2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Seninkileri yazmışız canım. Bildirmeyenler icin söylemiştim , sizler bilgi veriyorsunuz not ediyorum :)

Ahaha :) bu maleficent filmi var seyret çok güzel angelina oynuyor uyuyan güzel hikayesinin farklı hiç bilmediğimiz bir hali anlatılıyor filmde çok şahane . Alış-veriş yapma sabret zaten yaz gelecek baksana havalara kış olmadi bile

Yazayım bunları gözden kaçırmış olabilirim
bak kış olmadığına hak verdim boşa kışlık almayim mi. Ama bir kaşe istiyorum;( indirimlerde alacağım filmide izliyim izliyim de film izlemeyeli yilllar oluyor kurtlu bir oğlum var yerinde durmuyor

bak kış olmadığına hak verdim boşa kışlık almayim mi. Ama bir kaşe istiyorum;( indirimlerde alacağım filmide izliyim izliyim de film izlemeyeli yilllar oluyor kurtlu bir oğlum var yerinde durmuyor
Ya bende kase istiyorum
3 tane kalin kabanim var simdiye kadar hep onlari giydim. 4 tane ince ceketim var ama 1 tane kasem vardi soldu.onu bu sene hic giymedim. 1 tane almam sart oldu. boyle guzel havalrda kase daha iyi oluyor kaban kalin oluyor ceket ince oluyor.

Ya bende kase istiyorum
3 tane kalin kabanim var simdiye kadar hep onlari giydim. 4 tane ince ceketim var ama 1 tane kasem vardi soldu.onu bu sene hic giymedim. 1 tane almam sart oldu. boyle guzel havalrda kase daha iyi oluyor kaban kalin oluyor ceket ince oluyor.
Trenckot istiyorum ben.kase demisim ya :olamaz:

bereketli ols

daha dur belki daha birikimci hatun ödülünü alanlar olur ama arkadaş en hızlı aylık birikim yapan ödülünü hak ettti tebrikler :alkış:

ne ayar aldın bacım külçe 1000 iar mi yani cidden bankada 162ydi maksimum
24 ayar canim kuyumcular bide ustune karli satiyolar. hatta 163.5tu ekranlarinda cocuk tanidikti 163 e verdi. bankaya gore daha pahali oluyo malesef:KK12: baktm ustune iar 995 24 ayar yaziyo cnim

Film masal filmi olduğu için oğlunda keyifle seyreder uyuyakalır sende devam edersin :))

merhaba bende geldimmm:)))

2018 yılı için birikim hedeflerim var inşallahhhh

şubat ayı hedefim 500 tl.

burda sadece altın olarak mı biriktiriyoruz acaba?

Ben de ödül istiyoruumm:dondurma: en birkimci kadınım ben de amaaa :KK53: 3 gr altın aldım bugün

Daha subat çıkana kadar 1 gr daha alırım diye düşünüyorum:rapci:

Oo iyi yapmışsın bak hedefin tamamlanmış bile, hemmmencecik kupa törenini düzenliyorum :)

Bana beğendiginiz dram filmleri önerir misinin. Geceleri izlemek istiyorum

Birikimci hatunlara yazacaktim bak yanlis oldu birikim topigiyle ne alakasi var diceksiniz simdi:oha::KK53:

Ahahhaa yaz tabiiki , o zaman ki derdimizi biliyorsun :) sorun aslında birikimin dışında muhabbet etmekte değil insanları rahatsız etme derecesindeydi o :)

Benim en beğendiğim filmleri önereyim sen içerisinden konularını okuyup secersin:

Maleficent ( uyuyan guzeldeki iyilik perisinin çok sevdiği aşkından yediği kazık sonunda cadıya dönüşmesi ve intikam alması)
Mezarına tüküreceğim 1 - 2 ( tecavüze uğrayan bir kadının intikamı )
Aynı yildizin altında ( kanserli iki sevgili)
Yukarı bak ( cok tatli bi film ilk kisimlari ask sonrasi adamin evini satmamak icin verdigi mucadele )
Bağlanmak yok
Boys over flower ( 20 bölüm falan alt yazılı bi kore dizisi )
Ali G ( komedi )
Ikimizin yerine
Deadpool aklıma gelenler bunlar

Trenckot istiyorum ben.kase demisim ya :olamaz:

:) al ilkbahar da da giyersin

Şubatta 2 gr altın ve 10 euro 20 dolar almak istiyorum
Bu arada Ocakta 2 gr altın 10 euro 20 dolar dı. 40 TL de altın parası ayırmıştım, tabiki harcadım :KK70: :KK70:

:)) yaziyimmi bunlari

merhaba bende geldimmm:)))

2018 yılı için birikim hedeflerim var inşallahhhh

şubat ayı hedefim 500 tl.

burda sadece altın olarak mı biriktiriyoruz acaba?
Istedigin gibi biriktirebilirsin sadece ay sonunda biriktirmiş olman hedef .
Şubat hedefini yazıyım ben birikimin hakkında bilgi verirsin olur mu

Oo iyi yapmışsın bak hedefin tamamlanmış bile, hemmmencecik kupa törenini düzenliyorum :)

Ahahhaa yaz tabiiki , o zaman ki derdimizi biliyorsun :) sorun aslında birikimin dışında muhabbet etmekte değil insanları rahatsız etme derecesindeydi o :)

Benim en beğendiğim filmleri önereyim sen içerisinden konularını okuyup secersin:

Maleficent ( uyuyan guzeldeki iyilik perisinin çok sevdiği aşkından yediği kazık sonunda cadıya dönüşmesi ve intikam alması)
Mezarına tüküreceğim 1 - 2 ( tecavüze uğrayan bir kadının intikamı )
Aynı yildizin altında ( kanserli iki sevgili)
Yukarı bak ( cok tatli bi film ilk kisimlari ask sonrasi adamin evini satmamak icin verdigi mucadele )
Bağlanmak yok
Boys over flower ( 20 bölüm falan alt yazılı bi kore dizisi )
Ali G ( komedi )
Ikimizin yerine
Deadpool aklıma gelenler bunlar

:) al ilkbahar da da giyersin

:)) yaziyimmi bunlari

yaz canım, bakalım sonuç ne olacak

Maaş yatsada çeyreğime kavuşsam sarı sarı :)
Kumbaramı açtım malesef ihtiyaç vardı ama iyi biriktirmişim 120 tl kadar vardı 50 sini aldım 70 kaldı maaş alınca yerine koyacağım dolar alırım muhtemelen. Bİde yeni kumbaramı alacağım hemen, 5 kuruş 10 kuruş demeden koyacağım inşallah. Sıkmadan olmuyor hiçbirşey. Rabbim kolaylık versin

Maaş yatsada çeyreğime kavuşsam sarı sarı :)
Kumbaramı açtım malesef ihtiyaç vardı ama iyi biriktirmişim 120 tl kadar vardı 50 sini aldım 70 kaldı maaş alınca yerine koyacağım dolar alırım muhtemelen. Bİde yeni kumbaramı alacağım hemen, 5 kuruş 10 kuruş demeden koyacağım inşallah. Sıkmadan olmuyor hiçbirşey. Rabbim kolaylık versin

Bende bu gun alicam maasi 1400 tl odemem var + 300 tl de cihaz ve fatura ödemem var + 50 tl gun parasi yani bana bisey kalmiyor bu ay birikim yok maalesef kumbarayi da önümüzdeki ay açıcam şu anda 250 -300 tl arası birsey vardır en azından önümüzdeki ay ödemelerime katkısı olur diye düşündüm

X