2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yattinmi oglunda 9 ay peki? iyiki dolaninca bisy olmamis almissin kucagina
Çok ta yatamadım,7aylıkken hastanede yattım epeyce erken doğum olacaktı çok şükür sınrasında daha dikkatli oldum ve zamanında geldi,canım ilerleyen aylarda eş çıkar diye duyuyodum inş olması gerektiği yerde olur,öncelikle 12hafta önemli ya sonra sıkıntın azalır gibi geliyor bana canım

• Beğen
Reactions: H E
Benim de olmuştu canım haftasina hemde annemde de öyleymis gebe kaldığı hafta başlarmis 1 hafta olmuştu şimdi ara ara oluyo
Himm kizimda 6.haftada hafiften baslamisti ama 8.haftada tam anlamiyla bulanmaya basladi diyebilirm . Hayırlısı , saglikli olsunlarda :)

• Beğen
Reactions: H E
Kesenin içinde beyaz bişey vardı bu bebek oluşmaya başlamış demek dedi, ama tüp bebek doktoru olduğu için mi yoksa kese çok küçük olduğu için mi detaylı konuşmadı bilmiyorum haftaya eski doktoruma da mı gitsem diye düşünüyorum açıkçası :) senin keseyi ölçmüş müydü doktor ?
Bu da ultrason görüntüsü, anlayan varsa yazsın lütfen :))
canım bende 5 haftalık gititğimde aynen böle ultrasyon görüntüme tam belli değil bi hafta sonra tekrar keseyi görmek için gel dedi. bi hafta sonrada çok bariz bir fark olmadan tabi bana göre benzer bir ultrasyon görüntüsü için oluşmuş dedi. şu görüntü benimkine çok benziyor

arkadaşalr bugün doktora gittim ve kalp atışlarını 3 -4 saniye bize dinleterek duyduk çok şükür . tahlil istedi ve bir idrar 7 tüp de kan olmak üzere tahlil verdik. tahlil içeriklerini sormadım bilen var mı acaba

arkadaşalr bugün doktora gittim ve kalp atışlarını 3 -4 saniye bize dinleterek duyduk çok şükür . tahlil istedi ve bir idrar 7 tüp de kan olmak üzere tahlil verdik. tahlil içeriklerini sormadım bilen var mı acaba

oncelikle bebegin hayirli olsun. bir suru seye bakiyorlar gadolyacim, kizamikciktan tut hiv virusune, d vitamininden tut folik asitine vs vs bir suru seye.

Hayırlı olsun canım hep böyle sağlıklı ilerlesin. Tam kan sayımı, hemogram yani şeker, üre, kolesterol, karaciğer testleri, böbrek testleri, demir, ferritin, b12, d vitamini, folik asit, tsh ve diğer tiroid hormonları, bulaşıcı hastalıklar, toxoplasma, rubella gibi daha bi çok tahlil bakılıyo canım

Merhaba kizlar, ben de gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.
Ctesi 5+1 de keseyi karindan ggorduk cok sukur.
Daha once kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldugum icin korku yasiyorum. Her an gidebilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum.
Birde doktor rahimde anomali var mi simdiye kadar kimse boyle biseyden bahsetti mi diye korkuttu beni.
Haftaya 6+1 kalp atisi icin cagirdi karindan bakacak ama ben erken oldugunu dusunuyorum bakalim ne olacak.
Neyse umarim bu sefer hersey guzel olur. Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins.
Bu arada sizin tahlillerde tsh kac cikti? Benim 2.7 cikmis doktorla konustum onemsemedi normal dedi ama bana yuksek geldi gebelikte sinir 2.5 sanirim.
Sizin tahliller nasil acaba

Son düzenleme:
Kızlar özellikle tüp bebekle gebe kalanlar kendinizi ne kadar kısıtlıyorsunuz ? Günlük işlerde dikkat ettiğiniz neler var ? Ağır kaldırmayın deniliyor ya mesela ne kadar ağırlığa dikkat etmeliyiz ?
3 lt. Uzeri yasak. Gunluk 10 dakikayi gecmeyecek sekilde yuruyus. Benim dr. Gunde 4 kere iki katli merdiven in cik dedi. Fazla egilip kalkma. Bulasik yikadim ama yemek yapmadim. Birliktelik zaten yasak

Kızlar, bende bugün böyle bir ateş basması, ara ara üşüme, halsizlik, ağzımın tadı hiç yok üşütmüşüm gibi hafif bulantı var bunlar normal belirtiler mi yoksa ben üşüttüm mü anlayamadım.

3 lt. Uzeri yasak. Gunluk 10 dakikayi gecmeyecek sekilde yuruyus. Benim dr. Gunde 4 kere iki katli merdiven in cik dedi. Fazla egilip kalkma. Bulasik yikadim ama yemek yapmadim. Birliktelik zaten yasak
Ben bunları hiç bilmiyordum sadece ağır kaldırma yükseğe uzanma dediler bana, ben anaokulu işletiyorum günde kaç kat inip çıkıyorum bilmiyorum valla. Bundan sonra dikkat edeyim

Kızlar, bende bugün böyle bir ateş basması, ara ara üşüme, halsizlik, ağzımın tadı hiç yok üşütmüşüm gibi hafif bulantı var bunlar normal belirtiler mi yoksa ben üşüttüm mü anlayamadım.
Benzer seyler Bende De var. ayaklarim yanarken birden buz gibi oluyor. Midem habire bulaniyor. Surekli bir seyler yiyeyim agzim hic bos durmasin istiyorum.

X