- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
inşallah cancagızım. hadı bakalım bır dahakı ayı beklyorum benyaaa çok üzüldüm çok istiyodum.. Rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile nasip kısmet etsin inşallah.. benim geçen ay boğazım şişmişti aile hekimine gittim antibiyotik vercem dedi ama hamile olabilirim 3 günüm var demiştim madem öyle belli ki istiyosun bekliyosun gargara vereyim demişti ve 3 gün sonra regl olmuştum.. sen böyle yazmışsın ya aklıma o geldi ve bir ay sonra hamile kaldım.. totem yapıyorum ve bir sonra ki ay kesinlikle mutlu haberler alacağız
4 yaşında canımsenin de bir kızın vardı sanırım..kaç yaşında? rahat ol biraz, yap gitsin o zaman ya
Masallah Allah bagislasin.. 2.ler de yolda geliyolar.4 yaşında canım
Hayırlı olsun Allah ım tamamına erdirsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.2bebeğim olacak kısmetse :)
ah keşke canım . kızım çok istiyor . aslında bu benim 3. işte o yüzden erken test yapmaya da korkuyorum aslında ama bi yandan yap diyor içimMasallah Allah bagislasin.. 2.ler de yolda geliyolar.
İnşallahSelam kızlar nihayet kan testi sonucumu öğrendim cuma vermiştim bugün çıktı 722 cumartesi randevu aldım gitmişken keseyi de göreyim diye umarım herşey yolunda gider
Hee 2 cocugun var yani benim aklimda ole kalmis.. yap bence erken gebelik testini.ah keşke canım . kızım çok istiyor . aslında bu benim 3. işte o yüzden erken test yapmaya da korkuyorum aslında ama bi yandan yap diyor içim
benim de 4 nisan canım inşallah gelsinler bekliyoruz :)Var mi bat tarihi nisanda olup da benim gibi daha cok beklicek olan acaba ???
Aaaaayyyhh cok heyecanlı ☺☺☺benim de 4 nisan canım inşallah gelsinler bekliyoruz :)
heyecan başlamadı henüz bende :) ama yakındır belirtiler kendilerini gösterirlerr biz aramasak da :)Aaaaayyyhh cok heyecanlı ☺☺☺
Umarim olmuştur bu ay görürüz belirtileri.heyecan başlamadı henüz bende :) ama yakındır belirtiler kendilerini gösterirlerr biz aramasak da :)
inşallah olmuştur.. oğlun var kızın mı kaç yaşında canım?Umarim olmuştur bu ay görürüz belirtileri.
Yaz tatilinde 3 ay korunmadik esimle ama hamile de kalmadim. Cesitli sebeplerden dolayı ertelemek durumunda kaldık. Bu ay ilk korunmasız ilişkide bakalim. Halbuki kizim hemen ilk ayda olmustu. Yazın olmamasi hayal kırıklığı oldu biraz bende. Umarim.simdi en kisa zamanda saglikla 2. Bebegime kavuşabilirim
Yok yaptırmadım hamile değilsem silerim zor bişey değilkitakvim yapmışsın ama test yaptırdın mı
Senin de 2si mi bat? Aynen yokken kaldirmak zor degil haklisin canim.:)Yok yaptırmadım hamile değilsem silerim zor bişey değilki
Kizim var 2015 kasım annesiyim. Sizin ilk miinşallah olmuştur.. oğlun var kızın mı kaç yaşında canım?
Benim de bir kizim var ama o zmnlar kk de yoktumKizim var 2015 kasım annesiyim. Sizin ilk mi
Ooooh maşallah sizinki baya kurtarmış kendini. 2.leri de kucagimiza almak nasip olur insBenim de bir kizim var ama o zmnlar kk de yoktumkizim 2009lu