2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Hep diyoruz ya herkesin hamileliğinde farklı durumlar olur diye. Benis ilk hamileliğim ile bu hamileliğimde de fark var. Diğerinde koku hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi az da olsa yoktu bunda sabah hissettim bunlari ama cok cok az onda göğüs hassasiyeti vardı şişmiş ti kürtaj olana kadar bunda hiç göğüs hassasiyeti şişlik yok..

ben bu ay ümitli değilim takvimden denk gelen yumurtlama gününde eşim yurt dışındaydı o yüzden bat 29 mart ama olmayacak gibi bir his var

Aaa

Ben bişeyler yaptım ama anlamadım yanlış yere yazdım heralde senin adına çok sevindim böyle arkadaşlıklar zor bulunuyor

ben bu ay ümitli değilim takvimden denk gelen yumurtlama gününde eşim yurt dışındaydı o yüzden bat 29 mart ama olmayacak gibi bir his var
Kaç günde bir regl oluyorsun diğer çocuğundan hatırlıyo musun yumurtlama gününü

Şöyle oluyor :hesabım bölümüne girip oradaki bikgilerden bebeğimin tahmini doğum tatihini gün ay yıl olarak giriyorsun.oluyor :)
Hmm anladım doktor bebeği görsün ölçsün doğru tarihi yazayım kuzum sen daha tecrübelisin bilirsin kese 2 hafta daha ileri gösteriyor değilmi Esas olan bebeğin haftası biz sadece keseyi gorduk

Bebek haberleri geliyor galiba maşallah. Benim bu ay olmadı beta HCG yüzünden boş yere ümitlendim. Hasta oldum . Önümüzdeki ay inşaallah bebek haberi verenlerden biri olurum. İlk çocuğunuz kaç yasında kaç yaş araları olacak. Benimki 1 yaşına girecek ama ben çok istiyorum 2. bebeği. Kimi daha erken diyor ama yaş ilerliyor. Beraber büyürler diyorum. Siz nasıl düşünüyorsunuz ?

Benim ilki olmadı bu ikinci bakalım ne olacak umarım sorunsuz olur artık benim de yaş geçiyor bende ardarda düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…