Tamam canımcım:)) sagol canım allah razı olsun. bencede sakın ol guzel beslen olurmu fındık badem cevvız her gunnn :))
Hayırlı olsun çok sevindim Allah ım tamamına erdirsin bize de hayırlısı ile nasip etsin inşallahAllah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.. keseyi gorduk hamdolsun
Gönülden aminnnnnnHayırlı olsun çok sevindim Allah ım tamamına erdirsin bize de hayırlısı ile nasip etsin inşallah
oh çok şükür hadi gözün aydın . biliyormusun 2015 şubat annesiyim ben forumda tanıştığım kızlarla çok iyi arkadaş olduk sonrada görüştük çocuklarımız 4 yaşında hala görüşüyoruz :)Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.. keseyi gorduk hamdolsun
oh çok şükür hadi gözün aydın . biliyormusun 2015 şubat annesiyim ben forumda tanıştığım kızlarla çok iyi arkadaş olduk sonrada görüştük çocuklarımız 4 yaşında hala görüşüyoruz :)
[/QUOTE
Aaa ne kadar güzelyanında yakınında aynı dili konuştuğun paylaşımının aynı olduğu insanlar olması çok guzel
Ben bişeyler yaptım ama anlamadımoh çok şükür hadi gözün aydın . biliyormusun 2015 şubat annesiyim ben forumda tanıştığım kızlarla çok iyi arkadaş olduk sonrada görüştük çocuklarımız 4 yaşında hala görüşüyoruz :)
ben bu ay ümitli değilim takvimden denk gelen yumurtlama gününde eşim yurt dışındaydı o yüzden bat 29 mart ama olmayacak gibi bir his var
Ovulasyon yaptın mi tam yumurtlama tarihini biliyo musun
Kaç günde bir regl oluyorsun diğer çocuğundan hatırlıyo musun yumurtlama gününüben bu ay ümitli değilim takvimden denk gelen yumurtlama gününde eşim yurt dışındaydı o yüzden bat 29 mart ama olmayacak gibi bir his var
İyiyim kuzum güzel haberlerinizi bekliyorumkızlarrr yokmu yeni hamile haberleri takipteym ):))moonyaz canım nasılsın? takvim yapsana uğur getirsin sayfaya :))
Şöyle oluyor :hesabım bölümüne girip oradaki bikgilerden bebeğimin tahmini doğum tatihini gün ay yıl olarak giriyorsun.oluyor :)İyiyim kuzum güzel haberlerinizi bekliyorumnasıl olacak takvim
Hmm anladım doktor bebeği görsün ölçsün doğru tarihi yazayım kuzum sen daha tecrübelisin bilirsin kese 2 hafta daha ileri gösteriyor değilmi Esas olan bebeğin haftası biz sadece keseyi gordukŞöyle oluyor :hesabım bölümüne girip oradaki bikgilerden bebeğimin tahmini doğum tatihini gün ay yıl olarak giriyorsun.oluyor :)
Senin yumurtlama günün ne zamandıBen de doktora gittiğimde olcume göre takvim yaparım kendi hesabıma göre 22 kasım görünüyor kasım annesi oluyorum bu durumda
Benim ilki olmadı bu ikinci bakalım ne olacak umarım sorunsuz olur artık benim de yaş geçiyor bende ardarda düşünüyorumBebek haberleri geliyor galiba maşallah.Benim bu ay olmadı beta HCG yüzünden boş yere ümitlendim. Hasta oldum . Önümüzdeki ay inşaallah bebek haberi verenlerden biri olurum. İlk çocuğunuz kaç yasında kaç yaş araları olacak. Benimki 1 yaşına girecek ama ben çok istiyorum 2. bebeği. Kimi daha erken diyor ama yaş ilerliyor. Beraber büyürler diyorum. Siz nasıl düşünüyorsunuz ?
İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz.Benim ilki olmadı bu ikinci bakalım ne olacak umarım sorunsuz olur artık benim de yaş geçiyor bende ardarda düşünüyorum
Sat 15 şubat yumurtlama gününü bilmiyorum 2 mart ile 6 mart arası bir gün ama tam bilmiyorum geçen ay 4 gün geçmisti bu ay da hamile kaldımSenin yumurtlama günün ne zamandı