- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.381
bak kış olmadığına hak verdim boşa kışlık almayim mi. Ama bir kaşe istiyorum;( indirimlerde alacağım filmide izliyim izliyim de film izlemeyeli yilllar oluyor kurtlu bir oğlum var yerinde durmuyorSeninkileri yazmışız canım. Bildirmeyenler icin söylemiştim , sizler bilgi veriyorsunuz not ediyorum :)
Ahaha :) bu maleficent filmi var seyret çok güzel angelina oynuyor uyuyan güzel hikayesinin farklı hiç bilmediğimiz bir hali anlatılıyor filmde çok şahane . Alış-veriş yapma sabret zaten yaz gelecek baksana havalara kış olmadi bile
Yazayım bunları gözden kaçırmış olabilirim
Ya bende kase istiyorumbak kış olmadığına hak verdim boşa kışlık almayim mi. Ama bir kaşe istiyorum;( indirimlerde alacağım filmide izliyim izliyim de film izlemeyeli yilllar oluyor kurtlu bir oğlum var yerinde durmuyor
Trenckot istiyorum ben.kase demisim yaYa bende kase istiyorum
3 tane kalin kabanim var simdiye kadar hep onlari giydim. 4 tane ince ceketim var ama 1 tane kasem vardi soldu.onu bu sene hic giymedim. 1 tane almam sart oldu. boyle guzel havalrda kase daha iyi oluyor kaban kalin oluyor ceket ince oluyor.
24 ayar canim kuyumcular bide ustune karli satiyolar. hatta 163.5tu ekranlarinda cocuk tanidikti 163 e verdi. bankaya gore daha pahali oluyo malesefbereketli ols
daha dur belki daha birikimci hatun ödülünü alanlar olur ama arkadaş en hızlı aylık birikim yapan ödülünü hak ettti tebrikler :alkış:
ne ayar aldın bacım külçe 1000 iar mi yani cidden bankada 162ydi maksimum
Film masal filmi olduğu için oğlunda keyifle seyreder uyuyakalır sende devam edersin :))bak kış olmadığına hak verdim boşa kışlık almayim mi. Ama bir kaşe istiyorum;( indirimlerde alacağım filmide izliyim izliyim de film izlemeyeli yilllar oluyor kurtlu bir oğlum var yerinde durmuyor
Ben de ödül istiyoruummen birkimci kadınım ben de amaaa 3 gr altın aldım bugün
Daha subat çıkana kadar 1 gr daha alırım diye düşünüyorum
Bana beğendiginiz dram filmleri önerir misinin. Geceleri izlemek istiyorum
Birikimci hatunlara yazacaktim bak yanlis oldu birikim topigiyle ne alakasi var diceksiniz simdi
Trenckot istiyorum ben.kase demisim ya
Şubatta 2 gr altın ve 10 euro 20 dolar almak istiyorum
Bu arada Ocakta 2 gr altın 10 euro 20 dolar dı. 40 TL de altın parası ayırmıştım, tabiki harcadım
Istedigin gibi biriktirebilirsin sadece ay sonunda biriktirmiş olman hedef .merhaba bende geldimmm:)))
2018 yılı için birikim hedeflerim var inşallahhhh
şubat ayı hedefim 500 tl.
burda sadece altın olarak mı biriktiriyoruz acaba?
Altin hesabin varmi benim hesabim yok hiç anlamıyorum da ekstra bi ödeme kesintin falan olmuyorsa acKızlar şimdi benim 50 eurom var. Kızıma doğum hediyesi gelmişti. Ayrıca bir döviz hesabı mı açsam acaba?
Altin hesabin varmi benim hesabim yok hiç anlamıyorum da ekstra bi ödeme kesintin falan olmuyorsa ac
Hmm anladim teşekkür ederim bilgi verdiğin icinAltın hesabım var, döviz de açayım diyorum. Kesinti olmuyor hiç
Oo iyi yapmışsın bak hedefin tamamlanmış bile, hemmmencecik kupa törenini düzenliyorum :)
Ahahhaa yaz tabiiki , o zaman ki derdimizi biliyorsun :) sorun aslında birikimin dışında muhabbet etmekte değil insanları rahatsız etme derecesindeydi o :)
Benim en beğendiğim filmleri önereyim sen içerisinden konularını okuyup secersin:
Maleficent ( uyuyan guzeldeki iyilik perisinin çok sevdiği aşkından yediği kazık sonunda cadıya dönüşmesi ve intikam alması)
Mezarına tüküreceğim 1 - 2 ( tecavüze uğrayan bir kadının intikamı )
Aynı yildizin altında ( kanserli iki sevgili)
Yukarı bak ( cok tatli bi film ilk kisimlari ask sonrasi adamin evini satmamak icin verdigi mucadele )
Bağlanmak yok
Boys over flower ( 20 bölüm falan alt yazılı bi kore dizisi )
Ali G ( komedi )
Ikimizin yerine
Deadpool aklıma gelenler bunlar
:) al ilkbahar da da giyersin
:)) yaziyimmi bunlari
Maaş yatsada çeyreğime kavuşsam sarı sarı :)
Kumbaramı açtım malesef ihtiyaç vardı ama iyi biriktirmişim 120 tl kadar vardı 50 sini aldım 70 kaldı maaş alınca yerine koyacağım dolar alırım muhtemelen. Bİde yeni kumbaramı alacağım hemen, 5 kuruş 10 kuruş demeden koyacağım inşallah. Sıkmadan olmuyor hiçbirşey. Rabbim kolaylık versin