2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
selam kızlar benim şuan 4+2 gösteriyor dayanabilirsem doktora geç gitmeyi düşünüyorum 1 yıl önce 5 haftalık düşüğüm oldu tedirginim oyüzden 7 yaşında kızım var hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
A.selam canim.bende senin gibiyim gecen sene dusugum var dr a gec gitmeyi dusunuyrm bende.bgn gittim daha gozukmez beta en sz 5000lerde bakalim dedi.nisan 15-20arasinda gel hepsine bakalim dedi.sat 27subat beta 866 sizin durumlar nasil kizlar

kızlar nasılsınız var mı bir gelişmeniz ben salı günü gidicem kalp atışı duymak için ama ne bileyim Allah kimseye böyle acılar vermesin elimde olmadan tedirgin oluyorum sonra gevşemeye çalışıyorum yine de acaba gidince bırak kalp atışını bebeği görecek mi diye düşünmeden edemiyorum. Allah nasip etti ise bu dünyadan yiyeceği içeceği varsa muhakkak olacaktır diyorum..
Canim senin sat nezmandi?ayrica betan kacti (ilk olcum)

Bugün 11 gibi bir anda rahim tarafına sancı girdi lavaboya gittim afedersiniz oturmamla büyük bi parçanın düşmesi bir oldu ardından peçete yle sildim kendimi nimete benzetme gibi olmasın 1 fındık buyuklugunde diğer parça geldi peçete nin ucuyla kontrol ettim pıhtı gibi değildi ondan biraz daha sertti ve ayrılmıyordu hemen doktora geldim baktı dedi kese duruyo müşade altında kalacaksın 4 gün 1 serum 1 iğne ve hap aldım suan odadayım ikinci serum olcak. Kanama yoğun da değil leke de değil koyu kırmızı ilk andan beri öyleydi rengi diğer düşükte açık pembe den koyu kırmızı olmuştu sancım azaldı arada bıçak kesiği gibi oluyo

Bugün 11 gibi bir anda rahim tarafına sancı girdi lavaboya gittim afedersiniz oturmamla büyük bi parçanın düşmesi bir oldu ardından peçete yle sildim kendimi nimete benzetme gibi olmasın 1 fındık buyuklugunde diğer parça geldi peçete nin ucuyla kontrol ettim pıhtı gibi değildi ondan biraz daha sertti ve ayrılmıyordu hemen doktora geldim baktı dedi kese duruyo müşade altında kalacaksın 4 gün 1 serum 1 iğne ve hap aldım suan odadayım ikinci serum olcak. Kanama yoğun da değil leke de değil koyu kırmızı ilk andan beri öyleydi rengi diğer düşükte açık pembe den koyu kırmızı olmuştu sancım azaldı arada bıçak kesiği gibi oluyo
İnşallah iyi olursun. İnşallah...

İnşallah iyi olursun. İnşallah...
Canım benim çok sağol ben diğerinde yıkım yaşamıştım bunda naparım bilmiyorum belki hissizlesirim.. umarım iyi olur hersey.. desteğin için çok sağol canım

Cok gecmis olsun o dokulenler neymis Allah korusun sizi canim.

Cok gecmis olsun o dokulenler neymis Allah korusun sizi canim.
Allah razı olsun kuzum onları içerde biriken kan pıhtı yapmış dedi ama doktorculuk oynamıyorum ama hersey 1 dk içinde oldu ne ara pıhtılastı şancı falan yoktu bir anda sancı girdi gittim baktım öyle gördüm bilmiyorum

X