2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sabah menüm muz süt keçiboynuzu özü canım başka bir şey yiyemiyorum:)) geniz akıntısı da önce sabah kalktığımda burnum tıkanmış oluyor tuzlu su çekiyorum burnuma açıyor biraz da genizi rahatlatıyor. Gargara yapamıyorum kusacak gibi oluyorum o zaman canım sanırım bu geniz akıntısı hormonlardan oluyormuş doğurana kadar geçmeyenler varmış biraz okudum da inşallah geçer bizimki

Ben de aynen öyleyim, canım hiç yemek istemiyor ama başlayınca yiyorum, sabahları değil de geceleri bulantı, hazımsızlık gibi şeyler oluyor bazen

Bana da 11 yaşındaki oğlum bu sabah, anne saçın ne kadar güzel görünüyor, çok güzel olmuşsun dedi.
Beni de bu test umutlandırdı hatta kesin hamileyim dedim ama yine bi belki de değildir düşüncesi geldi
O marka testte böyle yalancı pozitiflik çıkıyormuş

Ben de aynen öyleyim, canım hiç yemek istemiyor ama başlayınca yiyorum, sabahları değil de geceleri bulantı, hazımsızlık gibi şeyler oluyor bazen
Evet gece de oluyor sabah karşı uyanıyorum midem bulanıyor gibi oluyor ve göğüslerim çok ağrıyıp rahatsız ediyor günün yarısını rahatsız yarısını rahat geçiriyorum yani:))

Evet gece de oluyor sabah karşı uyanıyorum midem bulanıyor gibi oluyor ve göğüslerim çok ağrıyıp rahatsız ediyor günün yarısını rahatsız yarısını rahat geçiriyorum yani:))
Canım bulantılı hamilelik çok zor oluyor.
İlk oğlumda hiç sıkıntım olmamıştı ama ikincide 4 ay sabah gözümü açar açmaz lavaboya zor yetişiyordum.
Bütün ev kokuyordu.
Öğürmekten boğazımdan hafif kan bile gelmişti.
Nisanda hamile kalmıştım, tabi bulantı mayısta falan başladı, haziranı zor bekledik, okul kapanır kapanmaz anneme gittim, o baktı bana ve oğluma.
Bulantısız hamilelik geçirenler çok şanslı

Aynen öyle canım ben de geçen hafta seviniyordum bulantım yok diye biraz erken sevinmişim sanırım:)

Aynen öyle canım ben de geçen hafta seviniyordum bulantım yok diye biraz erken sevinmişim sanırım:)
Kişiye göre değişebilir ama yoğun bulantı asıl 6. Haftaya girildiğinde başlıyor, bakalım neler olacak
Kız bebeklerde bulantı daha çok olurmuş, o yüzden ikinci oğlum için annem hep kız demişti:)
Artık doğuma yakın bile belki kız olur diyordu, anne doktor ultrasonda her bi tarafını gördü çocuğun, erkek işte diyordum:)

Ay çok hoş annen:) kızlarda daha çok olduğunu ilk defa duydum valla çevremde de kızı olup hiç bulantı yaşamayanlar da var canım:) inşallah benim bulantı da artmaz yani ben bu kadarına razıyım:)

Ooo takvimi de yapmissin cok yakismis.. tekrar hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.. sol gogsum sizliyor benim de. bugun hic kasik agrim olmadi bel sirt agrilarim devam.. bekliyoruz cumayi hep beraber
Amin canım hepimize yaşatsın nasip etsin o duyguyu senin bat Cuma mı canım..

Kızlar yardım edin napcam ben daha yolun basındayım dakka bir gol bir dişim acayip agırıyor çekilmesi gerekiyor sanırım çünkü kanal tedavi yaptırmıştım bu dişime daha önce bu sabah aniden ağırmaya başladı sabah beri sirkeli suyla garlara yapıp sarmısak koyuyum ama fayda etmıyo var mı bi önerdiniz ne yapabilirim doktoruma Salı gitçem kontrole acaba ilaç birsey verir mi bu dönemde antibiyotik kullanılabilir mi bilginiz var mı

Merhabalar hanımlar ben de 15 aralığı bekliyorum. 30yaşındyım ,Ankara’dayım,18aylık bir oğlum var hayırlısıyla bir de kızım olmasını gönülden istiyorum bakalım kısmet

Masallah degeriniz guzel.
Suan vajinal yada birkac gun sonra karninizdan bakarak kese gorunur.
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım canım seninde allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Evet en iyi sonuç kan tahlili zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…