimde boş öğürtüler var ileri derecede deil ama rahatsız edici,gaz da devam ediyor o zaten doğuma kadar sürmüştü ya daha çok hazımsızlık gibi
Herkesin hayırlı olsun. Ben de bugün doktora gittim keseyi gördük henüz boş görünüyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah.
gözünaydın canım darısı kalp atışı için sanada hepimizede

keseyi gordukten 1 hafta sonra mi kalp atisi dinlenirmis canim?
gittiğim haftaya göre değerlendirdi sanırım ya da kesenin gelişimine göre,yarın saat kaçta randevun

merhaba hoşgeldin canım,hayırlı olsun önceliklebende normal doğum çok istiyorum bi önceki doğumum sezeryandı bunu normal çok istiyorum,canım ben Sakaryada oturuyorum buradaki doktorları az çok iyi bilirim,sen nerede gideceksen doktora muhakkak yardım edecek olur

ilkinde 13 ikincisinde 27 aldım,bunda şimdiden 3kilo aldımsabahları yiyemiyorum ama sonrası yarım saatte bir midem kazınıyo

Uff şimdiden 3 kilo ise durum baya hızlı ilerleyecek gibi[/QUOTE]
Bana yazmışsın di miya evet hatta 4olmuşanlamadım gitti,rekor kırıcam yine galibaAllahtan doğumdan hemen sonra gidiyor çoğu,aslında midemde bulanıyor ama açken

Ayy minik size süpriz yapmış ne güzel

Bende bilmeden icenlerdenim sanırım daha önce hiç içmedim ama bu ara inanılmaz cnm cekiyor

Uff şimdiden 3 kilo ise durum baya hızlı ilerleyecek gibi
Bana yazmışsın di miya evet hatta 4olmuşanlamadım gitti,rekor kırıcam yine galibaAllahtan doğumdan hemen sonra gidiyor çoğu,aslında midemde bulanıyor ama açken [/QUOTE]

Aynen sana yazdım cnmm. Ben ilk hamileliğimde 21 kilo aldım ilk 7 ay 7 kilo son 12 haftada 14 kilo

Bende bilmeden icenlerdenim sanırım daha önce hiç içmedim ama bu ara inanılmaz cnm cekiyor
Hiç sorma canım ya aşermek mi denir artık ne bu bilmiyorum çok canım istedi bi kaç gün önce nerden aklıma düştüğünü de bilmiyorum. O günden beri her gün içiyorum, folik asit de varmış oh ne güzel :)

Wuww ne güzel haberler geliyor Peşi peşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…