2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ama kalp atışını duyamadık
6+0 da gittim canım,yaklaşık günde 1mm büyüyormuş kese bu zamanlarda şimdi kalp atışına odaklandım,2-3hafta geçmez bana
Sen baya büyükken gitmişsin normal yani canım. Sabırlı olucaz artık. Bana da şu 11 gün geçmez

nassssiiii yaniiiii 2-3 hafta sonra mi gel dedi kalp icin? Ah ben umutlanmayayim o zaman 6+0 icin
Dur bakalım canım belki siz duyarsınız bi kaç gün geriden geliyormuş benim bebek,vajinal ultrasona gerek duymadı kese iyi görünüyor diye,2hafta sonra giderim artık,kalbide duyayım çok sık girmiycem inş dayanabilirsem tabi

A AloeeVeraa canım gözün aydın, iki hafta sonraya mı çağırdı doktor yeniden, bir de kan tahlili istedi mi
Teşekkür ederim canım benim. 11 gün sonra çağırdı tekrar. Kan tahlili istedi baya bi sıralı liste verdi elime. Bi dahaki kontrole kadar yaptırıp sonuçları götürücem canım

Bugün başım ağrıyor üstelik ince ince bulantım var,sık sık atıştırmasam daha çok bulanıyorevde bi iş yapsmıyorum ya,soğan kötü kokuyor ne yapcam şimdiden

Bugün başım ağrıyor üstelik ince ince bulantım var,sık sık atıştırmasam daha çok bulanıyorevde bi iş yapsmıyorum ya,soğan kötü kokuyor ne yapcam şimdiden

Maşallah kızlar, çok güzel haberler okuyorum devamlı, hayırlı olsun hepinize
Bugün benim bulantımda hissedilir olmaya başladı, yoklayıp gidiyor, ağır değil çok şükür ama erken daha ilerleyecek gibi duruyor, çok artmaz inşallah.. bi de aşırı gaz oluyor midemde..
Daha bi şey kokmadı ama pek, kolay gelsin o daha da zordur..

Kizlar bel agrisi yasayanlar var mi?
Ya da arada mide agrisi?

Bu belirtilerin cok olmasi neyle ilgili betanin yuksekligi mi?

Eger oyleyse bebis ve kalp atisi gozukur mu?

Kafamda deli sorular

bende ciddi bel ağrısı yaşıyorum benim de cuma günü randevum.bakalım doktorum ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…