2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben faranjit ve hafif grip geciriyorum canım. Allaha şükür cok agir degil. Genelde oturmaya calisiyorum hapşurma denk gelince ama az once hazirliksiz yakalandım :) 4-5 saniye keskin bir agri oldu . Korktum baya
seni de hatırlıyorum gibi ovu.testi yapıyordun değil mi? hangi günleri değerlendirebildin? benim umudum yok pek maalesef 2 defa ile olmaz diye düşünüyorum

Bende öksürünce hapsurunca falan korkuyorm
Ben faranjit ve hafif grip geciriyorum canım. Allaha şükür cok agir degil. Genelde oturmaya calisiyorum hapşurma denk gelince ama az once hazirliksiz yakalandım :) 4-5 saniye keskin bir agri oldu . Korktum baya

Valla canm bilmiyorm gec döllenme oldugu için anca dr söyler kaç haftalık oldugunu. Son adet tarihimr göre 7 haftalık falan oluyor ama o o kadar değil 3 4 haftalık :)

Kızlar 2 sayfa mesajlari okudum simdi :) hayirli olsun öğrenen herkese. Saglikla kavuşalım. :)
Kızlar sizlerde de hapşurunca falan kasıklarınızda kasılma oluyor mu ? Bazen cok fena oluyorum
Merhaba Benim hapşırınca degil ama genel olarak 3 gündür çok kasık ağrım ve bel ağrım var. Geceleri uyutmuyor ve devamlı kıvranıyorum. Dün çok kötü oldum acile gidecektim doktoru aradım, ilk zamanlar böyle ağrıların normal olduğunu söyledi. Kanama yok ise korkmaya gerek yokmuş. İstirahat önerdiler. İstirahat etmeye vakit yok ki

Valla canm bilmiyorm gec döllenme oldugu için anca dr söyler kaç haftalık oldugunu. Son adet tarihimr göre 7 haftalık falan oluyor ama o o kadar değil 3 4 haftalık :)
Son adet tarihini baz al canım :) sağlıkla büyüsün belirtin var mı

Bazen banada adet ağrısı gibi agri oluyor canim ama biraz azaldi 4-5 gün öncesine kadar cok oluyordu.

Benim değişiyor. genel de sat tan bir gün önce oluyorum. bugün idrar testi yaptım negatif malesef. inşallah hayırlı haberler alırız.
tamam da kaç görünüyor :) 2 ay ovu testi kullandım silikleştikten sonra 14 gün ekleyince adetim geldi.. bu ay 2 defa yaptım biri adet sonrasıydı kasıklarda ağrı hissedince yaptım, pozitif denilmez ama çizgi belirgindi. birini de yaptığımda ovu gününü geçmişti silikti yine.. o yüzden bilmiyorum tam ne zaman geleceğini, prg 14 aralık gösteriyor.. 2 aydır düzgün giriyorum fakat bilmiyorum bakalımm.. inşallah hayırlı haberler alalım..

Bazen banada adet ağrısı gibi agri oluyor canim ama biraz azaldi 4-5 gün öncesine kadar cok oluyordu.
Evet ya hem adet sancısı gibi hem gaz sancısı gibi..

Bulantınız var mı kızlar

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin en az senin kadar mutlu oldum hadi hayırlısı bakalım yazarsın gelişmeleri buradan

Bende dün doktora gittim hiç beklediğim gibi geçmedi kaç haftalık hamile olduğumu bile söylemedi çok şaşkınım hala doktor araştırıyorum inşallah içime sinen birisiyle devam ederim eğer önerileriniz olursa değerlendirebilirim kızlar

Merhaba kızlar. Tüm yazdıklarınızı okudum, o kadar heyecanlandım ki, sağlıkla gelsin bebişleriniz. sanki kendimin gibi sevindim . Bende ovü testiyle geçiriyorum bu ayı Allah nasip ederse inşAllah bu ay hamile kalırım ve sağlıkla kavuşurum. 6 yaşında bir oğlum var. Mayıs ve ağustos aylarında kürtaj oldum. 8. Haftalarda kalp atışları durduğu için. Şimdi benim sat 22 Kasım ama öncesinde lekelenmelerle başladı. O yüzden yumurtlama tarihi emin değilim. Ovü testi 10. Gün pozitif gördüm değerlendirdik. Hafif akıntı da vardı. Programa göre yumurtalamaya 1 gün kaldı. Size görselleri atıyorum değerlendirdiğim günlere tik attım :) hakkımız da hayırlısı.çalışmalara devam etsek mi bilemedim. Bu akşam ve Perşembe akşamı da denerim. :) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. . Bende aranıza katılırım inşAllah.
Aralık ve Nisan annelerine girip okuyorum arada içim bir tuhaf oluyor. Yaşasaydı bu hafta sezaryen olucaktım.ve kavuşacaktık bebeğimle
Diğeri yaşasaydı 25 li haftalarda olucaktım diye.
Allah hayırlısıyla sağlıkla, kavuştursun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…