2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
hayır canım 1 kızım var diğerini kaybettim
canım geçmiş olsun hepimizin başına gelmiştir, olursa 5.gebeliğim benim de 2. sağlıklı oldu kızım yani.. seninde mi ilki?
ben test yaptım negatif hayırlısı başka aya inşallah . hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla doğum yaparsınız
sağlık olsun öbür ay olur inşallah..

Umarim olmuştur bu ay görürüz belirtileri.
Yaz tatilinde 3 ay korunmadik esimle ama hamile de kalmadim. Cesitli sebeplerden dolayı ertelemek durumunda kaldık. Bu ay ilk korunmasız ilişkide bakalim. Halbuki kizim hemen ilk ayda olmustu. Yazın olmamasi hayal kırıklığı oldu biraz bende. Umarim.simdi en kisa zamanda saglikla 2. Bebegime kavuşabilirim
İnşallah

kızlar nasılsınız var mı bir gelişmeniz ben salı günü gidicem kalp atışı duymak için ama ne bileyim Allah kimseye böyle acılar vermesin elimde olmadan tedirgin oluyorum sonra gevşemeye çalışıyorum yine de acaba gidince bırak kalp atışını bebeği görecek mi diye düşünmeden edemiyorum. Allah nasip etti ise bu dünyadan yiyeceği içeceği varsa muhakkak olacaktır diyorum..

kızlar nasılsınız var mı bir gelişmeniz ben salı günü gidicem kalp atışı duymak için ama ne bileyim Allah kimseye böyle acılar vermesin elimde olmadan tedirgin oluyorum sonra gevşemeye çalışıyorum yine de acaba gidince bırak kalp atışını bebeği görecek mi diye düşünmeden edemiyorum. Allah nasip etti ise bu dünyadan yiyeceği içeceği varsa muhakkak olacaktır diyorum..
İyi düşün, iyi olsun. Allah ol der, olur... İnşallah su gibi geçecek..

Benim şuan 4+3 gösteriyor daha doktor kontrolüne gitmedim.6 haftalıkken gitmeyi planlıyorum.Senin kaç haftalık şuan?

selam kızlar benim şuan 4+2 gösteriyor dayanabilirsem doktora geç gitmeyi düşünüyorum 1 yıl önce 5 haftalık düşüğüm oldu tedirginim oyüzden 7 yaşında kızım var hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

X