- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 32
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun. Cesaretine hayran kaldım yiğidimsormaa. ben 2. yi bekliyorum şimdi1 aylık. bakalım nolucak
Hayırlı olsun canım. Yapsam mı yapmasam mı derken demek sonunda yaptınsormaa. ben 2. yi bekliyorum şimdi1 aylık. bakalım nolucak
hahahah valla deli cesareti bekleyip görücezYaaa çok sevindim hayırlı olsun. Cesaretine hayran kaldım yiğidim
istiyordum zaten vakit geçerse vazgeçerim diye sıkıştırdım araya hayırlısı bakalımHayırlı olsun canım. Yapsam mı yapmasam mı derken demek sonunda yaptın
Maşallah hayırlı olsun. ben de bi ara düşündüm ama cesaret edemedim. Allah 1 cocuk tek dedimsormaa. ben 2. yi bekliyorum şimdi1 aylık. bakalım nolucak
teşekkür ederim canım. zaten anne baba için ideali tek çocukMaşallah hayırlı olsun. ben de bi ara düşündüm ama cesaret edemedim. Allah 1 cocuk tek dedim
İnşallah canım. Kolaylıklar diliyorum şimdiden :)teşekkür ederim canım. zaten anne baba için ideali tek çocukben kardeşi olsun istedim. inş birbirleri için hayırlı iyiki denecek bir kardeşlikleri olur. biraz deli cesareti benimki. görücez bakalım
zor olacak illa ki ama her şeyin bedeli varİnşallah canım. Kolaylıklar diliyorum şimdiden :)
bizde hala duruyor canım. sürekli evde olacağım bir zaman olması gerekiyor. öyle bir zaman yakalayamadım henüz. en son geçen ara tatilde yapacaktım üşüttü. yine başlayamadık. yaza kaldı büyük ihtimalleKıZlar merhaba bezle vedalaştınız mı
Merhaba, biz de vedalaşamadık, havaların ısınmasını bekliyoruz. 1-2 aya kalmaz hallederiz sanırım.KıZlar merhaba bezle vedalaştınız mı
bizde hala duruyor canım. sürekli evde olacağım bir zaman olması gerekiyor. öyle bir zaman yakalayamadım henüz. en son geçen ara tatilde yapacaktım üşüttü. yine başlayamadık. yaza kaldı büyük ihtimalle
Ya kızlar şöyle bir sorun var şuanda . Konuşma olayı oldukça geride maalesef . Gelişim testi gayet iyi çıkmıştı psikiyatrist konuşma terapisiti önerdi burada da sadece 1 tane var oda çok yoğun o yüzden hiç o olaya girmedik .sleepy 6 numara külot bez kullanıyorduk bayadır . 12.5 kg filan en fazla şuan . Son aldığım paketin ortasına geldiğimizde geceleri sızdırmaya başladı .20:30 da uyuyor mesela 23:00 de sızdırmış kalktı filan bir garip oldu durum .Bezle ilgili şikayette bulundum numune yolladım bezde sorun yok dediler . Şuan bezin küçük geldiğini düşünmeye başladım . Emin olamıyorum tabi . Dün gece 20:30 uyudu 23:00 de kontrol ettim bomboştu 03:00 de boştu .06:00 da heryeri çiş uyandı . Bir önceki günde benzer bir durum oldu 05:15 ıslak kalktı üzerini değiştirmek uyku açılıyor bir daha uyumuyor uykusuzu kalıyoruz. Öğlen uykusundan kuru kalkıyor .Ben hazır olduğunu düşünmüyorum açıkçası bezi bırakmak için . Temmuxu filan görelim istiyorum denemek için .7numara külot bez yok sleepy de molfix alacağım yine sanırım kafam çok karışık .Bu arada günde3 kakayapıyor saatleri yaklaşık belli hep yemekten sonra oluyor. Tuvalet eğitimi için biraz da dil gelişimini beklemek istiyorum .Merhaba, biz de vedalaşamadık, havaların ısınmasını bekliyoruz. 1-2 aya kalmaz hallederiz sanırım.
