2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yarın kontrolüm var 7+5 olmuş oluyoruz inşallah bi aksilik olmadan bebeği görür kalp atışlarını da duyarım içim rahat değil ki canım çok kişi var 6 küsürlerde görüp kalp atışlarını duyan :KK43: doktor sıkıntı yok dedi ama işte içim rahat değil hayırlısı olur inşallah

6+3 te tip merkezinde karindan gordum ama dinlemedik tabi 7+2 de karindan gozukmedi baska hastanede vajinal bakildi sonra 7+3 te karindan gozuktu yani degisiyor bence gorursun ama icin hicbizaman rahat olmuyor :)

6+3 te tip merkezinde karindan gordum ama dinlemedik tabi 7+2 de karindan gozukmedi baska hastanede vajinal bakildi sonra 7+3 te karindan gozuktu yani degisiyor bence gorursun ama icin hicbizaman rahat olmuyor :)
İlk trimester geçse yine iyi kötü rahatlarız canım yaa inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır çok güzel bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzum:dua: :KK200:

Arkadaşlar karından ultrasonla kese ne zaman görünür? tam şu vakit diyemesek bile tahmini beta olarak ne zaman gördünüz karından..

Kizlar sonuc 403 . Gebelik var ama cok kucuk dedi 2 gun sonra gene test vercem . Isin tuhaf tarafi bn bulantidan suphelenip test yapmistm bu kadar kucukken nasil bulantilar basladi :/

Kizlar sonuc 403 . Gebelik var ama cok kucuk dedi 2 gun sonra gene test vercem . Isin tuhaf tarafi bn bulantidan suphelenip test yapmistm bu kadar kucukken nasil bulantilar basladi :/
Benim de olmuştu canım haftasina hemde annemde de öyleymis gebe kaldığı hafta başlarmis 1 hafta olmuştu şimdi ara ara oluyo

13 ocak son adet tarihi. 11 subatta adetim de gecmemıstı. 30 gunde bir oluyorum. Kan testi ıyı cıkınca Dr karından baktı. 4 artı 2 de kan verdıgın gun keseyı de gördüm. Ama ben erken yumurtlamısım adet bitiminden sonra oldu

X