- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
hayır canım 1 kızım var diğerini kaybettimHee 2 cocugun var yani benim aklimda ole kalmis.. yap bence erken gebelik testini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım 1 kızım var diğerini kaybettimHee 2 cocugun var yani benim aklimda ole kalmis.. yap bence erken gebelik testini.
canım geçmiş olsun hepimizin başına gelmiştir, olursa 5.gebeliğim benim de 2. sağlıklı oldu kızım yani.. seninde mi ilki?hayır canım 1 kızım var diğerini kaybettim
sağlık olsun öbür ay olur inşallah..ben test yaptım negatif hayırlısı başka aya inşallah . hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla doğum yaparsınız
Bat ne zamandı ki test negatif çıktı gecikmiş miydiben test yaptım negatif hayırlısı başka aya inşallah . hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla doğum yaparsınız
benimde 2. doğum oldu ilki olmadı canımcanım geçmiş olsun hepimizin başına gelmiştir, olursa 5.gebeliğim benim de 2. sağlıklı oldu kızım yani.. seninde mi ilki?
sağlık olsun öbür ay olur inşallah..
bat geçmedi daha ama regl olucam hissediyorumBat ne zamandı ki test negatif çıktı gecikmiş miydi
Gec dollenme falan olursa diye sordum hayırlısı jnsallah en kısa zamanda alirsin bebiş kucagına adet olmaz da gecikirse hemen bi tane daha yap bencebat geçmedi daha ama regl olucam hissediyorum
anladım canım nasip tabikiGec dollenme falan olursa diye sordum hayırlısı jnsallah en kısa zamanda alirsin bebiş kucagına adet olmaz da gecikirse hemen bi tane daha yap bence
malesef regl oldum erken geldi bi daha ki aya nasipGec dollenme falan olursa diye sordum hayırlısı jnsallah en kısa zamanda alirsin bebiş kucagına adet olmaz da gecikirse hemen bi tane daha yap bence
Hayrlisi olsun nasib belki ocak annesi olursunmalesef regl oldum erken geldi bi daha ki aya nasip
benim en son adet tarihin 5 martSenin de 2si mi bat? Aynen yokken kaldirmak zor degil haklisin canim.:)
İnşallahUmarim olmuştur bu ay görürüz belirtileri.
Yaz tatilinde 3 ay korunmadik esimle ama hamile de kalmadim. Cesitli sebeplerden dolayı ertelemek durumunda kaldık. Bu ay ilk korunmasız ilişkide bakalim. Halbuki kizim hemen ilk ayda olmustu. Yazın olmamasi hayal kırıklığı oldu biraz bende. Umarim.simdi en kisa zamanda saglikla 2. Bebegime kavuşabilirim
Hayırlısı olsun canım sağlıkla en kısa zamanda olir insallahmalesef regl oldum erken geldi bi daha ki aya nasip
İyi düşün, iyi olsun. Allah ol der, olur... İnşallah su gibi geçecek..kızlar nasılsınız var mı bir gelişmeniz ben salı günü gidicem kalp atışı duymak için ama ne bileyim Allah kimseye böyle acılar vermesin elimde olmadan tedirgin oluyorum sonra gevşemeye çalışıyorum yine de acaba gidince bırak kalp atışını bebeği görecek mi diye düşünmeden edemiyorum. Allah nasip etti ise bu dünyadan yiyeceği içeceği varsa muhakkak olacaktır diyorum..
İyi düşün, iyi olsun. Allah ol der, olur... İnşallah su gibi geçecek..
Benim şuan 4+3 gösteriyor daha doktor kontrolüne gitmedim.6 haftalıkken gitmeyi planlıyorum.Senin kaç haftalık şuan?kızlar nasılsınız var mı bir gelişmeniz ben salı günü gidicem kalp atışı duymak için ama ne bileyim Allah kimseye böyle acılar vermesin elimde olmadan tedirgin oluyorum sonra gevşemeye çalışıyorum yine de acaba gidince bırak kalp atışını bebeği görecek mi diye düşünmeden edemiyorum. Allah nasip etti ise bu dünyadan yiyeceği içeceği varsa muhakkak olacaktır diyorum..
Takvime göre 6+1 yazıyo. Betanı takip etmeye devam ediyo musunBenim şuan 4+3 gösteriyor daha doktor kontrolüne gitmedim.6 haftalıkken gitmeyi planlıyorum.Senin kaç haftalık şuan?