2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Berikko nasılsın? Eymeni dil terapistine nereye götürüyorsun bende oğlumu bi götürmek istiyorum memnunmusun

Şerifali de duru dil danışma dıye Bi yer.. Şaziye hanıma gidin mumkunse ıkı terapist var orda.. Yalnız seans ucretli artmış galıba.. Sormaya bile cekındım bizimki de artar diye 350den yuksek Bı rakam düşün yanı happy..

Ben sazıye hanımdan cok memnunum.. Eymenle duzgun ılgılenmedm halde su an ıyı noktada.. Kelimeleri arttı bayagı.. Bide sureklı ama sureklı anlamsızca konusuyorm kendı dilinde.. Eskiler agzı dolu derlermiş yanı konustu konuscak kıvamında.. Bi de sadece dil anlamında ıyılesme gostermedi Eymen.. Hırcınlıgı azaldı, iletişimi arttı.. Artık daha rahat anlasıorz eskıye nazaran.. Sazıye hanım cok ehil birisi.. Guvenebılırsn

Cok sagol canm , peki 15 günde bir miydi ayda miydi

Cok sagol canm , peki 15 günde bir miydi ayda miydi

Her hafta 1 saat.. O mutlaka öyle oluyo.. Snra cocugun durumuna göre artırılıyor yada azaltılıyor.. Once zaten İlk seansta sizlerle görüşme yapıyor cocugu tanıyor durumuna bakıyor.. Snra ona gore duzenleme yapıo ne zmnda bir gidilcene

Arkadaşlar merhaba, umarım sizlerde kuzularınızda iyidirOğlumun 10 gün önce ateş, burun ve geniz akıntısı başladı.
antibiyotik kullanmama rağmen tam olarak geçmiyor.
Geceleri çok sık uyanıyor ve sabahta erkenden güne başlıyor eskiden geceleri uyanmazdı pek.
Alerjik olabilir mi diye düşünüyorum artık
Doktor önerileriniz olabilir mi acaba?

Poyrazda sürekli böyle oluyor en son çocuk alerji bölümüne randevu aldım önce çocuk doktoruna danışın onlar yönlendirir sizi

Kızlaaarr oğlum bezi bıraktı bugün tam 10gün oldu. Bir haftada halloldu aslında. Bugün misafir vardı evde kalabalıktık. Oğlum oyun oynuyordu çocuklarla. Ben farketmedim bile gitmiş çişini yapmış gelmiş bana öyle haber veriyor. O kargaşada bile unutmamış gitmiş yapmış kendi kendine. Tabi salona çıplak gelmişti ama o kadar da olsun

Bana her konuda zorluk çıkaran oğlumun 1 haftada tuvalete alışması çok şaşırttı.

Darısı başıma.. Yarın baslıyorum bende.. İnş becerebılırız konusmadgı için çok korkuyorum sureklı altına kacırır tutamaz soyleyemez bana dıye.. İnş bizde Bi haftada alışırız

Alkışlar bizden paşaya gelsin bravo ona demekki hazırmış

Deneyimli anneler acil yardım pılizzz

Tuvalet egıtımıne basladık carsamba gunu ama ilerleme katedemedık.. Ne yapmam lazım aslında bende farkında degılım.. Eymende bende sudan cıkmıs balık gıbıyız sankı
Basından beri lazımlıgı sevıo oturuyo.. Çişini yap deyınce kendını zorlayıp yapıo.. Ama az yapıo.. Ustunu gıydırıorm Bi bakmışım yıne çişini yapmış.. Uykusunda hala çişini yapıyor.. Geceleri ıkı uc defa ust degıstırıorz.. Çişini tutmasını nasıl saglayabılırım?? Aslında ıslaklığı sevmıo ama çişini tutamıyor.. Konusmadıgı için de bende daha anlayamıyorum çişini yapcagı zamanı kestıremıorm.. Gercı daha 3.gunumuz bugun ama.. Ne kadar surer bu sureç.. İlk gun camasır yıkamaktan kurutmaktan öylesine bunaldım ki.. Ama hiç kızmadım bagırmadım eymene.. Kontrolu elime almak ıstıorm ama yapamıyorum.. Tam dakika tutayım dıyorum ardından hooop yıne çiş gelıo.. Nası yapcam bu işi? Yol gösterirseniz cok memnun olurum..

Bi de sizler tuvalet egıtımı zamanında dısarı cıkardnz mı cocugunuzu? Ne gibi onlemler aldınız?

Oncelikle sabırlı olacaksın ilk 10gun deneyin eğer 10gunden sonra olmasa bırakın 1ay ara verin tekrardan deneyin çocuğun istemesi çok önemli konuşmaması sorun değil onu takmayın kafanıza bir şekilde söylüyorlar zaten çiş geldiginde disar olayinida mümkünse çıkmayın bu ara çıkacak olursanız da alıştırma külotu var onu alın maksat bez bağlamıyorum sana demek için sabır çok önemli kolay gelsin

Bugun bahceye indirdim aynen dedıgın gibi alıştırma kulodu giydirdim iyi etmişim o zaman ama yıne çiş taştı.. Dısarda çişe tuttum yapmadı.. Hala daha bezi var sanıyor gıbıme gelıyor..

İlk 10 gun yani.. O zaman haftaya haftasonu bellı olur.. Aslında lazımlıgı sevıo ama mesela demin eve geldık, banyo yaptrdm.. Yemek yedırdım.. Yemekten snra camasır lara bakayım snra çişe tutayım hemen işlemez dedm ama dakıka beklemedi.. Snra banyoya lazımlıga goturdum az çişini yaptı.. Snra dişlerini fırcalamak için hazırlık yaparken acayıp işedi banyoya.. Neyse dedm ustunu gıydıreyim daha yapmaz heralde gıydırdım yıne işedi.. Ee artık yıne daha yapmaz dıye dusunursen Bı baktm yıne işemiş.. Onu uzun lazımlıkta oturtmam lazım onu anladm.. Kitaplara ılgısı yok, Baska ne yapabılırım bılmıorm.. Ödül vererek aklıma geldı.. Dusakabınde suyla oynamayı sevıo.. Eger oturursan Dusakabınde girersin desem yanlıs Bi yöntem mi olur sence? Aklıma Baska bişey gelmıo.. Bide anladım ki yemekten hemen snra lazımlıga oturtcam.. Baska turlu kıyafet yetiştiremıorm

İlk zamanlar dk bir çişini yapardı ben bile şaşırdım bu da ne diye gün den güne daha da iyi olucak kırtasiye de yapıştırıcı arabalar kalpler var al çiş yaptiginde yapıştır ona eline kalp çiz sevdiği şeyleri yapki mutlu olsun çişini yapsın birde yarım saatde bir alrm kur telefona çişini teklif et

Bence çocuğun hazır olduğunu anlamak önemli, geceden sabaha bezi dolu kalkiyorsa bekleyin diyorlar. Bide iletişim bence çok önemli çünkü konuşamıyor ki bizimle yani kendini ifade etse en azından bu süreç daha kolay olur diye düşünüyorum. Bende oğlumda onu beklıyorum ama sen madem başladın pes etme, devam

On gün sabret baktın oluyor devam ama olmuyor zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…