2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Cnm yeni girebildim annemler bizdeydi bir süredir giremedim yazmak için ocak ayı için 350 tl biriktirdim hedefi geçtim ama harcamak zorunda kaldim beklenmedik bir ihtiyac cıktı şubat ayı hedefi de 350 tl olsun

Altın 161.39
Dolar 3.76
Euro 4.67

İş bankasında böyle

1 gram aldım 161.55ten. Bakalım gün için de daha da düşerse 1 gr daha almqyı düşünüyorum

Ben bildirmistim cnm

Selamlar

Şubat ayının ilk birikimi olarak 1000 liraya 6.16 gram altın aldım
bereketli ols

Maşallah canım bu ay en birikimci kadın ödülünü sen alıyorsun o zaman şubat hedefini ilk yerine getiren sen olduğun için .
daha dur belki daha birikimci hatun ödülünü alanlar olur ama arkadaş en hızlı aylık birikim yapan ödülünü hak ettti tebrikler :alkış:

ben saat 12 civari 163.5 tan aldm canim bana dusmus gelmedi ya kuyumcudan aldm bankada daha uygundur
ne ayar aldın bacım külçe 1000 iar mi yani cidden bankada 162ydi maksimum

Aaaa Şubat'ı belirtmiştim sanki... ;( Şubat ayı 1500 kredi 2 gram ve 1 ceyrek

Ben bildirmistim cnm
Seninkileri yazmışız canım. Bildirmeyenler icin söylemiştim , sizler bilgi veriyorsunuz not ediyorum :)
M Maleficent2012 maalesef diye okuyorum bu nick ni kızlar valla acaip alışveriş hisssim geldi. Yapmak istiyorum
Ahaha :) bu maleficent filmi var seyret çok güzel angelina oynuyor uyuyan güzel hikayesinin farklı hiç bilmediğimiz bir hali anlatılıyor filmde çok şahane . Alış-veriş yapma sabret zaten yaz gelecek baksana havalara kış olmadi bile
Aaaa Şubat'ı belirtmiştim sanki... ;( Şubat ayı 1500 kredi 2 gram ve 1 ceyrek
Yazayım bunları gözden kaçırmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…