kızımda da sleepy de prima da sızdırma yaptı geceleri. bezden olmadığına çok çiş yaptığına karar verdim. çünkü memeyi 26 ayı bitince bıraktık ve inanılmaz süte düştü. yatmadan 2 biberon süt içiyor. arada su da içiyor. ben çok sıvı alımına bağlıyorum. konuşma kısmında erkek çocuklarının bazılarının daha geç konuştuğunu söylüyorlar hep. gelişimsel sıkıntısı yoksa çok kafaya takma bence. kızım da 2 yaşa kadar kelimeler vardı sadece. tek tük de çok basit cümleler. sonra bi anda şakır şakır konuşmaya başladı. çocukların hepsinin gelişimi farklı. ona çok takılma benceYa kızlar şöyle bir sorun var şuanda . Konuşma olayı oldukça geride maalesef . Gelişim testi gayet iyi çıkmıştı psikiyatrist konuşma terapisiti önerdi burada da sadece 1 tane var oda çok yoğun o yüzden hiç o olaya girmedik .sleepy 6 numara külot bez kullanıyorduk bayadır . 12.5 kg filan en fazla şuan . Son aldığım paketin ortasına geldiğimizde geceleri sızdırmaya başladı .20:30 da uyuyor mesela 23:00 de sızdırmış kalktı filan bir garip oldu durum .Bezle ilgili şikayette bulundum numune yolladım bezde sorun yok dediler . Şuan bezin küçük geldiğini düşünmeye başladım . Emin olamıyorum tabi . Dün gece 20:30 uyudu 23:00 de kontrol ettim bomboştu 03:00 de boştu .06:00 da heryeri çiş uyandı . Bir önceki günde benzer bir durum oldu 05:15 ıslak kalktı üzerini değiştirmek uyku açılıyor bir daha uyumuyor uykusuzu kalıyoruz. Öğlen uykusundan kuru kalkıyor .Ben hazır olduğunu düşünmüyorum açıkçası bezi bırakmak için . Temmuxu filan görelim istiyorum denemek için .7numara külot bez yok sleepy de molfix alacağım yine sanırım kafam çok karışık .Bu arada günde3 kakayapıyor saatleri yaklaşık belli hep yemekten sonra oluyor. Tuvalet eğitimi için biraz da dil gelişimini beklemek istiyorum .
Ben konuşma olayına takılmıyorum açıkçası çünkü istediği zaman hiç söylemediği bir kelimeyi söylüyor mesela dün dağa gideceğiz dedim oda anında dağ dedi tamam şimdi sürekli söylüyor . Bilerek konuşmadığına eminim artık yürüme olayı da böyle olmuştu bilerek yürümemişti . Dışarda insanlar sordukları zaman geriliyorum açıkçası onun dışında sorunum yok . Gece su içmiyor süt içmiyor sıvı alımı yok yani . Önceden 18:30 civarı akşam yemeği yerdik sonra kefir içerdi gece uyanınca su isterdi . Artık 19:00 da akşam yemeği yiyoruz ve 20:00 de yatağa giriyor arada kürümemiş yiyor bazen sıvı alımı yok yani yatma ile yemek arasındaki 1 saatte kesin kaka yapıyor temiz bezle yatıyor çözemedim sorunu maalesefkızımda da sleepy de prima da sızdırma yaptı geceleri. bezden olmadığına çok çiş yaptığına karar verdim. çünkü memeyi 26 ayı bitince bıraktık ve inanılmaz süte düştü. yatmadan 2 biberon süt içiyor. arada su da içiyor. ben çok sıvı alımına bağlıyorum. konuşma kısmında erkek çocuklarının bazılarının daha geç konuştuğunu söylüyorlar hep. gelişimsel sıkıntısı yoksa çok kafaya takma bence. kızım da 2 yaşa kadar kelimeler vardı sadece. tek tük de çok basit cümleler. sonra bi anda şakır şakır konuşmaya başladı. çocukların hepsinin gelişimi farklı. ona çok takılma bence
onu bilemedimBen konuşma olayına takılmıyorum açıkçası çünkü istediği zaman hiç söylemediği bir kelimeyi söylüyor mesela dün dağa gideceğiz dedim oda anında dağ dedi tamam şimdi sürekli söylüyor . Bilerek konuşmadığına eminim artık yürüme olayı da böyle olmuştu bilerek yürümemişti . Dışarda insanlar sordukları zaman geriliyorum açıkçası onun dışında sorunum yok . Gece su içmiyor süt içmiyor sıvı alımı yok yani . Önceden 18:30 civarı akşam yemeği yerdik sonra kefir içerdi gece uyanınca su isterdi . Artık 19:00 da akşam yemeği yiyoruz ve 20:00 de yatağa giriyor arada kürümemiş yiyor bazen sıvı alımı yok yani yatma ile yemek arasındaki 1 saatte kesin kaka yapıyor temiz bezle yatıyor çözemedim sorunu maalesef
Biz vedalastik çok şükür. 1 aydan fazla oldu. Gece bağlıyorum ıslak kalır üşütür diye, ona da bazen yapıyor bazen yapmiyor. 1 ayakadar geceyi de bırakırız. Şimdi sırada kendi başına tuvalete gitmesi kaldi onu da halledersek rahatliycam.KıZlar merhaba bezle vedalaştınız mı
Nasıl hallettiniz kolay oldu muBiz vedalastik çok şükür. 1 aydan fazla oldu. Gece bağlıyorum ıslak kalır üşütür diye, ona da bazen yapıyor bazen yapmiyor. 1 ayakadar geceyi de bırakırız. Şimdi sırada kendi başına tuvalete gitmesi kaldi onu da halledersek rahatliycam.
Bizim ki çok kolay oldu cok şükür. Darısı sizlere. Benim kizim 1 yaşından beri tuvalete yapmaya merakliydi, ben erken olur diye başlamıyordum. Sonra kış falan derken uzadı. Bizd3 abi rol model olduğu için kolay oldu. Konuşmasi da abi sayesinde erken başlamıştı.Nasıl hallettiniz kolay oldu mu
Cinsiyet belli oldu mu canımzor olacak illa ki ama her şeyin bedeli var
erkek canımCinsiyet belli oldu mu canım
Süper bi kız bi erkekerkek canım