• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben sana yakındigin icin biseyler yazdım Senin değil buranın takipçisiyim oda 3 çocuğumdan fırsat buldukça bakiyorum Yazis tarzın, bana yaklaşımın hiç hoş değil. Gece 1 den sonrada alerjiden uyanma olduğunu sanmıyorum ziira alerjik durumları iyi bilirim. Bazı bebekler malesef diştir,gece terörüdür, gazdır sık uyanıyor.Benim 3 oğlumda ne yapsam uyanırdı Kolay gelsin .
Buranın bende bir üyesi olduğum ve benim mesajıma cevap yazdığınız için beni takip ediyor olsaydınız dedim. Hepimizin çocuğu var. Hoş olmayacak bir şey yazmadım. Siz öyle algılamışsınız. Alerjik durumlar kişiye özeldir. İyi bilmiş olsaydınız uyanacağını da bilirdiniz. Neyse herkesin çocuğu kendine hastır. O yüzden teşekkür ederim yorum yazdığınız için.

Buranın bende bir üyesi olduğum ve benim mesajıma cevap yazdığınız için beni takip ediyor olsaydınız dedim. Hepimizin çocuğu var. Hoş olmayacak bir şey yazmadım. Siz öyle algılamışsınız. Alerjik durumlar kişiye özeldir. İyi bilmiş olsaydınız uyanacağını da bilirdiniz. Neyse herkesin çocuğu kendine hastır. O yüzden teşekkür ederim yorum yazdığınız için.
Yanlış anlaşılma olmuş kızlar biraz gerilmeyin sakin yeterince zaten geriliyoruz arkadaş

ilk bebelı arkadaşlar ikinci den sonra bünye alışıyor hiç bişey koymuyor bü kadr telaş da yapmıyorum artık ilk çocuk acemı lik oluyor telaşla ne yapacam diye düşünüyor olabilirsiniz hele ben ilk çocukla birlikte şehir de değişince psikolojik manada pek kötü dum
hos şimdi de iyi sayılmaz d idare edip gidiyoruz

ilk bebelı arkadaşlar ikinci den sonra bünye alışıyor hiç bişey koymuyor bü kadr telaş da yapmıyorum artık ilk çocuk acemı lik oluyor telaşla ne yapacam diye düşünüyor olabilirsiniz hele ben ilk çocukla birlikte şehir de değişince psikolojik manada pek kötü dum
hos şimdi de iyi sayılmaz d idare edip gidiyoruz
2. Covuk gercekten dha mi kolay buyuyo

Gerilecek bir şey yok canım ortada. Sadece arkadaş tecrübeli olabilir çocuk yetistirme konusunda ama bunu söyleme şekli farklı o da haliyle benim hoşuma gitmedi.
Dogdugundan beri zyrtec kullaniyo nerdeuse alerjiden dolayi bugun doktorda dedi gexe surekli uyanma alerjik rahatsizligin etkisi cok buyukmus.

Dogdugundan beri zyrtec kullaniyo nerdeuse alerjiden dolayi bugun doktorda dedi gexe surekli uyanma alerjik rahatsizligin etkisi cok buyukmus.
Kesinlikle canım. Bizimde hem doktor söyledi hemde kendi çocuğum biliyorum haliyle neyden olabileceğini tahmin ediyorum. Bizde zahiden kullanıyoruz oda iyi geliyor. Uyuyor damlayı içtikten sonra.

Kesinlikle canım. Bizimde hem doktor söyledi hemde kendi çocuğum biliyorum haliyle neyden olabileceğini tahmin ediyorum. Bizde zahiden kullanıyoruz oda iyi geliyor. Uyuyor damlayı içtikten sonra.
Bwn de ara da degismeli veriyorum bazen zaditem de vwriyorhm peki zaeiten verdigin funlee hic uyanmiyomu.
Yok kiz gelen yok ama merak ediyorum 😆

Bwn de ara da degismeli veriyorum bazen zaditem de vwriyorhm peki zaeiten verdigin funlee hic uyanmiyomu.
Yok kiz gelen yok ama merak ediyorum 😆
Ayh nerde canım uyanıyor. Her gün damla vermiyorum zaten. Gece uyanıpta uymazsa veriyorum. Bende merak ediyorum da gene de deli cesareti olur ikinci ama bir yandan da ikisi bir arada büyür diyorum :))

Ayh nerde canım uyanıyor. Her gün damla vermiyorum zaten. Gece uyanıpta uymazsa veriyorum. Bende merak ediyorum da gene de deli cesareti olur ikinci ama bir yandan da ikisi bir arada büyür diyorum :))
Yürek yemiş hatunlar doğurun kız dogurunn

Ya o kadar yakin zamanda dusunmuyorum 3-4 yas gibi. Cok arayi da tabii acmak iatemiyorum bu cektigim skintiyi unutup rahata alismadan yapilsa iyi olur

Back
X