- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Sagolasin canim darisi tum chucky annelerinin basinaGozun aydin kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canim darisi tum chucky annelerinin basinaGozun aydin kuzu
Kararlı olursan işin kolaylaşır canım. Azıcık dişini sık 1 haftaya alışır.Selan kizlar gece emzirmesini tekrar birakrirmaya basladim disleri de bitti cunku 1 ay once bahanemiz kalmadi bugun bira, dha iyi gecti
İnsallah canim bakalim vallahi suan kolayladim gibi sizin disler ne alemdeKararlı olursan işin kolaylaşır canım. Azıcık dişini sık 1 haftaya alışır.
Çıkması gereken şuan dişi yok 16 tane dişi var. Ama elini bazen ağzına götürüyor ve salyası da akıyor.İnsallah canim bakalim vallahi suan kolayladim gibi sizin disler ne alemde
4 diş daha çıkması gerekmiyor mu canım? 20 diş diye okumuştum sanki. Bizimkinin de dişleri 16 tane ama son 2-3 haftadır eli ağzında hiç çıkarmıyor salyalardan yanakları kızarıyor kabarıyor artık. Yıkayıp kremlemekten bıktımÇıkması gereken şuan dişi yok 16 tane dişi var. Ama elini bazen ağzına götürüyor ve salyası da akıyor.
Doğru söylüyorsun canım ikinci azı dişleri 25. aydan sonra çıkıyor diye düşünmüştüm ama sanırım onların yeri kaşınıyor. Bizimde eli ağzında salyalar akıyor. Huysuzluk zaten hep var. :))4 diş daha çıkması gerekmiyor mu canım? 20 diş diye okumuştum sanki. Bizimkinin de dişleri 16 tane ama son 2-3 haftadır eli ağzında hiç çıkarmıyor salyalardan yanakları kızarıyor kabarıyor artık. Yıkayıp kremlemekten bıktım
İşte o noktada emzirince bırakması çok zor oluyor canım. Bende o hatayı bir kere yaptım 3 hafta sürekli istedi. Vermeyince anca anladı.Geçen gece bir uyandı yanına gittim emziir anne dedi. Süt yok şimdi sabah em filan dedim ama o kadar ağladı ki dayanamadım emzirdim Sıfır kararlılık
Seninki baya konusuyo herhalde canim anladigim kadariyla kelime haznesi genis. Bakalim suan icin emsirmedim ins boyle gider gece yani.Geçen gece bir uyandı yanına gittim emziir anne dedi. Süt yok şimdi sabah em filan dedim ama o kadar ağladı ki dayanamadım emzirdim Sıfır kararlılık
Yok izletmiyorum canım. Tabletimiz zaten yok. Televizyon da bizim de izlediğimiz bir şey değil Ada uyuyunca babası açarsa açıyor. O yüzden bilmiyor. Geçen hafta memlekete gitmiştik orada halamın torunları tv açınca gördü ilk. Bakışı çok komikti 10dk sonra kapattırdım ama sürekli de bakmadı. Çok şaşırdı görünce Telefona gelince doğal olarak elimizde görüyor ve görüntülü konuşma yapıyoruz malesef. Ama çizgi film hiç izletmedim. Bazen kendi fotograflarına bakıyor ama çok nadir o da ayda yılda bir. Genellikle telefonları yüksek bir yere kaldırıyoruz. Bazen ortalıkta unutunca alıyor fotograf çekiyormuş gibi yapıyorİşte o noktada emzirince bırakması çok zor oluyor canım. Bende o hatayı bir kere yaptım 3 hafta sürekli istedi. Vermeyince anca anladı.
Bu arada canım bir şey soracağım sana. Telefon tablet televizyonla arası nasıl Ada nin izletiyor musun? İstiyor mu?
Evet canım çok erken konuştu. Şu an normal cümleler kuruyor anlatmak istediği her şeyi anlatıyor. O yüzden mesela anlatamayınca yaşanan ağlama krizlerini yaşamıyoruz çok şükür Hatta babasıyla parka gidip gelince babasının orada söylediklerini ispiyonluyor hemen Ya da düştüyse mutlaka anlatıyor.Seninki baya konusuyo herhalde canim anladigim kadariyla kelime haznesi genis. Bakalim suan icin emsirmedim ins boyle gider gece yani.
