2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar günaydın...
Yazamadım sağlık sorunlarımdan nasılsınız
Okuduğunuz herhangi bir kitap var mı?
Ben gebelik ve Doğum üzerine bir kaç kitap aldım ama önerilere açığım :)

Kızlar günaydın...
Günaydın canım nasıl oldun?
İnan ki ben de günlerdir arayıştayım buraya yazıcaktım artık :) dün sipariş verdim "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabını tercih ettim bakalım ilk olarak. Ama ben de fikirlere açığım şu an

Günaydın canım nasıl oldun?
İnan ki ben de günlerdir arayıştayım buraya yazıcaktım artık :) dün sipariş verdim "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabını tercih ettim bakalım ilk olarak. Ama ben de fikirlere açığım şu an
Hahahah:)
Canım güldüm istemsiz çünkü bende aynı kitabı aldım yorumları çok güzeldi baya ansiklopedimsi bir kitapmış okuyalım bakalım:)
Ben iyiyim taburcu oldum işimin başına döndüm şükür
Sen nasılsın :)

Hahahah:)
Canım güldüm istemsiz çünkü bende aynı kitabı aldım yorumları çok güzeldi baya ansiklopedimsi bir kitapmış okuyalım bakalım:)
Ben iyiyim taburcu oldum işimin başına döndüm şükür
Sen nasılsın :)
Hadi ya :) aynen ansiklopedi gibi olduğu için ben de öncelikle bunu tercih ediyim dedim :) bakalım gelsin de bi başlıyım merak ediyorum.
Maşallah canım iyileşip işine bile dönmüşsün ne güzel.
Ben de iyiyim 2 gündür canım şükür, 2 gündür güzel kahvaltı yapıyorum bulantım daha az

Sizin bir probleminiz mi var
Kesemiz aşağıdaymış canım,aşağılarda yerleşmiş biraz riskli gördü,gelişimide geriden geliyor böyle olunca endişelenmeden duramıyor insan:)
Ben de bugün annemlerdeyim, ilaç da içtim o yüzden biraz daha iyiyim. Çok ciddi öksürüğüm var ve beni çok zorluyor. Özellikle geceleri boğuluyorum. Boğazım yara oldu, karnım ağrıyor öksürüğüm çok olduğu dönemlerde.
çok geçmiş olsun canım aslında bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri hastayım,hafif öksürük kaldı bende de.

Kızlar günaydın...
günaydın dün bende hiç giremedim,kitap okuyorum ama gebelik ve doğum üzerine deil,beğenirseniz benide etiletleyin her türlü kitap okurum hele yarayışlıysa

Kızlar günaydın beni de tabloya eklerseniz sevinirim
Sat 7 Ocak
Yaş 26
İlk gebelik
Şehir İstanbul
Doğum tahmini 15 Ekim
Başlangıç kilo 75
7 haftalık oldu bugün Perşembe günü kalp atışlarını duyacağız inşallah ❤️
Hayırlısı olsun canım, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua:

Üstten US ile görüntüledi doktor. Benim bebeğime biraz önde görünüyor dedi. Bebeği gördük şükür ama hemen korkma. Ben ilk çocupumda 6 +da yalnızca keseyi görebilmiştik. Sonraki hafta bebeği gördük. 8. Hafta doktor kalbi göremedi ve demişti ki vajinal bakmak zorundayız. Ancak 8. Haftada vajinal US ile görebilmiştik. Yani değişiyor herkeste. Bence Doktorun erken dediyse korkacak bir şey yoktur.
Yarın kontrolüm var 7+5 olmuş oluyoruz inşallah bi aksilik olmadan bebeği görür kalp atışlarını da duyarım içim rahat değil ki canım çok kişi var 6 küsürlerde görüp kalp atışlarını duyan :KK43: doktor sıkıntı yok dedi ama işte içim rahat değil hayırlısı olur inşallah

Kızlar günaydın beni de tabloya eklerseniz sevinirim
Sat 7 Ocak
Yaş 26
İlk gebelik
Şehir İstanbul
Doğum tahmini 15 Ekim
Başlangıç kilo 75
7 haftalık oldu bugün Perşembe günü kalp atışlarını duyacağız inşallah ❤️
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Kesemiz aşağıdaymış canım,aşağılarda yerleşmiş biraz riskli gördü,gelişimide geriden geliyor böyle olunca endişelenmeden duramıyor insan:)
çok geçmiş olsun canım aslında bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri hastayım,hafif öksürük kaldı bende de.

günaydın dün bende hiç giremedim,kitap okuyorum ama gebelik ve doğum üzerine deil,beğenirseniz benide etiletleyin her türlü kitap okurum hele yarayışlıysa

Ahh kuzum seninde kesemi asagida benimde eş asagida full yatiyorm insallah cikarlar yukari en kisa surede

Yarın kontrolüm var 7+5 olmuş oluyoruz inşallah bi aksilik olmadan bebeği görür kalp atışlarını da duyarım içim rahat değil ki canım çok kişi var 6 küsürlerde görüp kalp atışlarını duyan :KK43: doktor sıkıntı yok dedi ama işte içim rahat değil hayırlısı olur inşallah

Oo yarin gorursun artik epey olmus

Oo yarin gorursun artik epey olmus
Ay görüp duysam vallahi içim biraz rahatlıycak araştır araştır araştır çatlıycam valla,doktor kesin görürüz diye konuşmadı bakıcaz dedi yine göremez 10 gün sonra gel derse ortadan ikiye yarılırım heralde çok zor ya dolumu boşmu sıkıntılımı sağlıklımı bunların cvbını bilmemek çok yorucu çook

Hadi ya :) aynen ansiklopedi gibi olduğu için ben de öncelikle bunu tercih ediyim dedim :) bakalım gelsin de bi başlıyım merak ediyorum.
Maşallah canım iyileşip işine bile dönmüşsün ne güzel.
Ben de iyiyim 2 gündür canım şükür, 2 gündür güzel kahvaltı yapıyorum bulantım daha az
Bende bugun sipariş verdim canım gelsin de okuruz artık beraber :)

Ahh kuzum seninde kesemi asagida benimde eş asagida full yatiyorm insallah cikarlar yukari en kisa surede
Malesef oğlumda da eş aşağıdaydı sonrasında öne geçti ve doğuma kadar öyleydi onda sezeryan oldum ve 3kat dolamış yaramaz boynuna

Ay görüp duysam vallahi içim biraz rahatlıycak araştır araştır araştır çatlıycam valla,doktor kesin görürüz diye konuşmadı bakıcaz dedi yine göremez 10 gün sonra gel derse ortadan ikiye yarılırım heralde çok zor ya dolumu boşmu sıkıntılımı sağlıklımı bunların cvbını bilmemek çok yorucu çook
İnş görürsün canım hayırlısıyla,bende sürekli araştırma peşindeyim çok ta kafaya takmamak lazım aslında zamanda geçmiyor böyle

Bende 6 haftada duymadım yani sinyal az geliyor dedi doktor,duyarsın kuzum,çarşamba tekrar gidecez dr kesin duylması lazım dedi bana da çarşmba günü için

ben de perşembe gideceğim kalp atışı için bakalım 6+4 olmuş oluyoruz ama bizimki geç döllenme olabilir. Bu ara ben de sadece ara sıra regl olacakmış gibi ağrı oluyor onun dışında uyku hali ve mide bulantısı yok. Sizce normal mi

X