- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Sen baya büyüyünce gitmişsin o zaman canım 13.8 mm oluyo, ne kadarlıktınız o zamanA AloeeVeraa ya kafam nereye takıldı biliyon mu kese boyuna,niye herkesinki mm cinsinden benimki cmseninkide mm,1.38cm benim kese yani mm çevirince 13.8 mm oluyor galiba
Sen baya büyüyünce gitmişsin o zaman canım 13.8 mm oluyo, ne kadarlıktınız o zaman
Ama kalp atışını duyamadıkseninki buyumus annesi
6+0 da gittim canım,yaklaşık günde 1mm büyüyormuş kese bu zamanlarda şimdi kalp atışına odaklandım,2-3hafta geçmez banaSen baya büyüyünce gitmişsin o zaman canım 13.8 mm oluyo, ne kadarlıktınız o zaman
22 şubatta çağırdı canım. Ultrasona göre 6+5 olucaz o güncanim bi daha ne zaman gel dedi sana dr?
Ama kalp atışını duyamadık
6+0 da gittim canım,yaklaşık günde 1mm büyüyormuş kese bu zamanlarda şimdi kalp atışına odaklandım,2-3hafta geçmez bana
22 şubatta çağırdı canım. Ultrasona göre 6+5 olucaz o gün
Sen baya büyükken gitmişsin normal yani canım. Sabırlı olucaz artık. Bana da şu 11 gün geçmezAma kalp atışını duyamadık
6+0 da gittim canım,yaklaşık günde 1mm büyüyormuş kese bu zamanlarda şimdi kalp atışına odaklandım,2-3hafta geçmez bana
Çok teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallahA AloeeVeraa haydi maşallah diyelim çok sevindim. Sağlıkla büyüt inşallah Biri daha gidicekti bugün
İnşallah canım bakalım nasıl geçcek günlerhadi bakalim insallah kolaylikla geliriz o gunlere ♡♡♡♡
Dur bakalım canım belki siz duyarsınız bi kaç gün geriden geliyormuş benim bebek,vajinal ultrasona gerek duymadı kese iyi görünüyor diye,2hafta sonra giderim artık,kalbide duyayım çok sık girmiycem inş dayanabilirsem tabinassssiiii yaniiiii 2-3 hafta sonra mi gel dedi kalp icin? Ah ben umutlanmayayim o zaman 6+0 icin
Kalp 1hafta içinde dinlenir ama sen 2-3 hafta sonraya gel dediSen baya büyükken gitmişsin normal yani canım. Sabırlı olucaz artık. Bana da şu 11 gün geçmez
Teşekkür ederim canım benim. 11 gün sonra çağırdı tekrar. Kan tahlili istedi baya bi sıralı liste verdi elime. Bi dahaki kontrole kadar yaptırıp sonuçları götürücem canımA AloeeVeraa canım gözün aydın, iki hafta sonraya mı çağırdı doktor yeniden, bir de kan tahlili istedi mi
Garanti olsun diye diyolar canım. Daha iyi zaten geç gitmek ama işte biz heyecan yapıyoruzKalp 1hafta içinde dinlenir ama sen 2-3 hafta sonraya gel dedinapalım beklicez
Bugün başım ağrıyor üstelik ince ince bulantım var,sık sık atıştırmasam daha çok bulanıyorevde bi iş yapsmıyorum ya,soğan kötü kokuyor ne yapcam şimdiden
Kizlar bel agrisi yasayanlar var mi?
Ya da arada mide agrisi?
Bu belirtilerin cok olmasi neyle ilgili betanin yuksekligi mi?
Eger oyleyse bebis ve kalp atisi gozukur mu?
Kafamda deli sorular
4+4 minnacık bi kese gördük ilk güzel haber benden hadi kızlar sıra sizde