heee bak çok haklısın.. ama ben onu mayıstaki kaybım için yazmıştım.. bende hata sanki geçmişimi biliyormuşsun gibi yazmışım..bak mesela bu :)))
tamam o zaman şöyle yapıyorum ikinizi yakın markajda bekliyorum vee diğer anne adaylarını da bekliyorum :)ayy inşallahh yok canım ben de bat bekleyenlerden bir umut Aralık olur diye saf tutanlardan
boşver gerek yok bakmana..
canımcım belki Allah söyletti banaheee bak çok haklısın.. ama ben onu mayıstaki kaybım için yazmıştım.. bende hata sanki geçmişimi biliyormuşsun gibi yazmışım..
benim de 4 nisan bat kaldı 10 güntamam o zaman şöyle yapıyorum ikinizi yakın markajda bekliyorum vee diğer anne adaylarını da bekliyorum :)
ama yok ben hiç öyle yazdığımı düşünmemiştim tokat gibi yapıştırdın kuzu, Allah söyletmiş olsun lakin hamile sanman çook normaal :) ama bak aynı smileyi koymuşuz bu da bir işaret olsa gerek :)canımcım belki Allah söyletti bana
4 gün var yapsam mı acaba4 5 gün önceden çıkar varsa zaten normal testler bile erkenden gösteriyor artık.
bence dee ayy çok güzel olacak inşallahama yok ben hiç öyle yazdığımı düşünmemiştim tokat gibi yapıştırdın kuzu, Allah söyletmiş olsun lakin hamile sanman çook normaal :) ama bak aynı smileyi koymuşuz bu da bir işaret olsa gerek :)
battan eminim takvim kullanıyorum zaten değişmiyor genelde . aslında bi yanım yap diyor bir yanım yapma kararsızım .valla artık korkar oldum yap dene denemekten çünkü çıkmayınca da kendini suçlu hissediyorsun...
zaten de üzgün umutsuz duruyorsun..
eğer elimde olsaydı ben yapardım 4 kala eminsem de bat'ımdan, çıkmasa da üzülmezdim önümüzdeki maçlara bakardım..:)
ayy bakalım sağ salim kendisini de göreyim de sonra o test bu test bu kontrolTeorik olarak yaptıkları, son adet gününüzü baz almak. Yani örneğin son adet tarihiniz 18 şubatsa, bugün itibariyle bebeğiniz tam 5 haftayı doldurdu. Bütün kaynaklar bu şekilde hesaplıyor.
aynen demi :)artık gelsin bizim batlar da keseyi gördük kalbi atıyor kısmına gelelim :))
senin de bir kızın vardı sanırım..kaç yaşında? rahat ol biraz, yap gitsin o zaman yabattan eminim takvim kullanıyorum zaten değişmiyor genelde . aslında bi yanım yap diyor bir yanım yapma kararsızım .
kısmet canım hakkımızda hayırlısı olsun.moonyaz canım bekleyısım cok kısa surdu negatif maalesef artık bır dahakı aya kısmet.
Evet çok çok silik.2 gün sonraki testte daha koyu çıktıçok mu silik ben mi göremedim acaba
yaaa çok üzüldüm çok istiyodum.. Rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile nasip kısmet etsin inşallah.. benim geçen ay boğazım şişmişti aile hekimine gittim antibiyotik vercem dedi ama hamile olabilirim 3 günüm var demiştim madem öyle belli ki istiyosun bekliyosun gargara vereyim demişti ve 3 gün sonra regl olmuştum.. sen böyle yazmışsın ya aklıma o geldi ve bir ay sonra hamile kaldım.. totem yapıyorum ve bir sonra ki ay kesinlikle mutlu haberler alacağızmoonyaz canım bekleyısım cok kısa surdu negatif maalesef artık bır dahakı aya kısmet.
aminnn kuzumkısmet canım hakkımızda hayırlısı olsun.