2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimki de gece milyon kez uyanıyor. Sallayıp koyuyorum yatağa tam brn de giriyorum iyice gömülüyorum yatağa veeaaa diye uyanıyor hoop bir daha salla yatır bir daha bir daha..

Bir ara böyle uykusu açılınca kendi kendine uykuya dalıyordu umutlandım. Sandım ki hep öyle kendi kendine uykuya dalacak ama yok.. Ne zor işler..

Çok güzel yazmisiniz

Bende aynı ilk çocukla aynı şoku yaşadım eşimle aramiz bozuldu ailesiyle.kavga ettim neler neler aman sevgisi yeter şükür napalim

Bir süredir sağ tarafımda bir ağrı var. Dün doktora gittim böbrek sanıyordum şükür onda birşey yok. Bağırsağımda ağrı olduğunu söyledi doktor. İlaç verdi umarım işe yarar.

Bu arada hamilelikler kaynaklı göbeğimde fıtık varmış bunu öğrenmiş oldum. Ağır kaldırma, kilo alma dedi doktor. Yoksa fıtık büyük ameliyat gerekir miş

Benimki altı aya kadar besige koyardim emzik verirdim. Kendi kendine uyurdu. Alti aydan emziği bıraktı. Beni emzik yerine kullanmaya karar verdi. O gün bugündür uykular haram oldu

Benimde sag tarafim agriyor. Bende usuttum heralde bobregim agriyor diyorum. Bagirsak ne alakaymis sasirdim. Gecmis olsun.

Fıtık büyük veya küçük her zaman amelyat gerektiriyo bence daha fazla büyümeden kesinlikle gidip ol. Ne kadar küçükse o kadar kolay ve rahat toparlarsin. Çok geçmiş olsun

Benimde sag tarafim agriyor. Bende usuttum heralde bobregim agriyor diyorum. Bagirsak ne alakaymis sasirdim. Gecmis olsun.
Teşekkür ederim, böbrekler de birşey çıkmayınca, gösterdiğim yerinde bağırsak olduğunu düşünmüştü doktor zaten. Bağırsak düzenleyici verdi. Üşüttüm sanırım bende

Fıtık büyük veya küçük her zaman amelyat gerektiriyo bence daha fazla büyümeden kesinlikle gidip ol. Ne kadar küçükse o kadar kolay ve rahat toparlarsin. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. 1 cm den küçükmüş. Çevresi yağ dokusu ile kapalıymış şu anda. Dahiliyeye gitmiştim ben, büyürse ameliyat gerekli dedi. Ama tabi alanı değil doktorun.

Geçmiş olsun.
Eşimde vardı göbek fıtığı ilk ameliyat sonrası çok dinlenemedi 15 gün sonra işe başladı bu yüzden tekrarladı. ikinci kez oldu 1 ay hiçbirsey yapmadı iki senedir iyi bitti diye ümit ediyoruz.sen şimdiden dikkatli ol ameliyat dese bile sonrası yatmak lazım bebekler küçük fıtığı bir süre kontrol altında tutmak en iyisi .

Çokça aminnn.
Eğitim zaten çok büyük bir şükür sebebi fakat ne büyük nimetmis çocukların okulunda eğitim görmesi.ben 5.sinif çocuğunu zapdedemiyorum ki sen 1.sinifi zapdedesin.molada oturur ders başında acıkır tuvaleti gelir su alicam der .her dersin 10 dk sını kesin ziyan eder affetmez.

Teşekkür ederim, umarım büyümez. Ağır olarak bi bebeği kaldırıyordum artık onu da çok almamaya çalışıyorum kucağıma. İnşallah eşinizin de tekrarlamaz

Teşekkür ederim, umarım büyümez. Ağır olarak bi bebeği kaldırıyordum artık onu da çok almamaya çalışıyorum kucağıma. İnşallah eşinizin de tekrarlamaz
Geçmiş olsun cnm. Benim bebeğim hep kucak istiyor. En büyük zevki kucakta gezmek. Yürüyorsun kosuyorsun neden kucak sırtım belim hep ağrıyor. Kolay gelsin ne diyim.

Geçmiş olsun cnm. Benim bebeğim hep kucak istiyor. En büyük zevki kucakta gezmek. Yürüyorsun kosuyorsun neden kucak sırtım belim hep ağrıyor. Kolay gelsin ne diyim.
Benimki de öyle özellikle mutfak da iş yapıyorsam sürekli kucak istiyor. Gerçekten de çok yorucu oluyor. Artık zorunda olmadıkça almıyorum, çok ısrar ederse yere oturup hadi sarılalım diyorum

Selamlar. Oglumda 3 gundur elini agzina sokup kendini oksurtme ogurtme huyu var. Oyun haline getirdi. Ben uyardikca elini cikardikca gulup yapiyor. Sizlerde de bu tarz durumlar yasayanlar var mi? Zaten reflusu var. Bir de bu sekilde ogurup kendini kusturmaya calisiyor

Benim oğlum da yaptı onu 1-2 gün. Biz yapma dersek üstüne düşüyor, o yüzden kussa bile hiç görmüyormuş gibi yapın sonra unutuyor.

Oğlum da aynısını yapıyordu geçen aylarda. Günlerce yaptı. Yapma dedikçe elini çektirdikçe inada gülerek yaptı. Sonra görmezden gelmeye başladık. Kendiliğinden unuttu gitti

Oğlum da aynısını yapıyordu geçen aylarda. Günlerce yaptı. Yapma dedikçe elini çektirdikçe inada gülerek yaptı. Sonra görmezden gelmeye başladık. Kendiliğinden unuttu gitti
O aslında azı dişlerinin çıkmasından kaynaklanıyo kaşınıyo çocuk da parmağını hatta elini komple sokmaya çalışıyo. Yani dönemlik bişey zaten

Benimki de öyle özellikle mutfak da iş yapıyorsam sürekli kucak istiyor. Gerçekten de çok yorucu oluyor. Artık zorunda olmadıkça almıyorum, çok ısrar ederse yere oturup hadi sarılalım diyorum
Aynen iş yaparken hep bacaklarima yapışıyor. Yürüyen bebek niye böyle yapar ki. Kucağımdan mahrum etmedim hiç bı zaman. Dogdugundan beri kucak sevio. Hatta istiyor ki annem hiç iş yapmasin sadece beni kucağında taşısın benim uyusun benimle otursun. Yani aslında bende boyle olsun isterdim ama bana bı aşçı birde günlük yardımcı lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…