2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

bak kış olmadığına hak verdim boşa kışlık almayim mi. Ama bir kaşe istiyorum;( indirimlerde alacağım filmide izliyim izliyim de film izlemeyeli yilllar oluyor kurtlu bir oğlum var yerinde durmuyor

bak kış olmadığına hak verdim boşa kışlık almayim mi. Ama bir kaşe istiyorum;( indirimlerde alacağım filmide izliyim izliyim de film izlemeyeli yilllar oluyor kurtlu bir oğlum var yerinde durmuyor
Ya bende kase istiyorum
3 tane kalin kabanim var simdiye kadar hep onlari giydim. 4 tane ince ceketim var ama 1 tane kasem vardi soldu.onu bu sene hic giymedim. 1 tane almam sart oldu. boyle guzel havalrda kase daha iyi oluyor kaban kalin oluyor ceket ince oluyor.

Trenckot istiyorum ben.kase demisim ya

24 ayar canim kuyumcular bide ustune karli satiyolar. hatta 163.5tu ekranlarinda cocuk tanidikti 163 e verdi. bankaya gore daha pahali oluyo malesef baktm ustune iar 995 24 ayar yaziyo cnim

Film masal filmi olduğu için oğlunda keyifle seyreder uyuyakalır sende devam edersin :))

merhaba bende geldimmm:)))

2018 yılı için birikim hedeflerim var inşallahhhh

şubat ayı hedefim 500 tl.

burda sadece altın olarak mı biriktiriyoruz acaba?

Ben de ödül istiyoruumm en birkimci kadınım ben de amaaa 3 gr altın aldım bugün

Daha subat çıkana kadar 1 gr daha alırım diye düşünüyorum

Oo iyi yapmışsın bak hedefin tamamlanmış bile, hemmmencecik kupa törenini düzenliyorum :)

Bana beğendiginiz dram filmleri önerir misinin. Geceleri izlemek istiyorum

Birikimci hatunlara yazacaktim bak yanlis oldu birikim topigiyle ne alakasi var diceksiniz simdi

Ahahhaa yaz tabiiki , o zaman ki derdimizi biliyorsun :) sorun aslında birikimin dışında muhabbet etmekte değil insanları rahatsız etme derecesindeydi o :)

Benim en beğendiğim filmleri önereyim sen içerisinden konularını okuyup secersin:

Maleficent ( uyuyan guzeldeki iyilik perisinin çok sevdiği aşkından yediği kazık sonunda cadıya dönüşmesi ve intikam alması)
Mezarına tüküreceğim 1 - 2 ( tecavüze uğrayan bir kadının intikamı )
Aynı yildizin altında ( kanserli iki sevgili)
Yukarı bak ( cok tatli bi film ilk kisimlari ask sonrasi adamin evini satmamak icin verdigi mucadele )
Bağlanmak yok
Boys over flower ( 20 bölüm falan alt yazılı bi kore dizisi )
Ali G ( komedi )
Ikimizin yerine
Deadpool aklıma gelenler bunlar

Trenckot istiyorum ben.kase demisim ya

:) al ilkbahar da da giyersin

Şubatta 2 gr altın ve 10 euro 20 dolar almak istiyorum
Bu arada Ocakta 2 gr altın 10 euro 20 dolar dı. 40 TL de altın parası ayırmıştım, tabiki harcadım

:)) yaziyimmi bunlari

merhaba bende geldimmm:)))

2018 yılı için birikim hedeflerim var inşallahhhh

şubat ayı hedefim 500 tl.

burda sadece altın olarak mı biriktiriyoruz acaba?
Istedigin gibi biriktirebilirsin sadece ay sonunda biriktirmiş olman hedef .
Şubat hedefini yazıyım ben birikimin hakkında bilgi verirsin olur mu

yaz canım, bakalım sonuç ne olacak

Maaş yatsada çeyreğime kavuşsam sarı sarı :)
Kumbaramı açtım malesef ihtiyaç vardı ama iyi biriktirmişim 120 tl kadar vardı 50 sini aldım 70 kaldı maaş alınca yerine koyacağım dolar alırım muhtemelen. Bİde yeni kumbaramı alacağım hemen, 5 kuruş 10 kuruş demeden koyacağım inşallah. Sıkmadan olmuyor hiçbirşey. Rabbim kolaylık versin

Bende bu gun alicam maasi 1400 tl odemem var + 300 tl de cihaz ve fatura ödemem var + 50 tl gun parasi yani bana bisey kalmiyor bu ay birikim yok maalesef kumbarayi da önümüzdeki ay açıcam şu anda 250 -300 tl arası birsey vardır en azından önümüzdeki ay ödemelerime katkısı olur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…