2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen 9 olunca uyutuyorum.. Yoksa erken uyuyunca sureklı uyanıp duruyo🤦‍♀️ bazen 10u buluyor uyuması bazen 11i.. Yorulmuyor veled ya evın ıcınde😑
Bizimki öğlen 2 3 saat uyuyup gece 12lerde suan . Desteksiz uyuduğu içinde bisey yapamıyorum isterse dönüp uyuyor yoksa ful enerji kardeşini de uyandırıyor bebeee bebeeeimmm bebee

Bizimki 22 aylikken birakti gunduz uykusunu. Ayakta sallanmayi da 21.ayda kendi birakmisti.bu yuzden gunduz uyumasi icin ekstra bir caba gosteremedim, hep inadi tuttu zaten. Su ara cok fazla huysuz ve bana dusmus durumda, sizde de oyle mi kizlar? Anne beni alsana diye sürekli kucak istiyor, bel mi dayanir buna. Anlatiyorum iki saniye anlayip 5 sn sonra anne cok uzulurum al beni😢
Çıkmayan 2 disi kaldi, uykular suan guzel ama diş donemi yeniden eser gecer🤭

Bizimki öğlen 2 3 saat uyuyup gece 12lerde suan . Desteksiz uyuduğu içinde bisey yapamıyorum isterse dönüp uyuyor yoksa ful enerji kardeşini de uyandırıyor bebeee bebeeeimmm bebee

Aynen aynen.. Eymende desteksiz uyuyo o yuzden her zmn mudahale edemiorm.. Arada yaptgm oluyo ama her zmn yapamıorm.. 11 12de de uyudugu oluyo.. Bugun ne hikmetse 9da uyudu.. Şu an ıcımden neler gecıo Bı bılsenız🤣🤣🤣 herseyı yapasım var.. Bı bosluga düştüm 🤣🤣

Aynen aynen.. Eymende desteksiz uyuyo o yuzden her zmn mudahale edemiorm.. Arada yaptgm oluyo ama her zmn yapamıorm.. 11 12de de uyudugu oluyo.. Bugun ne hikmetse 9da uyudu.. Şu an ıcımden neler gecıo Bı bılsenız🤣🤣🤣 herseyı yapasım var.. Bı bosluga düştüm 🤣🤣
Benim sabah 6 da uyanmaz insallah gecerdi😆😆

X