• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ikicicek-birbocek ikicicek-birbocek senin gazlı olan minnoş hala gazlı mi suan efe kıvranıyor masaj yaptim gür gür ses geliyor ama çıkaramıyor sıcak su torbası hazırlıyorum 19.5 ay olcak neredeyse adam hala gaz sancısı çekiyor bu nedir arkadas
Aynı bnm kızda gece uyumuyoruz 20 ayı doldurduk anlamıyorum bazen gaz mı başka birşey mi diyorum kendini atıyor o baş bu baş sallaninca sıkıntı yok durduğum an uyanıyor masaj yapıyorsam rahatlıyor bir iki çekiyor rahatlıyor sonra uyuyor bir iki saat sonra gene aynı uykuya hasret kaldım resmen üstüne sabaha kadar uyumuyo birde 8 de ayakta sıpa

Aynı bnm kızda gece uyumuyoruz 20 ayı doldurduk anlamıyorum bazen gaz mı başka birşey mi diyorum kendini atıyor o baş bu baş sallaninca sıkıntı yok durduğum an uyanıyor masaj yapıyorsam rahatlıyor bir iki çekiyor rahatlıyor sonra uyuyor bir iki saat sonra gene aynı uykuya hasret kaldım resmen üstüne sabaha kadar uyumuyo birde 8 de ayakta sıpa
Biz de aynı durumdayız inan

Bizde de aynı. Uyuyana kadar tutuyorum mecburen yoksa oda giriyor.
Güzel yanı durup durup sarılıyor. Öpüyor :)
Bu bağlanma olayı canimi çok sıkıyor tuvalete bile gidemiyoruz 1 dk fırsat vermiyor 😪
Bnm kızlarda aynı şuan annanne yanınızda da Allahtan azıcık rahat ettim enazindan biri annanneye yapıştı bnm yerime biri bana yapışık geçinip gidiyoruz şimdilik aynen valla sarılıyor öpüyorlar gelip seviyor cici yapiyorlar bayılıyorum bide birbirlerine yapiyorlar Allahım eriyorum o zmn onları öyle görünce

Bnm kızlarda aynı şuan annanne yanınızda da Allahtan azıcık rahat ettim enazindan biri annanneye yapıştı bnm yerime biri bana yapışık geçinip gidiyoruz şimdilik aynen valla sarılıyor öpüyorlar gelip seviyor cici yapiyorlar bayılıyorum bide birbirlerine yapiyorlar Allahım eriyorum o zmn onları öyle görünce
Senin birde iki tane biz bir tanesiyle zorlanıyoruz. İkinci çocuğu bile nasip diyorum. Öyle böyle büyüyorlar. Zaman hızlı geçiyor. Hala içime sokasım geliyor oğlumu. Evlat sevgisi çok farklıymış. Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Senin birde iki tane biz bir tanesiyle zorlanıyoruz. İkinci çocuğu bile nasip diyorum. Öyle böyle büyüyorlar. Zaman hızlı geçiyor. Hala içime sokasım geliyor oğlumu. Evlat sevgisi çok farklıymış. Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Aaa lütfen 2.5 tane biri de yolda :KK70:

Dimi o daha fasulye annesi ondan buçuk. Başında hunin var mı :))
Ben bazen öyle diyorum. Şu çocuk büyüyene kadar aklımı kaybetmesem diye :))
Var valla bazen cinnet noktasına geliyorum :confused: artık bebiş gelince naparim bilmiyorum o zmn psikolojik desteğe başlarım artık

Aboww way halime bnm :KK11: :KK4: 2 sene sonraki halimi özetleyen emmiler :)) kızlar şimdiden başladılar kavgalar kıskançlıklar meraklı haller oğlan da katıldı mı takım Tmm dir :confused:
Hunini hazirla😅 soyle dusun kocaman bir ailen olcak 5 sene sonea hepsi sakinleşcek

Back
X