- 24 Mart 2019
- 161
- 114
- 31
Benim mide yanmasi regle 1 hafta onceden basladi devam etti canim.ama hic hamilelige yormamistim usuttum galiba demistim.senin kac var bata.Ayy hadi insaAllah sende mujdeyi ver buradanNisa canim regle 2 3 kala mide borun ne durumdaydi.. :) belirti aramaca:)
Boyle yanma gibi boru tumden dolu gibi ayy insallahhh ya insallah hayirlisiyla kuzuBenim mide yanmasi regle 1 hafta onceden basladi devam etti canim.ama hic hamilelige yormamistim usuttum galiba demistim.senin kac var bata.Ayy hadi insaAllah sende mujdeyi ver buradan
Eneemmm cok heycanliBoyle yanma gibi boru tumden dolu gibi ayy insallahhh ya insallah hayirlisiyla kuzu
3 kaldi bata
Valla bana da heyecan bastiEneemmm cok heycanlibi erken gebelik testi yapsanmi yarin
Hadi hayirlisi ozaman haber ver bizedeValla bana da heyecan bastibir kala normal test yapiyim diyorum canim. Varsa var yoksa 2019 kapanir benim icin:))2020 anasi oluruz artik..
sen naptın tekrar kan verdin mi beklemede misin?Hadi hayirlisi ozaman haber ver bizede
Hayirli ugurlu olsun canim.Rabbim sagsalim kucaginiza kavustursun.sat kac?kac haftalik oldunuzMerhaba kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Benim adetime 8 gün vardı rüyam da hamile olduğumu gördüm o gün akşam test yaptım ikinci çizgi çok silik ti çok şaşırdım..baya yoğun bir aydı ev taşıdık eşim uzmanlığa gitti aklımda hamilelik yoktu eşim gidecek diye.. ama önceki aylar çok istedim olmasını.. çizgiyi gördüm ama umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye .. adetime 5 gün kala kan testi yaptım 102 çıktı değer
2 gün kala 621 çıktı.. adetim geçti 2 gün yine kan testi yaptırdım 1571 çıktı.. hafta içi doktora gitcem inşallah keseyi de görürüz.. Hala umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye.. Inşallah vardır Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok vermedim stres oluyorum kan verince ya beklemedeyim bakalimsen naptın tekrar kan verdin mi beklemede misin?
Hosgeldin aramiza canim.hayirli ugurlu olsun bebisin.Allah sagsalim kavustursun.sonuclardan bizide haberdar et:)Merhaba hanımlar bende geldim araniza dün sabah öğrendim adetim 5 gun geçmişti erken gebelik testi yaptım pozitif cıktı bugunde doktora gidicem bakalim tahminen aralık 2019 annesi olucam sanirim ☺☺☺
Amin canımHayirli ugurlu olsun canim.Rabbim sagsalim kucaginiza kavustursun.sat kac?kac haftalik oldunuz
Nasil anlamadim 3marttami ogrendinAmin canımAllah herkese nasip etsin ...
3 mart daha yeni 8 gün erken öğrendim zor geçti.. günümün daha 3 gün geceyi
Sağol cnm âmin ins tabi bu aksam is çıkışı gidicemHosgeldin aramiza canim.hayirli ugurlu olsun bebisin.Allah sagsalim kavustursun.sonuclardan bizide haberdar et:)
Sat 3 mart..Nasil anlamadim 3marttami ogrendinsat kacti?
nisa canım bir de kremsi sulu akıntı var sende o durum nasıldı ? varsa adet olucağın zamanda da olur muydu?Yok vermedim stres oluyorum kan verince ya beklemedeyim bakalim
Ben de gebelikten önce baya sarıya yakın akintim oldu normal den daha fazla şekilde .. adet olcam dedim ama test pozitifti çok şükür olmadım hayırlısı ile kucağınıza alırız inşallahGaliba bebiş yok sarımtrak bi akıntım var normalde de boyle akıntı olur arkasi kahverengi leke ve kırmızılar gelir. Bakalim nasil olacak bu sefer
Evt hep islaklik vardi bende canm.yani regl onceside islak olurdum ben.ondan pek anlamadimda mide eksimesi aman amann dedirttinisa canım bir de kremsi sulu akıntı var sende o durum nasıldı ? varsa adet olucağın zamanda da olur muydu?