Evi bugün uyurken süpüreyim dedim uyandı birdaha da süpürmem uyusun yeter ki. İşler bitmiyor ki benimde aynı oluyor. Açık arayan önce kendine baksın. Alt kat komşumunda küçük bebeği var oda bizim gibi yetişemiyor. Ama gittiğimde görmüyorum ne dağınıklığı ne de kırıntıları.Aslinda cok sinirim bozuluyo evi bu kadar daginik gorunfe mutfak kirinri dolu uyuyunca supureyim diyorum baska bisey cikiyo dur banyoyu ovayim diyorum hadi baska biseye derken her seye yetisemiyorum olmuyo. Valla herkes heekes acigini arar olmus bwnim es tarafi suan uzakta oldugu icin haberi geliyolar ondan ev toplu oluyor
Ya dogru soyluyosun insallah boyle dusunup ben de kafami rahatlatabilirim cok rahatsiz hissediyorum cunkuEvi bugün uyurken süpüreyim dedim uyandı birdaha da süpürmem uyusun yeter ki. İşler bitmiyor ki benimde aynı oluyor. Açık arayan önce kendine baksın. Alt kat komşumunda küçük bebeği var oda bizim gibi yetişemiyor. Ama gittiğimde görmüyorum ne dağınıklığı ne de kırıntıları.
Başlarda bende rahatsız hissederdim hatta eşim evdeyken hiç ev işi yapmazdım. Şimdi eşim de alıştı yoksa hiç yapamıyorum. Mecburen eşim evdeyken yapıyorum. Ama ev işi nankör boşver canım yap kahveni iç dinlen boşver :))Ya dogru soyluyosun insallah boyle dusunup ben de kafami rahatlatabilirim cok rahatsiz hissediyorum cunku
Haklisiin zaten xanim bu sekilse bi ywre varipmiyo yap yap bes dakka sonea hwe yer ayni...Başlarda bende rahatsız hissederdim hatta eşim evdeyken hiç ev işi yapmazdım. Şimdi eşim de alıştı yoksa hiç yapamıyorum. Mecburen eşim evdeyken yapıyorum. Ama ev işi nankör boşver canım yap kahveni iç dinlen boşver :))
2 Gündür sadece evin tozunu aldım süpürdüm vileda ile sildim tam iki gün sürdü oda bugün eşim evdeydi sen düşün gerisini. Mutfak tezgahını genelde yemekten sonra hemen topluyorum. Ama akşam üzeri dışarı çıkacaksak bırakıp çıkıyoruz yoksa çıkamıyoruz zaten eşimi dışarı çıkarmak çok zor da :)) evi süpüren robotlar bu ara çok gündemimizde fakat ne koltuk altına giriyor ne baza altına bizim ayakları çok kısa. Bir şey yapıp almam lazım onlardan :)) eşim sürpriz yapıp alacakmış kırk yılda bir ama ölçmüs olmuyor maalesef :))Merhaba kızlar, ev işi mi? O neydi yahuben de çok rahatsız oluyorum süpüremiyorum çünkü aynı sizinkiler gibi izin vermiyor. Eşim evdeyken yapayım diyorum yine ağla ağla bir hal oluyor ben bırakıyorum eşim devam ediyor öyle az buçuk yapıyoruz işte. Beni en çok rahatsız eden tezgah üstü dağınıklığı o da bitmiyor ya mutfağım zaten küçücük topluyorum birkaç saate aynı yine. Keşke ev süpüren şu robotlar gibi bir se mutfak temizleyen yapsalar hemen alırım onu bak. Ev süpüreni daha alamasam da
Bizimde 9 da yatıp 7 de kalkıyor. Bari 8 e kadar uyusalar ya. Sabah uykusunu çok özledimUyku düzenimiz de şöyle akşam 20.30 gibi uyuyor genelde. Alt değiştirme, pijama gitme, kitap okuma, emzirme şeklinde. Sabahları da 6- 6.20 gibi uyanıyor işte o çok kötü oluyor
Ben de cok rahatsiz oluyorum hemen topliyorum ama bu seferde yerler butun ekmek kirigi vs deliriyorum artik kiriklari supursem baska yer kalacak baska bi is cikacak nereye kosacagimi sasirdim artik yani insanin bi tane iyisinden kumasi olmasi lazim her seyin duzenli olmasi icinMerhaba kızlar, ev işi mi? O neydi yahuben de çok rahatsız oluyorum süpüremiyorum çünkü aynı sizinkiler gibi izin vermiyor. Eşim evdeyken yapayım diyorum yine ağla ağla bir hal oluyor ben bırakıyorum eşim devam ediyor öyle az buçuk yapıyoruz işte. Beni en çok rahatsız eden tezgah üstü dağınıklığı o da bitmiyor ya mutfağım zaten küçücük topluyorum birkaç saate aynı yine. Keşke ev süpüren şu robotlar gibi bir se mutfak temizleyen yapsalar hemen alırım onu bak. Ev süpüreni daha alamasam da
Kiz yok onu ben hic begenmedim kapilarin arkasini hic almiyo arkadasim almis ve evde kimse olmicak yoksa sensorler algiliyo orayi almiyo bizlik degil2 Gündür sadece evin tozunu aldım süpürdüm vileda ile sildim tam iki gün sürdü oda bugün eşim evdeydi sen düşün gerisini. Mutfak tezgahını genelde yemekten sonra hemen topluyorum. Ama akşam üzeri dışarı çıkacaksak bırakıp çıkıyoruz yoksa çıkamıyoruz zaten eşimi dışarı çıkarmak çok zor da :)) evi süpüren robotlar bu ara çok gündemimizde fakat ne koltuk altına giriyor ne baza altına bizim ayakları çok kısa. Bir şey yapıp almam lazım onlardan :)) eşim sürpriz yapıp alacakmış kırk yılda bir ama ölçmüs olmuyor maalesef :))
