2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
4 5 gün önceden çıkar varsa zaten normal testler bile erkenden gösteriyor artık.

bence dee ayy çok güzel olacak inşallah

valla artık korkar oldum yap dene denemekten çünkü çıkmayınca da kendini suçlu hissediyorsun...
zaten de üzgün umutsuz duruyorsun..
eğer elimde erken gebelik testi olsaydı ben yapardım 4 kala eminsem de bat'ımdan, çıkmasa da üzülmezdim önümüzdeki maçlara bakardım..:)

Son düzenleme:
battan eminim takvim kullanıyorum zaten değişmiyor genelde . aslında bi yanım yap diyor bir yanım yapma kararsızım .

Teorik olarak yaptıkları, son adet gününüzü baz almak. Yani örneğin son adet tarihiniz 18 şubatsa, bugün itibariyle bebeğiniz tam 5 haftayı doldurdu. Bütün kaynaklar bu şekilde hesaplıyor.
ayy bakalım sağ salim kendisini de göreyim de sonra o test bu test bu kontrol

moonyaz canım bekleyısım cok kısa surdu negatif maalesef artık bır dahakı aya kısmet.
yaaa çok üzüldüm çok istiyodum.. Rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile nasip kısmet etsin inşallah.. benim geçen ay boğazım şişmişti aile hekimine gittim antibiyotik vercem dedi ama hamile olabilirim 3 günüm var demiştim madem öyle belli ki istiyosun bekliyosun gargara vereyim demişti ve 3 gün sonra regl olmuştum.. sen böyle yazmışsın ya aklıma o geldi ve bir ay sonra hamile kaldım.. totem yapıyorum ve bir sonra ki ay kesinlikle mutlu haberler alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…