- 6 Şubat 2019
- 5.911
- 12.985
- 33
Baya da var her hafta gidilse maliyetli
Evet bizi de zorluyor bende Bi müddet gidip sonra bırakırım dıye dusunuyorum.. Bu ekonomik ortamda bizim belimizi büküyor yalan yok.. İşte evlat için cabalıyoruz napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya da var her hafta gidilse maliyetli
Uykuya direnme sendromlarındayız, uyumamak için defalarca kitap okutuyo, acıkıyo, susuyo, çişi geliyorKızlaaar napıyorsunuz nasıl gidiyor sendromlar
Hastayiz iyileşmeyi bekliyoruzKızlaaar napıyorsunuz nasıl gidiyor sendromlar
+1Uykuya direnme sendromlarındayız, uyumamak için defalarca kitap okutuyo, acıkıyo, susuyo, çişi geliyor
Yaaaa bizde Hastayız gece ateşlendl hala devaöHastayiz iyileşmeyi bekliyoruz
Bizimde öyle uzun zamandır öğle uykusunu istemiyor ama zorla uyutuyorumUykuya direnme sendromlarındayız, uyumamak için defalarca kitap okutuyo, acıkıyo, susuyo, çişi geliyor
Gecmia olsun bizdede ateş öksürük burun akıntısı var şükür iyi gibiYaaaa bizde Hastayız gece ateşlendl hala devaö
Bizimde öyle uzun zamandır öğle uykusunu istemiyor ama zorla uyutuyorum
Size de geçmiş olsun İnşallah çabucak ihi olurlarGecmia olsun bizdede ateş öksürük burun akıntısı var şükür iyi gibi
Uyumayınca da akşamüstü pili bitiyor uyumak istiyor ben uyutmuyorumBende zorla uyutuyorm
Uyumayınca da akşamüstü pili bitiyor uyumak istiyor ben uyutmuyorum
Öğlen uyumasa enerjim kalmıyor ikide okulda çocuğum var onlarada vakit ayrirmam gerek inşallah bırakmaz uykuyuUyumayınca da akşamüstü pili bitiyor uyumak istiyor ben uyutmuyorum
Bizimki öğlen 2 3 saat uyuyup gece 12lerde suan . Desteksiz uyuduğu içinde bisey yapamıyorum isterse dönüp uyuyor yoksa ful enerji kardeşini de uyandırıyor bebeee bebeeeimmm bebeeAynen 9 olunca uyutuyorum.. Yoksa erken uyuyunca sureklı uyanıp duruyo bazen 10u buluyor uyuması bazen 11i.. Yorulmuyor veled ya evın ıcınde
Bizimki öğlen 2 3 saat uyuyup gece 12lerde suan . Desteksiz uyuduğu içinde bisey yapamıyorum isterse dönüp uyuyor yoksa ful enerji kardeşini de uyandırıyor bebeee bebeeeimmm bebee
Benim sabah 6 da uyanmaz insallah gecerdiAynen aynen.. Eymende desteksiz uyuyo o yuzden her zmn mudahale edemiorm.. Arada yaptgm oluyo ama her zmn yapamıorm.. 11 12de de uyudugu oluyo.. Bugun ne hikmetse 9da uyudu.. Şu an ıcımden neler gecıo Bı bılsenız herseyı yapasım var.. Bı bosluga düştüm
Hepsi aynı o zaman bu ara inatta başladı herşeye olmazAynen 9 olunca uyutuyorum.. Yoksa erken uyuyunca sureklı uyanıp duruyo bazen 10u buluyor uyuması bazen 11i.. Yorulmuyor veled ya evın ıcınde
Evet öğlen uyuyunca az kafam dinleniyor öğlen uykusu candır.Öğlen uyumasa enerjim kalmıyor ikide okulda çocuğum var onlarada vakit ayrirmam gerek inşallah bırakmaz uykuyu