2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
İnşallah canım benim çoook teşekkür ederim yarın umarım iyiyse de kötüye de netleşir peki sence kaç güne belli oluyo dış gebelik bat ı düşünürsek
2 gün içinde belli olur canım. eğer iyi bir ultrason varsa ve gorunmuyorsa o zaman dıs gebelık dusunulebılır. bazı durumlarda mesela cogul gebelıklerde hcg cok yuksek olup kesenın gorunmesı zaman alabılıyor. inşallah yarın bıze guzel haberı vereceksın. için ferah olsun. güzel bır uyku cek :)

Cansın yaa çok sağol

Şimdiden üzmeyin kendinizi. Daha çok yeni gebeliğiniz. Kese görünmüyor olabilir henüz. Ultrason cihazı kötü olabilir. Doktor da kötü olabilir...
Hem hamile kalmak hem de sonrası, çok sabır isteyen bir süreç. Anneler için çok zor.
O yüzden sabredeceksiniz. Allaha emanet.
Bazı arkadaşlar söylemiş, hiç gebe kalamayanlar da var. Gebe kalmışsınız, hem de 2 kez, yakın aralıklarla. Bu da çok önemli. Bundan sonrası Allahtan sağlıklı çocuk istemek.
Üzmeyin kendinizi. Bugünümüze şükür.
İnşallah bu gebelik sağlıklı ilerler. Olmazsa da bir sonraki için duaya devam.
Elbet Allah nasip edecektir.
Sevgiyle,

Allah razı olsun inşallah hayır ile sonuçlansın hamdolsun tabi dediğiniz doğru yakın zamanda tekrar oldu ama üzgünüm bugün aksama doğru gitmeye çalışacağım bakalım

sakın isyan etme vardır bi hikmeti dur bakalım belki küçüktür daha . kısa ca kendi hikayemi anlatayyım sana ilk bebeğimi hiç bir sebep yokken 11 haftalık düşük yaptım. çok ağladım ama isyan etmedim. doktor 6 ay bir sene bekleme olmaz dedi . dahda ağladım 45 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi kanama için gittim ama olmayacak olan olmuştu belkide ben 6 haftalık hamileydim. şimdi kızım 4 yaşında
yani demem o ki zamanı ne zamansa o zaman olur

Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.. keseyi gorduk hamdolsun

Allah razı olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…