seni de hatırlıyorum gibi ovu.testi yapıyordun değil mi? hangi günleri değerlendirebildin? benim umudum yok pek maalesef 2 defa ile olmaz diye düşünüyorumBen faranjit ve hafif grip geciriyorum canım. Allaha şükür cok agir degil. Genelde oturmaya calisiyorum hapşurma denk gelince ama az once hazirliksiz yakalandım :) 4-5 saniye keskin bir agri oldu . Korktum baya
Ben faranjit ve hafif grip geciriyorum canım. Allaha şükür cok agir degil. Genelde oturmaya calisiyorum hapşurma denk gelince ama az once hazirliksiz yakalandım :) 4-5 saniye keskin bir agri oldu . Korktum baya
Koyu cizgiden bi gun once ve bi gün sonrasi canım :)seni de hatırlıyorum gibi ovu.testi yapıyordun değil mi? hangi günleri değerlendirebildin? benim umudum yok pek maalesef 2 defa ile olmaz diye düşünüyorum
Valla canm bilmiyorm gec döllenme oldugu için anca dr söyler kaç haftalık oldugunu. Son adet tarihimr göre 7 haftalık falan oluyor ama o o kadar değil 3 4 haftalık :)Hayırlı olsun canım tebrik ederim :) ben ilk doktora gidip öğrendigimde beta hcg 285di. 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Bir daha beta hcg yaptırmadım, karından keseyi gördük direkt. Sonra da 2 hafta sonra gel 6.haftanda kalp atışlarına bakalım dedi ve cumartesi gideceğim nasipse. Tam olarak kac haftalık senin?
Allaha emanetler .. :)Bende öksürünce hapsurunca falan korkuyorm
Aynen öyle rabbim korusu inşallaahhh herkesin bebişini ❤Allaha emanetler .. :)
Aminçok geçmiş olsun. Takiplerinizi ihmal etmeyin. Allah gönlünüze göre versin
Benim değişiyor. genel de sat tan bir gün önce oluyorum. bugün idrar testi yaptım negatif malesef. inşallah hayırlı haberler alırız.selam bat kaç görünüyor?
Merhaba Benim hapşırınca degil ama genel olarak 3 gündür çok kasık ağrım ve bel ağrım var. Geceleri uyutmuyor ve devamlı kıvranıyorum. Dün çok kötü oldum acile gidecektim doktoru aradım, ilk zamanlar böyle ağrıların normal olduğunu söyledi. Kanama yok ise korkmaya gerek yokmuş. İstirahat önerdiler. İstirahat etmeye vakit yok kiKızlar 2 sayfa mesajlari okudum simdi :) hayirli olsun öğrenen herkese. Saglikla kavuşalım. :)
Kızlar sizlerde de hapşurunca falan kasıklarınızda kasılma oluyor mu ? Bazen cok fena oluyorum
Son adet tarihini baz al canım :) sağlıkla büyüsünValla canm bilmiyorm gec döllenme oldugu için anca dr söyler kaç haftalık oldugunu. Son adet tarihimr göre 7 haftalık falan oluyor ama o o kadar değil 3 4 haftalık :)
Son adet tarihime göre küçük ama . Dr söyker zatenSon adet tarihini baz al canım :) sağlıkla büyüsünbelirtin var mı
Bazen banada adet ağrısı gibi agri oluyor canim ama biraz azaldi 4-5 gün öncesine kadar cok oluyordu.Merhaba Benim hapşırınca degil ama genel olarak 3 gündür çok kasık ağrım ve bel ağrım var. Geceleri uyutmuyor ve devamlı kıvranıyorum. Dün çok kötü oldum acile gidecektim doktoru aradım, ilk zamanlar böyle ağrıların normal olduğunu söyledi. Kanama yok ise korkmaya gerek yokmuş. İstirahat önerdiler. İstirahat etmeye vakit yok ki
tamam da kaç görünüyor :) 2 ay ovu testi kullandım silikleştikten sonra 14 gün ekleyince adetim geldi.. bu ay 2 defa yaptım biri adet sonrasıydı kasıklarda ağrı hissedince yaptım, pozitif denilmez ama çizgi belirgindi. birini de yaptığımda ovu gününü geçmişti silikti yine.. o yüzden bilmiyorum tam ne zaman geleceğini, prg 14 aralık gösteriyor.. 2 aydır düzgün giriyorum fakat bilmiyorum bakalımm.. inşallah hayırlı haberler alalım..Benim değişiyor. genel de sat tan bir gün önce oluyorum. bugün idrar testi yaptım negatif malesef. inşallah hayırlı haberler alırız.
Evet ya hem adet sancısı gibi hem gaz sancısı gibi..Bazen banada adet ağrısı gibi agri oluyor canim ama biraz azaldi 4-5 gün öncesine kadar cok oluyordu.
Her birinize hayırlı olsun bende 3 aydır menopoza giriyorum diye 7 düveli doktoru herkesi ayaklandırdım. Eveli ay adet olmadım doktor aspirin iç dedi içtim hastalandım 1 ay sonra bu ayda hastalanmadı 8 gün geçti 1 haftadır menapoza giriyorum diye cümle alemi delirttim krizlere girdim. Derken komşum ve arkadaşım olan canım dilek ben menopoz dedikce akşam dellendi kızım yap şu testi belki menopoz değil dedi bende menopozzz dedim gazıyla eve çıktım test yaptım 39 yaşındayım şoka girdim tuvaletten çıkamadım eşim geldi verdim coşkuyu 15 dk filan ağladım. Pozitif ikinci testide yaptık inanmadım ben oda pozitif. Arkadaşım telefon bekledi aradım eve geldi heee menepoz muş dimi diye hem güldüm hem ağladım. Hayırlısıyla ilk bebeğim olacak. Çok mutluyum.
Bulantım yok canım :)Evet ya hem adet sancısı gibi hem gaz sancısı gibi..
Bulantınız var mı kızlar
1-2 aralik yumurtlama 3 aralikta da catlamis canim bugunu de degerlendir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?