2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar biz oyun grubuna başladık okadar iyi geldi ki poyraza çiçek gibi acdi hergun üç saat gidecek fakat ben ikisaat yollayacağım çünkü uyku saati cocugum çok yanlizdi ikigunde bile etkisi oldu sürekli arı vız vız şarkısını söylüyor

Kizlar biz oyun grubuna başladık okadar iyi geldi ki poyraza çiçek gibi acdi hergun üç saat gidecek fakat ben ikisaat yollayacağım çünkü uyku saati cocugum çok yanlizdi ikigunde bile etkisi oldu sürekli arı vız vız şarkısını söylüyor

Geçen yaz 3 ay götürdüm eymeni ben.. O çok etkiledi eymeni.. Bu sene götürmücem çünkü eylul de kreşe başlıcak diye.. Bakalım eylulde biz nasıl olcaz.. İnş şu utangaçlığı atıp konusuruz allahım amin😅

Geçen yaz 3 ay götürdüm eymeni ben.. O çok etkiledi eymeni.. Bu sene götürmücem çünkü eylul de kreşe başlıcak diye.. Bakalım eylulde biz nasıl olcaz.. İnş şu utangaçlığı atıp konusuruz allahım amin😅
İnşallah cnm amin sen yükselen zekayı takip et canım ingistramdan bize setleri çok iyi geldi

Evin karşısında olması ne kadar harika bişey 😍😍 yok cnm komşuluk diye bişey. Herkes yabancı. Ben sekiz aylıkken odamdan çıkarıp salona aldım beşiğini. Bır buck yaşında abisinin odasına transfer oldu. Gece aşırı uyanan emen bı bebek olduğu için yerlerde halilarin üstünde çok uyudum. Halı üstünde uyurken mutlu olurdum o derece zor bı bebek hayal et. İki yaşına girince baza aldım . 100*200 ölçülerinde. Emzirirken bende yanına yatip uyururum diye. Yada saklarken yatarım daha rahat olur diye. Çok iyi oldu tabi. Ben odamda uyumasını hiç istemiyorum. Zaten bana aşırı bağımli. Gece her fırsatta uyanip yastığını sulugunu ve battaniyesini alıp bizim yatağa geliyor. Gücüm kuvvetim olursa çocuğu alıp odasına götürüp orda uyutuyorm. Olmazsa da eşim hopp salona biz yatağa 🤣🤣 emzik altı aydan sonra emmedi. O sorun. Yok. Büyük oğlum yirmi ay emzik kullandı. Her marka emzigi sevmezdi. Avent seviodu. Önce etraftaki emzik sayisini azalttim. Sonra aventi attım. Bı iki tane ucuz emzik kaldı. Ağzına aliodu ama çok tatmin olmuyordu. Sonra son bı tane kaldı. Onu sakladım . Sordu emzik nerde diye. Annecim emzik pis oldu eh oldu kediler götürdü dedim. Böyle saçma bı hikaye çıktı ağzımdan panikle . Oda aklına geldikçe kedi götürdü falan dedi. O öyle dedikçe hadi bay yapalim kedilere emzige falan dedim. Oda kedi bay bay emzik bay falan diye dolasti 🤣🤣 bikac güne halloldu. Çok sorun olcagini düşünmüyorum. Emzik kolay gider bence. Benim büyük oğlum gece gündüz emzikle dolaşırdi. Ama emzik konusamayi geciktirir derler. Tembellik yaparmış. Gerçekten geç konuştu büyük oğlum. Biran önce atmaya bak. Güzel bı hikâye yazıp 😁
Yastık, suluk ve battaniye üçlüsüyle gece zebella gibi başıma dikiliyo bizimki de, siz yazınca dedim Allah'ım bi ben değilmişim. Üç dört ay öncesine kadar odasında uyurdu, ne değişti bilmiyorum, sadece yarım saat odasında uyuyup direkt yanıma geliyo. Salona eşime yatak almayı düşünüyorum ben de artık, koltukta yatmaktan adamın anatomisi bozuldu

Yastık, suluk ve battaniye üçlüsüyle gece zebella gibi başıma dikiliyo bizimki de, siz yazınca dedim Allah'ım bi ben değilmişim. Üç dört ay öncesine kadar odasında uyurdu, ne değişti bilmiyorum, sadece yarım saat odasında uyuyup direkt yanıma geliyo. Salona eşime yatak almayı düşünüyorum ben de artık, koltukta yatmaktan adamın anatomisi bozuldu
Biz salondaki koltukları üç sene önce değiştirdik. Geniş rahat koltuklar aldik. Gece açmadan rahat yatiliyor. Son yıllarda kendimize yaptığımız tek iyilik diyebilirim🤣 bizimki gece uyanınca ağlardı. Kosardim hemen. Sonra emzirme bitince galiba uykum daha agirlasti . Sese asiri duyarlı halim gitmeye basladi. Yatağından anne gel diye bağırmaya başladı. Şimdi onu da geçti direk bohcasini toplayıp gelio. Dün gece sahura uyandım. Mutfağa gittim sonra. Hayal meyal yatakta bı çocuk olduğu canlandi gözümde. Hemen gittim . Harbiden aramızda uyumuş. İkimizin de haberi yok 🙄🙄 eşimi yaka paça salona gönderdim . Çocuğu ezer falan Allah korusun.

