Aaa çok tanıdık geldi 4 saat 5 saat uykuyla 18 aydır duruyoruz derdini söylese keşke bunlarSorma canım. Yani gece 1den 6 buçuğa kadar uyumayan bir çocuğun ne derdi var ben anlamıyorum ya. Gündüz de sadece 2 saat uyuyor yani. 24 saatten 5 6 saatlik toplam uykuyla duruyor.
Ayh keşke ya artık gücüm kalmıyor da sağolsun eşim 5 ten sonra aldı gittiler oğlumun odasına oyun oynandılar. Birde eşim diyordu ki oğluma sen hadi uyumuyorsun alttaki çocukta mı uyansın. Alt katımızda da 16 aylık bir bebek varda :)Aaa çok tanıdık geldi 4 saat 5 saat uykuyla 18 aydır duruyoruz derdini söylese keşke bunlar
4 azı dişinin birden çıkmasıyla uykusuzluğun tavan yaptığı haftalardan geçiyorumNabiyonuz gençlik
Ya ahkiakten bu azi disi olayi fenalik getirtti bana uykusuzluktan skildim artik uykumy alip gune devam etmek istiyorum yeter bu ne saman bitecej bi iskence ya4 azı dişinin birden çıkmasıyla uykusuzluğun tavan yaptığı haftalardan geçiyorum
Valla ben artik takip etmiuorum agzini da acmiyo zaten baktirtmiyo sadece surekli el agizda saat basi ust degistiriuoruz sudan, asiri agresif ve uyumuyoArka azıları daha fena imiş asıl azilar
Bizimki de ağzını açmıyor ya sayamıyorum kaç tane dişi var. Ama gördüğüm kadarıyla 16disi var ama son 4 tanesi yarım tam çıkmamış. Ve uyumuyor hadi ona alıştık artık. Ama bu sürekli mız mız ve ağlayarak bir şeyleri istemesi yaptırmaya çalışması beni çok yoruyorValla ben artik takip etmiuorum agzini da acmiyo zaten baktirtmiyo sadece surekli el agizda saat basi ust degistiriuoruz sudan, asiri agresif ve uyumuyo
Sabah 6.30 da uyuyup öğlen kalkıp akşam üstü 2 saat uyuyorsa bu döngüyü degistirmelisin Uyumaz elbette biraz zaman alır ama değişir He benim 3 oğlumda uyumayı sevmediler ama dediğin saatlerde değilde geç yatma olarak oldu hep.Bebegimde aykırı ama uğraşınca en azından akşam 10 da uyuyor Gece emdiği icin ve ayilmak icin en az 3 olmak üzere uyanır.Sorma canım. Yani gece 1den 6 buçuğa kadar uyumayan bir çocuğun ne derdi var ben anlamıyorum ya. Gündüz de sadece 2 saat uyuyor yani. 24 saatten 5 6 saatlik toplam uykuyla duruyor.
Geç yatmıyor akşam 9 da uyuyor. Gece 1 den sonra sürekli uyanıyor. Sabah ta en geç 8 de kalkıyor. Gündüz sadece 1 saat uyuyor. Gece memesini bıraktık. Bizim alerjik durumlarda genelde böyle oluyor sanırım ondan. Her zaman böyle değil yani. Benim mesajlarımı genel anlamda okumuş olsaydınız bilirdiniz. Uyku Düzenimiz ve rutinlerimiz var. Sadece arada böyle durumlar oluyor. Böyle durumların neden olduğunu bilmediğim için yazmıştım. Düzensiz olduğumuz için değil yani.Sabah 6.30 da uyuyup öğlen kalkıp akşam üstü 2 saat uyuyorsa bu döngüyü degistirmelisin Uyumaz elbette biraz zaman alır ama değişir He benim 3 oğlumda uyumayı sevmediler ama dediğin saatlerde değilde geç yatma olarak oldu hep.Bebegimde aykırı ama uğraşınca en azından akşam 10 da uyuyor Gece emdiği icin ve ayilmak icin en az 3 olmak üzere uyanır.
