• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah dağına göre kar veriyor efe yetti bana sagolsun ben 2. Cocugu kaldırcak sabır ve güce sahip değilim Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısı olsun insallah bir kızın olur🥰
Bende ikinciyi düşünüyorum ama eşimi ikna etmem lazım. Sen bizim afacanla yetinmeyi bil diyor. Sanki 7 24 bakan o :)))

Ben şimdi istiyorum🤭 eşimi geçen ay ikna ettim şimdi beklemedeyim adetin 29. Günü 😀 son aylarda 27. Günde oluyordu hep ama tabi 33. Günlerde olmusluguda var. Kafa bı milyon 🤪
Benim ikna etme cabam hic olmaz herhalde dunden hazir 🤣🤣iyi hadi hayirlu olsun canim benim kiz bebos saglikla huzurla insallah gelir..

Yaaa 🤩 ben de çok istiyorum, inanılmaz yoruluyorum gerçekten ama olsun🙈 inşallah tekrar nasip olur. Şuan emiyor ama emmeyi bıraktıktan sonra düşünüyoruz biz de 🤗
İnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olsun. Benimki de emiyor hemde memeye fazla düşkün geceleri en az 3.5 defa uyanıp emer gündüz bir kere zorla yemek yerse yer gerisi meme.bendeki nasıl bir cesaretse böyle anlatınca bilemedim 🤭

İnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olsun. Benimki de emiyor hemde memeye fazla düşkün geceleri en az 3.5 defa uyanıp emer gündüz bir kere zorla yemek yerse yer gerisi meme.bendeki nasıl bir cesaretse böyle anlatınca bilemedim 🤭
Olsun zamanla bırakırsınız inşallah önemli olan bu yola, bu düşünceye girmiş olmanız bence 😄

Benim ikna etme cabam hic olmaz herhalde dunden hazir 🤣🤣iyi hadi hayirlu olsun canim benim kiz bebos saglikla huzurla insallah gelir..
Ahh bu erkekler onlara gore hava hos tabi geçen gün bnm kide diyor ki biz dört kardeşiz 4.cüda olsun daha üç doğmadan dedim oldu başka isteğin 3unu başardık büyüttük 4. Eksik kaldı

Back
X