Selamlar hanımlar ben gene dertle geldim

Kızım 11 aylık oldu. Yürümeye çıktığından beri abisiyle kavgası bitmiyor. Oğlum ittirdi düşürdü. Kızım kafasını vurdu ağlamaya başladı bir anda kesildi ağlaması ve bayıldı:KK43: bu olay üç kere daha oldu ve her seferinde bayıldı. Dün de abisi kapıyı kapattı parmağı sıkıştı kızımın. Yine aynı şeyi yaşadık. Bugün doktora götürdük bayılması normal ama morarması değil dedi. Yarın da kardiyolojiye götürüyoruz.

Eşime diyorum sadece dudakları morarıyor yüzü sararıyor. Hayır yüzü de morarıyor sen korkudan yüzüne bakmıyorsun ki dedi.
Benim gene ciğerim sökülüyor :KK43:

Kızım 11 aylık oldu. Yürümeye çıktığından beri abisiyle kavgası bitmiyor. Oğlum ittirdi düşürdü. Kızım kafasını vurdu ağlamaya başladı bir anda kesildi ağlaması ve bayıldı:KK43: bu olay üç kere daha oldu ve her seferinde bayıldı. Dün de abisi kapıyı kapattı parmağı sıkıştı kızımın. Yine aynı şeyi yaşadık. Bugün doktora götürdük bayılması normal ama morarması değil dedi. Yarın da kardiyolojiye götürüyoruz.

Eşime diyorum sadece dudakları morarıyor yüzü sararıyor. Hayır yüzü de morarıyor sen korkudan yüzüne bakmıyorsun ki dedi.
Bayılmak ta normal değil sanki. Umarım ciddi bişey yoktur cnm. Morarma konusu. Benim küçük olan ağladığı zaman katilip kalır nefesi tutar. Morarmaya başlar . Bı ara çok sık yapıyordu. Sonra azaldı baya. Bilerek yapio . Doktor da öyle söyledi inatçı bı yapısı var. İstediği olmazsa katılıp morarma olayını yapıyor. Sizinki nedir bilemedim . En doğrusunu yapıyorsun. Hiç bişey olmasa bile kontrol en iyisi. Bizede haber canmm . Çok geçmiş olsun

Çocuk nöroloji ve kardolojiye gitmen gerek ciddi durum inşallah birşeyi yoktur mutlaka gittin

Çok çok geçmiş olsun , inşallah önemli birşey yoktur .

Ablam 7 aylık doğmuş. Amcamın oğlu hep yiter,ablamda oturduğu yerden arkasına düşer ve bayilirmis sürekli. Çok şükür hicbirseyi yok. Hatta şu anda çok saygın bir mesleği var. Zeka problemi de olmadı çok.sukur.

İnşallah senin bebeğinin de hiç bir sikintisi yoktur .

Ah yavrum ya noluyorki acaba , bütün tetkiklerini yaptır canm insallah biseyi çıkmayacak🙏

Cnm nasıl oldu bebiş doktora gittinizmi

Bende merak ettim. Yazmadı sanırım. Bu arada herkese iyi bayramlar. Geç oldu biraz ama🤦 benim küçük oğlan bayram gecesi ateş başladı. Pfpa var. Periyodik ateş sendromu. Bu sefer bayram gecesi geldi atak. İlk gün akşama kadar evde bekledik. Dört saatte bı ateş düşürücü verdim. Baktık ateş daha yükseliyor. Gittik bı güzel serum kortizon yedik. Üstüne beş tane iğne yazdı yine. Crp 130 çıktı. Ateş durdu. Ama aşırı huysyzluk var. Sinir krizi gecirio resmen. Vücudu çok agrio sanırım. Ondan yapio. Allah tüm hasta çocuklara acil şifalar versin.

Bende merak ettim. Yazmadı sanırım. Bu arada herkese iyi bayramlar. Geç oldu biraz ama🤦 benim küçük oğlan bayram gecesi ateş başladı. Pfpa var. Periyodik ateş sendromu. Bu sefer bayram gecesi geldi atak. İlk gün akşama kadar evde bekledik. Dört saatte bı ateş düşürücü verdim. Baktık ateş daha yükseliyor. Gittik bı güzel serum kortizon yedik. Üstüne beş tane iğne yazdı yine. Crp 130 çıktı. Ateş durdu. Ama aşırı huysyzluk var. Sinir krizi gecirio resmen. Vücudu çok agrio sanırım. Ondan yapio. Allah tüm hasta çocuklara acil şifalar versin.
Allah'ım sifa versin inşallah çocuk hastalandığında insan çok kotu oluyor tez zamanda gecer inşallah birdaha olmaz

Geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar.
Çocuk hastanesinde çocuk doktoruna götürdük tekrar. Aynı şeyleri dedi.

