2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Canım anladım düşünceni 2 yıl baksalar ondan sonra da bakıcı kres ayarlardın.. bende çalışıyorum ev borcu var kredi ödüyoruz annem baktı hali yok diye baya soylenerek bakti hakli olarak ama agladim ettim baktirdim napim .. 1 yıl sonra bu donem ablam bakıyor şükür onunda durumunda yok diye çok olmasada para veriyorum . O bana destek ben ona destek oluyoruz şükür. 2. Çocukta bir donem doğum izni 1 donem de ücretsiz biraz büyütürüm ikisinide diye düşündüm .
Sende bulursun inşallah bir yolunu. Fazla da düşünceli kadin olma erkeğe yaranilmaz. Yaşın geçmeden doğur çocuğunu sonra al evini tabi bu benim fikrim . Benim şimdiki aklım olsa almazdım evi bakardım çocuğuma ücretsize ayrılır. Ama çocuktan önce girmiştik biz eve .
Canım o kadar kararsızım ki.. Eğer şu tokide kurada ev çıkmazsa belki de araba işinden vazgeçebilirim.. Ama kreş de öyle zor oluyor ki hele ki gitmek istemeyen çocuk için. Oğlanı 3 ay zor götürdüm. Her gidişinde ağlıyordu. Bazı çocuklar kolay adapte oluyormuş ama şansımıza artık. Şu ev kurası çekilsin de sonuçlara göre davranıcam. Yaş geçiyor bide enerjim de yok ve rahata da alıştım....

Ne taktiğinden bahsediyorsun anlamadım. Şöyle açıklayayım. Ben çalışıyorum ve çocuk olursa bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kalıcam.. Şuanda tokiye başvurdum, önceliğimiz ev. Eğer ev çıkarsa çalışarak 15 yıl boyunca taksit ödicem. Eğer çıkmazsa araba alıcaz ve ben yine taksit ödicem.. Çocuk işi her iki durumda da bizim için zor görünüyor. Ama Ayşegüle de dediğim gibi biz bu yolu seçtik. Rabbim bize ne seçti bilemeyiz. Neden dalga geçiyorsun? İki çocuğum olup sersefil yaşamaktansa bir tane ile insan gibi yaşamayı tercih ediyorum.. Bu ev olur yada araba. Çocuğuma kalacak sonuç olarak. Eğer Rabbim isterse kardeşi de 5 yıl 10 yıl 15 yıl sonra olur. Yaşım 29 bu arada. Hatırlatmak istedim..
Oncelikle dalga gecmedim ben.. alinganligini yavasca yere birak.. komigime gitti 2.cocuktan vazgectik araba alicaz demen.. sonrasinda dedim heralde taktik hani istemiyoruz deyince veriyor ya Allah ters isliyor ya mekanizma. Ya da korunuyorduk oldu diyorlar ya o hesap bilmem anlatabildim mi?
Ister 30unda yap ister 40inda beni ilgilendirmez..
beni anlamaman da ayrica uzdu hatirlatmak isterim.

Canım o kadar kararsızım ki.. Eğer şu tokide kurada ev çıkmazsa belki de araba işinden vazgeçebilirim.. Ama kreş de öyle zor oluyor ki hele ki gitmek istemeyen çocuk için. Oğlanı 3 ay zor götürdüm. Her gidişinde ağlıyordu. Bazı çocuklar kolay adapte oluyormuş ama şansımıza artık. Şu ev kurası çekilsin de sonuçlara göre davranıcam. Yaş geçiyor bide enerjim de yok ve rahata da alıştım....
Şansına bak bakalım kura çıkmazsa dene çocuğu artık güzel olan neyse o olur zaten Rabbime bırakalım:) çalışan anne olmak zor ama napalim belli standartları yaşamak yaşatmak icin katlanıyoruz

Oncelikle dalga gecmedim ben.. alinganligini yavasca yere birak.. komigime gitti 2.cocuktan vazgectik araba alicaz demen.. sonrasinda dedim heralde taktik hani istemiyoruz deyince veriyor ya Allah ters isliyor ya mekanizma. Ya da korunuyorduk oldu diyorlar ya o hesap bilmem anlatabildim mi?
Ister 30unda yap ister 40inda beni ilgilendirmez..
beni anlamaman da ayrica uzdu hatirlatmak isterim.
Benimki taktik değil. Hayatın gerçekleri. Çok güldüğün için dalga geçtiğini düşündüm. Anlamsız geldi böylesi.. Aslında mekanizmanın ters işlediğine inanmıyorum ben. Rabbim ol dediği zaman oluyor. Biz ne kadar planlar yaparsak yapalım. Ne zaman olacağına Rabbim karar verir. Belki nasipte ev de var çocuk da, bilemiyorum. Hayırlısı deyip yolumuza bakıcaz...

Şansına bak bakalım kura çıkmazsa dene çocuğu artık güzel olan neyse o olur zaten Rabbime bırakalım:) çalışan anne olmak zor ama napalim belli standartları yaşamak yaşatmak icin katlanıyoruz
Çalışan anne olmak zor ama bi yandan da dünyaya gelen büyüyor. Çok karışığım, hem çocuk istiyorum hem ev ve mümkünse de araba :)))) bakalım Rabbim bana hangisini verecek. Her şeyin hayırlısı.. İnşallah sağlıklı evlatlarımız olur. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.. Amin..

Benimki taktik değil. Hayatın gerçekleri. Çok güldüğün için dalga geçtiğini düşündüm. Anlamsız geldi böylesi.. Aslında mekanizmanın ters işlediğine inanmıyorum ben. Rabbim ol dediği zaman oluyor. Biz ne kadar planlar yaparsak yapalım. Ne zaman olacağına Rabbim karar verir. Belki nasipte ev de var çocuk da, bilemiyorum. Hayırlısı deyip yolumuza bakıcaz...
Peki kirdiysam ozur dilerim. Rabbim gonlune gore versin..

Adet günüme 2 gün kala beta HCG 3.2 idi. Bugün adet olma günüm olmadım daha. Sizce hamile miyim?:KK55:

X