- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
Bende halkalı atakentBağcılarda evim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende halkalı atakentBağcılarda evim canım
Bende istemiyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Diğer denediğim iki ay olmadı haziran temmuz kaçtı buna denk geldieşim aslan burcu hiç hoşlanmıyorum bu burçtan
Öyle tabi ki canım o biraz işin espirisiAa ne varmış canım aslan burcunda herkes bişey söylemişbende eşimde aslan burcuyuz valla kızlar aslan burcu candır ya demeyin öyle
ahahahah valla burç falan bir yerde boş oluyor. Hayırlı evlatlar, iyi insanlar olmayı nasip etsin Rabbim. Tabi en önce sağlıkla kucağımıza almayı
![]()
Eşim aslan burcu bende boğayım hiç anlaşamayan burçlar bazen eşimle dalga geçiyorum aslan konuşuyor diye. Ve İkimizde dediğimiz dedik hep kendi istediğimiz olsun isteriz. Benim de yükselenim aslanMaşallah ne kadar çok aslan burcu varmışAslan burcu pek tanıdığım yok ama bence güzel bi burç. Aslan burcu deyince aklımda direk özgüvenli insan canlaniyo buda güzel bişey bana göre
Merhaba çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun. Kanama alanı olmaması güzel bir haber. Umarım her şey yolunda gider. En kısa zamanda devlette bir doktor bulmalısın bence. İkili devam edersin bir süre. İstanbul’da mısın?merhaba herkese. ben de sikintilar var ne yazik ki.
kan sulandiriciya basladigim an kanamaya sebep oluyor. o yuzden 5+6 bugun yine gittik kontrole. dun aramistim doktoru proluton depot igne de oldum dun. mecbur kan sulandiriciyi kesti. kese vs hersey yolunda, icerde kanama alani yok ama beklemek zorundayiz dedi. aksam yine lekelenme oldu, yat dinlen, artarsa yarin,artmazsa pazartesi gel dedi. surekli doktorda geciyor hayatim su siralar.
doktorum ozelde, eger cok guvenmesem hastanede bir doktora gidecegim... ama bu sekilde de masraflar katlaniyor baya, ne yapacagim bilemiyorum. bir de hastane ortami olunca insan kendini daha guvende hissediyor. simdi doktor recete yazsa, onu yazdirmak icin devlette doktora gidip yalvarip yazdiriyorum... iki kez iskence... doktor mi degistirsem diye dusunmeye basladim ben de..
Tabiki kimse bir değil kızlar bunlar işin şakası diyelimBen de aslanım yukselnm başakegolu oldgmz doğru ama hiç bencil deglm hatta aşırı paylasmcymdr:) Aslan olsn çok isterim ayın 23une kadar aslan olacaklar nasipse bizim yoksa başak
Kızlar belkide o tanıdığınız kötü aslan burçlarının da yükselenleri farklıdır ve ondan öylelerdir bilemeyiz. Yakın çevremde çok aslan var. Abim ben eşim en yakın arkadaşım. Valla bu sandığınız kötü özelliklerin hiçbirini görmedim. Aksine en sevdiğim ve en güvendiğim burç aslandır. Bebeğim aslan olacağı içinde ayrıca mutluyum tabikiii :)
Aa ne varmış canım aslan burcunda herkes bişey söylemişbende eşimde aslan burcuyuz valla kızlar aslan burcu candır ya demeyin öyle
ahahahah valla burç falan bir yerde boş oluyor. Hayırlı evlatlar, iyi insanlar olmayı nasip etsin Rabbim. Tabi en önce sağlıkla kucağımıza almayı
![]()
10. Haftadan sonra karbonat testi ile belli oluyor cin takvimi de genelde doğru çıkıyorAyyy cinsiyetini cok merak ediyorum yaaa :))
Merhabalar 2 kasım son adet tarihim ben hamilelik düşünmüyordum hani aklımda yoktu kasımın 14'ü akşamı az bi pembe kanama gibi bişey oldu tabi ben başka bir rahatsızlık olabilir diye düşünüyordum hemen ertesi sabah doktora gittim kan testinde gebelik vardı doktor belkide düşük yaptın bilemeyiz dedi sonrasında kan değerim yükseldi ve iki hafta sonra ultrasonla baktı kese görünüyor 3+5 günlüktü iki hafta sonra tekrar gel dedi gittim bu sefer tam 6 haftalıktım kese var ama bebek yok atım yok dedi sen şuan aradasın ne iyi derim ne kötü dedi bir hafta sonra tekrar gel bakalım yine yoksa korkmamız gerekiyor dedi o günden beri içim içimi yiyor iyice stres oldum pazartesi gidicem inşallah duyarım. İnternetten biraz araştırdım boş gebelik falan çıkıyor iyice jorktum inşallah öyle birşey yoktur
İnşallah canım inşallah sende bende görürürz umarım tüm stresim üzüntüm boşa çıkarBende bugün gittim 5+5günlük hamileyim kese ve yolk sac var ama kalp atışı yok haftaya bir daha gel dedi.Aynı durumdayız canım.İçini ferah tut,inşallah pazartesi bebişini göreceksin.
Canım allah herkesin gönlüne göre versin10. Haftadan sonra karbonat testi ile belli oluyor cin takvimi de genelde doğru çıkıyor
İnşallah canım inşallah sende bende görürürz umarım tüm stresim üzüntüm boşa çıkar
Hayırlı olsun inşallah, bol bol dinlen ve su iç Allahın izniye hiçbir şey olmaz inşallah gönlünü ferah tut canımKızlar slm
Kesemizi gördük sükürr
5+3 müsüz ama eve gelince leke basladı
Progestana basladık.
İns tutunur bebisimm
Herkese merhaba bende 6+6 haftalık hamileyim perşembe günü hem kesesini hemde kalp atışlarını duyduk çok şükür. Haftaya tekrar kontrole çağırdı doktor :)
İnşallah daha önce 6 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum inşallah bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelecekNe güzel canım darısı bizim başımıza.