Bu yaşlarda oluyor zamanla geçiyor dedi. Kalbini dinledi sorun görünmüyor ama tabi gelişmiş yöntemlerle incelemek giibiiolmaz dedi. Bir daha olduğunda video çekin dedi. Nasıl olduğunu sordu. Morarma işini söyleyince hemen Kardiyoloji nöroloji görecek dedi

Kardiyoloji ardından nörolojiye gideceğiz. Bir kere randevu açıldı kaçırdım. Bekliyorum randevu açılınca Kardiyolojiye gideceğiz.

Bayılacak gibi olduğunda üflüyoruz yüzüne hemen nefesini toparlıyor ağlamaya devam ediyor ama ya yanında olamazsak da yine bayılırsa... :KK43:

İş yerinde bir arkadaş var onun da küçük kızı aynı oluyormuş. Doktor doktor gezmişler bir sorunu yok ama bayılıyormuş işte.. Beş yaşına gelmiş daha son 1 senedir hiç bayılmadı ondan önce çok oluyordu diyor. Geçenlerde masanın sivri yerine yanını çarptı ellerimle gözlerimi kapattım yine Bayılacak diye diyor... Çocuk iyi olsa bile annede derin izler kalıyor herhalde

Bu yaşlarda oluyor zamanla geçiyor dedi. Kalbini dinledi sorun görünmüyor ama tabi gelişmiş yöntemlerle incelemek giibiiolmaz dedi. Bir daha olduğunda video çekin dedi. Nasıl olduğunu sordu. Morarma işini söyleyince hemen Kardiyoloji nöroloji görecek dedi

Kardiyoloji ardından nörolojiye gideceğiz. Bir kere randevu açıldı kaçırdım. Bekliyorum randevu açılınca Kardiyolojiye gideceğiz.

Bayılacak gibi olduğunda üflüyoruz yüzüne hemen nefesini toparlıyor ağlamaya devam ediyor ama ya yanında olamazsak da yine bayılırsa... :KK43:

İş yerinde bir arkadaş var onun da küçük kızı aynı oluyormuş. Doktor doktor gezmişler bir sorunu yok ama bayılıyormuş işte.. Beş yaşına gelmiş daha son 1 senedir hiç bayılmadı ondan önce çok oluyordu diyor. Geçenlerde masanın sivri yerine yanını çarptı ellerimle gözlerimi kapattım yine Bayılacak diye diyor... Çocuk iyi olsa bile annede derin izler kalıyor herhalde
Çok geçmiş olsun…

Geçmiş olsun Umay.. Umarım bişey çıkmaz🙏 Mutlaka haber ver bize de

Yani bayılmak öyle kolay birsey mi biz büyük insanlar ömründe kaç kere bayılır bu doktorların bu yaşlarda oluyor sözü de ağızlarına yapışmış. Canm hergun tam saat 4te gir randevu sistemine bulursun inşallah

İyi akşamlar herkese :KK36:
Bugün kızımı Kardiyolojiye götürdüm. Kalbinde iki tane delik varmış. Bir sene sonra getirin kapanmış mı diye bakalım dedi. Bayılmanın kalple ilgisi yokmuş. Katılma nöbetiymiş. 7 8 yaşında kendiliğinden geçermiş. Genetik olabilirmiş ki babası da küçükken bayılırmış böyle. Tam bir bayılma oluyorsa bilinci kapanıyorsa nörolojiye götürün dedii. Sırada nöroloji var yani.

Bugün kızımı Kardiyolojiye götürdüm. Kalbinde iki tane delik varmış. Bir sene sonra getirin kapanmış mı diye bakalım dedi. Bayılmanın kalple ilgisi yokmuş. Katılma nöbetiymiş. 7 8 yaşında kendiliğinden geçermiş. Genetik olabilirmiş ki babası da küçükken bayılırmış böyle. Tam bir bayılma oluyorsa bilinci kapanıyorsa nörolojiye götürün dedii. Sırada nöroloji var yani.

Güzel haber👍 nörolojiden de bişey çıkmıycak gibime geliyor.. Tabi doktor tetkik etsin bakalım ne dicek.. İçin rahatlamıstır bıraz dimi umay☺️

Oh güzel haber , norolojiden birsey çıkmayacak insallah . Benim arkadaşımın kızı da 2 yaşında ağlayınca nefesini tutup morarıyor demekki oluyor bu tür seyler

X