Amaan oyle boyel bir bucuk yas oldular iste 3 yasindan once de duzelecekleri yok bence disiydi kusuydu gaziyri bilmemneyiydi derken 2022 den umutluyimBizimki de ağzını açmıyor ya sayamıyorum kaç tane dişi var. Ama gördüğüm kadarıyla 16disi var ama son 4 tanesi yarım tam çıkmamış. Ve uyumuyor hadi ona alıştık artık. Ama bu sürekli mız mız ve ağlayarak bir şeyleri istemesi yaptırmaya çalışması beni çok yoruyor
Aynen canım bende öyle ne kadar düzene soksak gene düzen bozuluyor. O yüzden pek takılmıyorum. Zaten şuan daha bebekler 2 yaşından sonra çocuk olduklarında düzene girerler. Sadece şuan uyku yemek ve belirli şeyleri öğrenmesi için temel oluşturuyoruz. Dişlerini sabah ve akşam fırçalatıyorum. Eşimde diyor ki sanki düzgün fırçaliyor daha erken diye. ağzına götürüp sağa sola çeviriyor. Bunu alışkanlık haline getirmesi önemli zaten :)Amaan oyle boyel bir bucuk yas oldular iste 3 yasindan once de duzelecekleri yok bence disiydi kusuydu gaziyri bilmemneyiydi derken 2022 den umutluyimsimdilik boyle takilalim
Ne kadar guzel yapmissin ben de sadece aksam fircalatiyorum bide kutu yaptim renkli icine sabah giyecegi hirkasini ve ayakkabasini koydum sabah kalkinca kutiya gidiyoruz hirkasini giyiyoruz ayakkabasini giyiyoruz bunu da bi youtube kanalinda gormustum 1 ocak iyibariyle uygulamaya gectikAynen canım bende öyle ne kadar düzene soksak gene düzen bozuluyor. O yüzden pek takılmıyorum. Zaten şuan daha bebekler 2 yaşından sonra çocuk olduklarında düzene girerler. Sadece şuan uyku yemek ve belirli şeyleri öğrenmesi için temel oluşturuyoruz. Dişlerini sabah ve akşam fırçalatıyorum. Eşimde diyor ki sanki düzgün fırçaliyor daha erken diye. ağzına götürüp sağa sola çeviriyor. Bunu alışkanlık haline getirmesi önemli zaten :)
Her gün aynı kıyafetleri mi koyuyorsun yoksa günlük kıyafetlerini mi birde kutu hep aynı yerde mi duruyor?Ne kadar guzel yapmissin ben de sadece aksam fircalatiyorum bide kutu yaptim renkli icine sabah giyecegi hirkasini ve ayakkabasini koydum sabah kalkinca kutiya gidiyoruz hirkasini giyiyoruz ayakkabasini giyiyoruz bunu da bi youtube kanalinda gormustum 1 ocak iyibariyle uygulamaya gectikfircasini da kendine veriyorum artik zaten onemli olan mukemmel yapmalari degil yapmak icin caba gostermeleri tesvik arttirmak.
Bide bana da iyi geliyo biliyo musun stabil olan seylerden hoslanmiyorum depresyona surukluyo beni surekli zevk almaya cabaliyorum uykusuz da olsam. Bazen yenik dusuyorum ama kapip koyuvermemeye calisiyorum
İnşallah hayırlısıyla atanırsın. Bu ara da hangi bölümden atama bekliyorsunselam kızlar benim kızında köpek dişler patladı çok zor şekilde idare edip gidiyoruz Şubat 18 de mülakat im var kızlar dua edin artık atanayim ve ankara istediğim semt olsun inşallah dua edinn
Sadece hirka ve ev ayakkabiai canim ayni yerde duruyo birlikte giyiyoruzHer gün aynı kıyafetleri mi koyuyorsun yoksa günlük kıyafetlerini mi birde kutu hep aynı yerde mi duruyor?
Kesinlikle yapmaya çalışmaları bile bir gelişme onlar için.
Bende aynı canım her gün aynı şeyleri yapınca bulanıyorum. O yüzden her gün başka bir şeyler bulmaya çalışıyoruz.
İnsanız bende yataktan çıkmak istemediğim günler oluyor ama mecburen kalkıyoruz.
Anladım canım bende bu tarz bi farklılık arıyorum da bi bakarım buna. Kesinlikle doğru düzgün bir yere gidemiyoruz zaten bari hep aynı sıradan monoton olmasın hayatımızSadece hirka ve ev ayakkabiai canim ayni yerde duruyo birlikte giyiyoruz
Evet hayatimi zaten su pandemiyle iyice skicilasti en azindan evde biraz daha eglenfeli hale getirmek lazim
Ben sana yakındigin icin biseyler yazdım Senin değil buranın takipçisiyim oda 3 çocuğumdan fırsat buldukça bakiyorum Yazis tarzın, bana yaklaşımın hiç hoş değil. Gece 1 den sonrada alerjiden uyanma olduğunu sanmıyorum ziira alerjik durumları iyi bilirim. Bazı bebekler malesef diştir,gece terörüdür, gazdır sık uyanıyor.Benim 3 oğlumda ne yapsam uyanırdı Kolay gelsin .Geç yatmıyor akşam 9 da uyuyor. Gece 1 den sonra sürekli uyanıyor. Sabah ta en geç 8 de kalkıyor. Gündüz sadece 1 saat uyuyor. Gece memesini bıraktık. Bizim alerjik durumlarda genelde böyle oluyor sanırım ondan. Her zaman böyle değil yani. Benim mesajlarımı genel anlamda okumuş olsaydınız bilirdiniz. Uyku Düzenimiz ve rutinlerimiz var. Sadece arada böyle durumlar oluyor. Böyle durumların neden olduğunu bilmediğim için yazmıştım. Düzensiz olduğumuz için değil yani.
Sakin ol champBen sana yakındigin icin biseyler yazdım Senin değil buranın takipçisiyim oda 3 çocuğumdan fırsat buldukça bakiyorum Yazis tarzın, bana yaklaşımın hiç hoş değil. Gece 1 den sonrada alerjiden uyanma olduğunu sanmıyorum ziira alerjik durumları iyi bilirim. Bazı bebekler malesef diştir,gece terörüdür, gazdır sık uyanıyor.Benim 3 oğlumda ne yapsam uyanırdı Kolay gelsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?