Merhaba canım,kızınınAllah bağışlasın bebeğin hayırlı olsun,hiç kafana takma canım arkadaş gibi büyürler,3kız kardeşiz 1ve 2yaş var kardeşlerimle aramda müthiş bi duyguMerhaba kızlar ben cok aktif olmayan eski üyelerdenim 23 aylık bir kızım var sata göre 13 ekim de 2. bebeğimi kucağıma alıcam Allahın izniyle. Biraz endişeliyim araları az gb geliyo kızım kıskancak diye korkuyorum bi de inşallah ikisine de gereken ilgiyi gösterebilirim, hala emziriyorum bu arada memeden nasıl ayrılcak çok düşkün o da ayrı bi üzüntü tabi..
merhaba canım henüz bebek görünmüyor bu haftalarda keseyi görmüşsün hayırlı olsunBende keseyi gordum bayanlar 5+2 de bayanlar:) 15 gun sonra gel dedi doktor kalp atisi icin.. kizlar birsey aorucam kese icindeki bebek mi dedim doktora yon arrik daha kucuk dedi belki yolk saci dersen olabilir dedi.. bende kese icinde beyaz bir kucuk sey gordum bu uyulanaakrda olan bebek sekli gibi.. kizlar o beyaz olan icindeki kisim yolk sacidir degilmi? Doktora 5+2 de kalbi olustu atmiyor ama degilmi dedim yok daha olusmaz dedi
Benim 5+2 10mm karından senin kaçıncı hafta bana 10mm 4 gün geri ama önemli değil vajinal baksak 14-15 çıkardı dediKafamı kurcalayan bişey var kese boyutu ultrasyonda gs yazan bölümde değilmi bende 0.9 cm yazıyo mm çevirince 9mm diyo haftasina göre normalmi öf doktora niye sormadım hep heyecandan
Merhaba benim de kızım 20 aylık ben de ilk çok endişelendim araları 3 4 yaş olsun istiyordum ama vardır bunda da bir hayır. Birlikte büyürler inşallah.Merhaba kızlar ben cok aktif olmayan eski üyelerdenim 23 aylık bir kızım var sata göre 13 ekim de 2. bebeğimi kucağıma alıcam Allahın izniyle. Biraz endişeliyim araları az gb geliyo kızım kıskancak diye korkuyorum bi de inşallah ikisine de gereken ilgiyi gösterebilirim, hala emziriyorum bu arada memeden nasıl ayrılcak çok düşkün o da ayrı bi üzüntü tabi..
Benimde ayni kucuk oldugu icin atisi zayifmis 5 mm benimki seninki kaç mm olmusAmin canım doktor sağlıklı dedi ama yani hiçbir bilgi vermiyor artık kalp ritmi var atıyor ama küçük olduğu için duyulmuyormuş sesi
Haklısın canım ama doktorum stres yaptırdı bebeğim sağlıklı olsun gerisini önemsemiyorum
Yok canım başka vitamin kullanmıyorum doktoruma söylemeden folik asite devam etmeyi düşünüyorum
Şu an için yürüyüşlere çıkmamı tavsiye etmedi dr bana,tehlikeli haftsları atlatayım yürüyüş hep aklımda çok severim zaten evde de egzersizlere başlarım hamileler için programlar varMidem çok bulandı bugün yürüyüşe çıktım çok iyi geldi yürümek temiz hava...
4+6 canım bata göre 10 gün sonra tekrar gidecem aynen vajinadan bakınca daha net olur dedi korktum şüpheli derkende küçük olduğu için dahaBenim 5+2 10mm karından senin kaçıncı hafta bana 10mm 4 gün geri ama önemli değil vajinal baksak 14-15 çıkardı dedi
Canım senin sat kaçtı,benimde ufak olduğu için sinyalleri kesik kesik alıyoruz demişti,kalbi yüzde 50atıyor diyebiliriz dedi,çok üzüldüm ilk duyunca ama sonra gördüm ki bi çok kişi yaşıyor bu durumuBenimde ayni kucuk oldugu icin atisi zayifmis 5 mm benimki seninki kaç mm olmus
Evet canım öyle yapacağım doktor değiştirme imkanım olsa tekrar gitmem buna çünkü hiç bir bilgi vermiyor bebeğim hakkında tüp bebek doktoru kendisi tüp bebek transfer sürecinde çok güzel ilgilendi ama şimdi bakıp gönderiyor sadece bebeğin sağlıklı diyor moralim çok bozukBence devam edebilirsin canım folik asit önemli. Başka bi doktora da danış istersen
9.2 mm canım benim ki daha ufak mı sayılıyor ekran da kalp atışını gördüm amaBenimde ayni kucuk oldugu icin atisi zayifmis 5 mm benimki seninki kaç mm olmus
Damarlanma yani boylr kirmizi mavi isiklar bebegin ustundeyse sorun yok demek atis varsa az cok bence duzelir hareketsiz olma dedi dr kan akisi iicn onemliymis zamanla duzelir dedi 1 hafta somra cagirdi seninkide duzelirEvet canım öyle yapacağım doktor değiştirme imkanım olsa tekrar gitmem buna çünkü hiç bir bilgi vermiyor bebeğim hakkında tüp bebek doktoru kendisi tüp bebek transfer sürecinde çok güzel ilgilendi ama şimdi bakıp gönderiyor sadece bebeğin sağlıklı diyor moralim çok bozuk
9.2 mm canım benim ki daha ufak mı sayılıyor ekran da kalp atışını gördüm ama
Seninkintam çıkmış günüyle uyumlu bence4+6 canım bata göre 10 gün sonra tekrar gidecem aynen vajinadan bakınca daha net olur dedi korktum şüpheli derkende küçük olduğu için daha
Selam kızlar..
Ben alerji ilacını almamakta ısrar ettim fakat dün allerjik şoka girdim şuan hastanede tedavi görüyorum.
Keşke ilaçlarımı kullansaydım..
Dua edin de şu hastalık sürecini çabuk atlatayım
Çok sevindim canım yaDamarlanma yani boylr kirmizi mavi isiklar bebegin ustundeyse sorun yok demek atis varsa az cok bence duzelir hareketsiz olma dedi dr kan akisi iicn onemliymis zamanla duzelir dedi 1 hafta somra cagirdi seninkide duzelir
Ay canım yaa çok geçmiş olsuun, dualarım seninleSelam kızlar..
Ben alerji ilacını almamakta ısrar ettim fakat dün allerjik şoka girdim şuan hastanede tedavi görüyorum.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versinSelam kızlar..
İnşallah kuzum, sen nasılsın bulantılarım azaldı mıAy canım yaa çok geçmiş olsuun, dualarım seninlebir an önce iyileş inşallah, ilaçlarını da doktorunun kontrolünde kullan mutlaka ihmal etme
Moralini bozma hiç canım. Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması. Evet insan bol bol açıklama ve detay duymak istiyo bebeği hakkında ama doktor iyi diyosa iyidir her şeyEvet canım öyle yapacağım doktor değiştirme imkanım olsa tekrar gitmem buna çünkü hiç bir bilgi vermiyor bebeğim hakkında tüp bebek doktoru kendisi tüp bebek transfer sürecinde çok güzel ilgilendi ama şimdi bakıp gönderiyor sadece bebeğin sağlıklı diyor moralim çok bozuk
9.2 mm canım benim ki daha ufak mı sayılıyor ekran da kalp atışını gördüm ama
neden oluyor ki bi araştırayım sizinle de paylaşırım :)