Peki misafirlife gittinizmi onu nasil ayarluyosun 8.30 erken ya ondan dolayi sordum peki deliksiz uyuyomu bideUyku düzenimiz de şöyle akşam 20.30 gibi uyuyor genelde. Alt değiştirme, pijama gitme, kitap okuma, emzirme şeklinde. Sabahları da 6- 6.20 gibi uyanıyor işte o çok kötü oluyor
Kuma yı bizde eşimle tamamen şakasına konuşuyoruz kimse ciddiye alıp tepki vermesinde. İşte diyorum evin işlerini ona yaptırırım bende dinlenirim. Oda kadını köle olarak mı kullanacaksın diyor :))Ben de cok rahatsiz oluyorum hemen topliyorum ama bu seferde yerler butun ekmek kirigi vs deliriyorum artik kiriklari supursem baska yer kalacak baska bi is cikacak nereye kosacagimi sasirdim artik yani insanin bi tane iyisinden kumasi olmasi lazim her seyin duzenli olmasi icin
İki üç komşum benden duyup aldılar mennunlar ama tabi beklentiyle alakalı bir durum. Birinin kedisi var evde sırf tüylerini yerden süpürsün yeter dedi. Diğerininde küçük bebeği var. Oda ev temiz oluyor diyor.Kiz yok onu ben hic begenmedim kapilarin arkasini hic almiyo arkadasim almis ve evde kimse olmicak yoksa sensorler algiliyo orayi almiyo bizlik degil
Bak o dik supurgeyo ben de dusundum mutfak hep ekmek yemek kirigi devamli en azindan sarja aokmadan hemen temizlwnirİki üç komşum benden duyup aldılar mennunlar ama tabi beklentiyle alakalı bir durum. Birinin kedisi var evde sırf tüylerini yerden süpürsün yeter dedi. Diğerininde küçük bebeği var. Oda ev temiz oluyor diyor.
Bence öyle bir şey almışken iyi bir şey almak lazım. Parasını geçtim işlevini tam yapması ve her yere girmesi lazım bizim ev ona uygun değil o yüzden almıyorum.
Şarjlı dik süpürge mi alsak diyorum el altına koyarız kabloyla falan uğraşmadan hemen Süpürürüz diyoruz. Yani çok kafamız karışık bu konudan :)
Aynen mutfak için pratik hemde istediğin her yeri sandalyeleri falanda süpürebiliriz en azındanBak o dik supurgeyo ben de dusundum mutfak hep ekmek yemek kirigi devamli en azindan sarja aokmadan hemen temizlwnir
Misafirliğe gitmiştik bir zamanlarPeki misafirlife gittinizmi onu nasil ayarluyosun 8.30 erken ya ondan dolayi sordum peki deliksiz uyuyomu bide
Ben de almayı çok düşündüm ama dediğin gibi o kadar para verip alıyorsam her yere girsin bi zahmet. Mesela kapı arkası en çok tüylerin toplandığı yer orayı süpüremedikten sonra koltuğun altına giremedikten sonra ben ne yapayım onu. İçim rahat etmez bi kere yani. Benim arkdaşım kanepeleri kendi süpürüyormuş mesela her şeyi toplayıp robot süpürgeyi çalıştırıyormuş. Aslında yine uğraşmış oluyorsun yani oturayım da tertemiz yapaın diyemiyorsun oraya girdi mi buraya girdi mi peşinden koşarım bir de ben kesin. Daha çok yorulurumİki üç komşum benden duyup aldılar mennunlar ama tabi beklentiyle alakalı bir durum. Birinin kedisi var evde sırf tüylerini yerden süpürsün yeter dedi. Diğerininde küçük bebeği var. Oda ev temiz oluyor diyor.
Bence öyle bir şey almışken iyi bir şey almak lazım. Parasını geçtim işlevini tam yapması ve her yere girmesi lazım bizim ev ona uygun değil o yüzden almıyorum.
Şarjlı dik süpürge mi alsak diyorum el altına koyarız kabloyla falan uğraşmadan hemen Süpürürüz diyoruz. Yani çok kafamız karışık bu konudan :)
Evde kimse olmasa ben de temizlerim oh ne güzel rahat rahat arkandan ağlayan yok çekiştiren yok anneeeeğ diyen yokKiz yok onu ben hic begenmedim kapilarin arkasini hic almiyo arkadasim almis ve evde kimse olmicak yoksa sensorler algiliyo orayi almiyo bizlik degil
Anladim canim iste bizim ailelerde cok yakin ve muhakkak saatte sapma olur zatwn 10 daj once onu yataga sokmak inanilmaz zor olur benim icin ama 10 bence de cok gec olsun olsun 9 olmqliMisafirliğe gitmiştik bir zamanlardaha pandemi yoktu yani o kadaaar geçmişte kaldı ve bizimki gece 11’lere kadar uyumuyordu sorun olmuyordu o zManlar memlekete gidince akraba ziyaretine filan gündüz gidiyoruz akşam oturmaları yalan oldu. Zaten pandemi dolayısıyla ona bile gidemiyoruz. Pandemi olmasaydı napardık bilmiyorum buna bir çözümüm yok.
Deliksiz uyuyor diyebilirim şükür. Yani uyanırsa 1 kez filan uyanıyor nadiren. Kendi odasına geçirdiğimizden beri iyi uyuyor maşallah diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?