2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Kızlar bugün çıkış yaptık hastaneden öğleden sonra en son muayaneyi de yaptı alttan muayenede gördü kalp atışını kanama durmuş. Hamdolsun Allaha inşallah sağ salim hayırlı bir evlat olur. O kadar ilginç geldi ki bana hiç bunları beklemiyodum 1 dk içinde sancı ile parçalı kanama koştur koştur gidip keşe duruyo demesi 2 gün 5 litre serum iğne ilaç muayene iki gün içinde en az 15 defa tansiyon ölçüldü 8 e 5 en iyi değer 9 a 5 sadece 1 kere 12 ye 6 çıktı Bugün de en son 8 e 5 çıktı baş dönmelerim sersem oluşum vs vs çıkış yapmadan önce Son muayenede kalp atışını gördük Allaha çok şükür iğne ilaç yine yazdı gün asiri iğne olucam düşük riskin hala var dedi hareket yasak çok dikkatli olmalıyım 😊

Super cok sevindim canim insallah darisi bize gun sayiyoruz artik.. da aralik annesi pek olmucak yaavvv ya da sayfayi mi bulamadilar dahaa:)
Canım benim Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah tez zamanda güzel haberler vermeni bekliyorum 😊

Umut hep var:) sen ne zmn ogrenmistin canim?
Benim Sat 12 Şubattı 12 ve 13 martta idrar testi yaptım ikisi de silik pozitif çıktı 14 martta aile hekimliğinde tahlil yaptım 122 çıktı 2 günde bir hep 2 katı arttı en son 2131 de kese görünmedi endişe edince dış gebelikmi diye bir gün sonra tekrar baktı keseyi gördü muhtemelen 3000 lerde. Biraz uzun yazdım galiba 😊 ama bazen ben bi konuyu merak ediyorum yorumlara bakıyorum tam anlamıyla anlatılmıyi bazen ee peki sonra ne oldu diyom kendi kendime 😊 ondan uzun yazıyorum

Benim Sat 12 Şubattı 12 ve 13 martta idrar testi yaptım ikisi de silik pozitif çıktı 14 martta aile hekimliğinde tahlil yaptım 122 çıktı 2 günde bir hep 2 katı arttı en son 2131 de kese görünmedi endişe edince dış gebelikmi diye bir gün sonra tekrar baktı keseyi gördü muhtemelen 3000 lerde. Biraz uzun yazdım galiba 😊 ama bazen ben bi konuyu merak ediyorum yorumlara bakıyorum tam anlamıyla anlatılmıyi bazen ee peki sonra ne oldu diyom kendi kendime 😊 ondan uzun yazıyorum
Iyi yazdin sagol canim.. kimi bahsetmekten imtina ediyor ondan yazmiyor olabilir..
Senin durumlarina sahittik de iste kac gun sonra ogrendin once mi ogrendin onu soruyum dedim canim.. ben o kaybimda bat gunu yaptigimda ogrenmistim.. bakalim belirtiler bol simdi insallah iyi olur:))
Sen de dikkat et dinlen bari.. tekrar gecmis olsun resmen surpriz yapti seninki:)

X