2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Merhabalar arkadaşlar hala sokayım sabah yaptigm idrar testi pozitif gösteriyor 2 hafta geciktirmek.Yarin kan testi için aile hekimine gidecem.gecen sene haziran annesiydim şimdi Aralık hala inanamıyorum:KK47::KK57:

Eklentiler

• IMG_3274.JPG
    IMG_3274.JPG
    121,4 KB · Görüntüleme: 45
Sayfadaki yazıları az önce okumaya başladım moonyaz moonyaz çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de gostersin,ilk 3ay beklemek çok zor oluyor ama işte ayrı bir heyecan bunlarda.Cok sevindim adına ;-)

Merhabalar arkadaşlar hala sokayım sabah yaptigm idrar testi pozitif gösteriyor 2 hafta geciktirmek.Yarin kan testi için aile hekimine gidecem.gecen sene haziran annesiydim şimdi Aralık hala inanamıyorum:KK47::KK57:
Hayırlı olsun sat neydi acaba

Bu arada sağ tarafıma bugün bir ağrı girdi normal mi rahmin sağ tarafı hafif üst kısmı yumurtalık mi anlamadim

Aaa çok güzel haberler hadi diğer arkadaşlar sizleri de canı gönülden bekliyorum 💟💟

Gözün aydın sağlıcakla inşallah canım 💋

Sayfadaki yazıları az önce okumaya başladım moonyaz moonyaz çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de gostersin,ilk 3ay beklemek çok zor oluyor ama işte ayrı bir heyecan bunlarda.Cok sevindim adına ;-)
Allah razı olsun valla çok uzun bir süreç ben çok panik ve stresli biriyim sağolsun burda arkadaşlar destek oldu hep beraber bir süreç yaşayacağız 💟💋

Hatırladım sizi bende geçen sene haziran annelerindeydim mayıs ayında doğum yapmıştım. Hayırlı olsun bende çok istiyorum 2. Bebeği inşallah önümüzdeki ay olur.

Hatırladım sizi bende geçen sene haziran annelerindeydim mayıs ayında doğum yapmıştım. Hayırlı olsun bende çok istiyorum 2. Bebeği inşallah önümüzdeki ay olur.
İyi akşamlar, siz haziran olup 1 ay önce doğum yapmışsınız peki neden öyle oldu biz yanlış hesap mi yapıyoruz acaba

Hmm anladım doktor bebeği görsün ölçsün doğru tarihi yazayım kuzum sen daha tecrübelisin bilirsin kese 2 hafta daha ileri gösteriyor değilmi Esas olan bebeğin haftası biz sadece keseyi gorduk 😊💋
canım keseyi görüğünde 5 haftalık oluyor. son adet tarihine göre hesaplanıyor aslında.

İyi akşamlar, siz haziran olup 1 ay önce doğum yapmışsınız peki neden öyle oldu biz yanlış hesap mi yapıyoruz acaba
Ayrıca yumurtanın yaşına göre hesaplanıyor adet olduğumuzda yumurta, yaşından gün almaya başlıyor yani sıfırlanıyor. Dolayısıyla hamileliğimizi ilk öğrendiğimizde 4 haftalık hamile oluyoruz.

Bebek haberleri geliyor galiba maşallah. :emir_bebek:Benim bu ay olmadı beta HCG yüzünden boş yere ümitlendim. Hasta oldum . Önümüzdeki ay inşaallah bebek haberi verenlerden biri olurum. İlk çocuğunuz kaç yasında kaç yaş araları olacak. Benimki 1 yaşına girecek ama ben çok istiyorum 2. bebeği. Kimi daha erken diyor ama yaş ilerliyor. Beraber büyürler diyorum. Siz nasıl düşünüyorsunuz ?
anlamadım , hcg yuksek mı cıktı.yani beraberbüyümeleri güel olur tabı ama sizi zzorlayabılır bıraz. bunahazırlıklıysanız etrafınızda yardım edenler varsa sorun olmaz sanırım

anlamadım , hcg yuksek mı cıktı.yani beraberbüyümeleri güel olur tabı ama sizi zzorlayabılır bıraz. bunahazırlıklıysanız etrafınızda yardım edenler varsa sorun olmaz sanırım
Evet önce 3.2 çıktı beta HCG 2 gün sonra 5.87 çıktı. Ben tam hamileyim diye sevinirken 2 gün sonra tekrar kan verdim. 4.6 çıktı ve âdet oldum. Üzüldüm bayağı ama hayırlısı inşallah bu ay olur.

Arkadaslar sizce nelere dikkat etmek gerek kırmızı çizgimiz nedir yediklerimizde ictiklerimizde hareketlerimizde

Ayrıca yumurtanın yaşına göre hesaplanıyor adet olduğumuzda yumurta, yaşından gün almaya başlıyor yani sıfırlanıyor. Dolayısıyla hamileliğimizi ilk öğrendiğimizde 4 haftalık hamile oluyoruz.
Yaa açıkçası hesaplamaları pek anlamıyorum bebeği görmeden keseyi görüyor diyelim ki doktor diyo 5 haftalık aradan 2 hafta daha geçiyo gidiyosun bebek görünüyo diyo ki 5 hafta 2 günlüksün gibi..

Arkadaslar sizce nelere dikkat etmek gerek kırmızı çizgimiz nedir yediklerimizde ictiklerimizde hareketlerimizde
cancagızım. anı hareketlerden kacın, ağır kaldırma(3 kg dan fazla), yukarılara uzanma hareketı yapma. spor yapıyorsan en ıdealı suan yuruyus. oda 30 dk yı gecmemelı gecerse oturup dinlenmelisin. her gün yürüyüş cok ıyı olur. kan dolasımını hızlandırıp bebegnı beslenmesını saglar.yıyeceklerden maydanoz ve zencefılın fazasından kacın.baharatları sınırlı kullan. bol su iç. çiğ ete dokunmamalısın(toxoplazma bulasabılır) et ve yumurta gıbı urunlerı ıyı pişmiş yemesin aynı nedenden. uzun omurlü süt içme hıcbır faydası yok. günlük satılan sütlerden alabılırsın. veya guvendıgın bıyer varsa kenıdn sut al kaynat. her gün bır yumurta yemeye ozen göster. folik asit içiyorsundur zaten. d vıtamınıne baktır. eksıklık varsa hemen bha ıcermeyen bır d vıtamını alıp kullanmaya basla. iyot da cok onemlı. iyotlu tuz kullan..bunun dısında akdenız tıpı beslenmen ıyı olur bol sebze meyve ve balık , ezen tavuk varsa tavuk etı. vs

X