- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
O nasil oluyormus bilgin varmiOnu bilmiyorum ama nub teorisi varmış doktor kağan Kocatepe de onayladı
Ben etmedim bikere verdim sadece insaAllah artmistir1 3 4 ve 7 günleri takip ettim .
Bebeğin 12. Haftasından itibaren ultrason görüntüsünde yukarı çıkıntı varsa erkek yatay kızNasıl acaba ?
Bebeğin 12. Haftası itibariyle Genital kısmında yukarı çıkıntı varsa erkek yatay kizO nasil oluyormus bilgin varmi
Ooo baya sonraymis insaAllah o aylara gelirizde bakabiliriz hepimizBebeğin 12. Haftası itibariyle Genital kısmında yukarı çıkıntı varsa erkek yatay kiz
İnşallah . o ayları görür bebişlerimizle fotoğraflar ekleriz.Ooo baya sonraymis insaAllah o aylara gelirizde bakabiliriz hepimiz
InsaAllah ya dua edelim birbirimizeİnşallah . o ayları görür bebişlerimizle fotoğraflar ekleriz.
Ağrı yok. Sık idrara çıkıyorum .Sende hic belirti varmi kasik mide vb Jaska16
Benim bi sag kasik bi sol kasik yokluyo.bas donmesi oluyor ani hareketlerde,uyku hali basladi,bide akintim oluyo arada su gibi krem gibiSen de var mı ? Belirti
uyku hali bende de var fazla önemsemedim. ama idrara fazla ççıkıyorumBenim bi sag kasik bi sol kasik yokluyo.bas donmesi oluyor ani hareketlerde,uyku hali basladi,bide akintim oluyo arada su gibi krem gibi
Aa onemse bence giderek artacakmis ouyku hali bende de var fazla önemsemedim. ama idrara fazla ççıkıyorum
uyuyorum zatenAa onemse bence giderek artacakmis o
Akinti ne durumda sendeuyuyorum zaten
O ne icin?doktormu verdiBen progestan kullanıyorum Hala fazla belli olmuyor akıntı .
Aşılamadan sonra doktor verdi düşük olmasın diye.O ne icin?doktormu verdi
Nisa canim regle 2 3 kala mide borun ne durumdaydi.. :) belirti aramaca:)O ne icin?doktormu verdi