Evet canim gercekten cok iyiymis bizimki de cumle vs kuruyo ama kelime haznesi bu kadae genis degil daha baya zaman varEvet canım çok erken konuştu. Şu an normal cümleler kuruyor anlatmak istediği her şeyi anlatıyor. O yüzden mesela anlatamayınca yaşanan ağlama krizlerini yaşamıyoruz çok şükür Hatta babasıyla parka gidip gelince babasının orada söylediklerini ispiyonluyor hemen Ya da düştüyse mutlaka anlatıyor.
Anladım canım en güzelini yapmışsınız. Bizimde tablet yok. Televizyon bizde de çok nadir açılır ama oğlum malesef youtubeden çocuk şarkısı izlemiş bulundu biliyor yani. Nadiren acıyorum oda 5 dakika falan hiç açmak istemesem de malesef. Telefonu bizimki de elinde tutmak istiyor ister istemez dikkatini çekiyor. Kendi resimlerine bakmaya bizimki de bayılıyor demekki bu aylarda normal. Sorma dolap üstlerinde hep telefonum :)Yok izletmiyorum canım. Tabletimiz zaten yok. Televizyon da bizim de izlediğimiz bir şey değil Ada uyuyunca babası açarsa açıyor. O yüzden bilmiyor. Geçen hafta memlekete gitmiştik orada halamın torunları tv açınca gördü ilk. Bakışı çok komikti 10dk sonra kapattırdım ama sürekli de bakmadı. Çok şaşırdı görünce Telefona gelince doğal olarak elimizde görüyor ve görüntülü konuşma yapıyoruz malesef. Ama çizgi film hiç izletmedim. Bazen kendi fotograflarına bakıyor ama çok nadir o da ayda yılda bir. Genellikle telefonları yüksek bir yere kaldırıyoruz. Bazen ortalıkta unutunca alıyor fotograf çekiyormuş gibi yapıyor
Evet canım normalde 2 kelimelik cümle kurması yeterli bu aylarda zaten Zamanla bülbül gibi şakıyorlarEvet canim gercekten cok iyiymis bizimki de cumle vs kuruyo ama kelime haznesi bu kadae genis degil daha baya zaman var
Ya öyle uzun süreler başında oturtmadığımız sürece ve bağımlı olmadıkları sürece çok da sorun olmaz herhalde artık büyüdüler. Annem bakıyor benim kıza. Artık çizgi film izleme zamanı gelmedi mi biraz izlesin diyorAnladım canım en güzelini yapmışsınız. Bizimde tablet yok. Televizyon bizde de çok nadir açılır ama oğlum malesef youtubeden çocuk şarkısı izlemiş bulundu biliyor yani. Nadiren acıyorum oda 5 dakika falan hiç açmak istemesem de malesef. Telefonu bizimki de elinde tutmak istiyor ister istemez dikkatini çekiyor. Kendi resimlerine bakmaya bizimki de bayılıyor demekki bu aylarda normal. Sorma dolap üstlerinde hep telefonum :)
Kesinlikle zaten oğlum hareketli bir çocuk söyle 2 dakika oturmaz yatmaz :)) bizimkilere de kalsa 2 dakika izlesin. Hiç vermediğin için dikkatini çekiyor diyorlar :)Ya öyle uzun süreler başında oturtmadığımız sürece ve bağımlı olmadıkları sürece çok da sorun olmaz herhalde artık büyüdüler. Annem bakıyor benim kıza. Artık çizgi film izleme zamanı gelmedi mi biraz izlesin diyor
Aynen onu bizimkilerin de söylediği oldu. İzketilenlerin dikkatini çekmiyor sanki hipnotize olmuş gibi bakıyorlar vallaKesinlikle zaten oğlum hareketli bir çocuk söyle 2 dakika oturmaz yatmaz :)) bizimkilere de kalsa 2 dakika izlesin. Hiç vermediğin için dikkatini çekiyor diyorlar :)
Aynen öyle. Kaç kere denk geldik bebek daha 2 3 aylık falan anne baba yemek yiyorlar çocuk durmuyor sanırım. Telefonu gözüne kadar sokup tutuyor öyle bakıyor çocuk. Üzüldüm öyle görünceAynen onu bizimkilerin de söylediği oldu. İzketilenlerin dikkatini çekmiyor sanki hipnotize olmuş gibi bakıyorlar valla
Yani derdini anlatacak kadar simdlik biseyler demeye calisiyo bakalim insallah her ay update oluyolar gorucez yeni surumleriEvet canım normalde 2 kelimelik cümle kurması yeterli bu aylarda zaten Zamanla bülbül gibi şakıyorlar