- 29 Ocak 2018
- 1.189
- 5.554
- 34
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.321
Ben bugun 300 lirayi tamamladimArkadaşlar ocak ayı hedef bildirimini yapmayanlar bu gece 12 ye kadar yapabilir mi ? Çünkü birikim hakkında bilgi vermeyen üyelerin hedeflerini silicem akıbetini bilmediğim için ve subat ayına geçtiğimiz için mecburen
Şubat ayı içerisinde bence hedefini yerine getirirsin daha çok var zaman . Çalışıyor musun kaç yaşındasın evlimisinBen bugun 300 lirayi tamamladim
Subatta ya hedefim 300
Cebimde 32 tlm kaldi inşallah harcamam
CanimsinTamam öyle yapıyım her yardımıma koşuyor yılın en yardım sever üyesi ödülü de sana
27 yasindayim çalışıyorum ama hedeflerim varken çıkacak gibiyim bilemiyorum işyerinde duruma bağlıŞubat ayı içerisinde bence hedefini yerine getirirsin daha çok var zaman . Çalışıyor musun kaç yaşındasın evlimisin
Itiraz ettin mi peki . Benimde isim rahatta şu an rahatsız olduğum şeyler var bakalim zamana bıraktım acele etmiycem yol saat yönünden rahatım cunku27 yasindayim çalışıyorum ama hedeflerim varken çıkacak gibiyim bilemiyorum işyerinde duruma bağlı
Yer değişikliği istediler ama gideceğim yer çok uzak
Zaten şu an çalıştığım yer evime 40 dkItiraz ettin mi peki . Benimde isim rahatta şu an rahatsız olduğum şeyler var bakalim zamana bıraktım acele etmiycem yol saat yönünden rahatım cunku
Aynen öyleB bir_umut_yasamak = 10 gr altın
S Selutbar = 1 çeyrek+ 50 usd ( 1 gr 29 usd)
C Combativeenemy = 2500 tl ( 2000 tl )
Kafam-karisik = 1 yarım altın
A ay-isigi = 300 tl
yagmur0007 =4000 tl
S Spizella = 4.000 tl kredi ödemesi ( 2.700)
beren_naz = 1 gr altın+ 150 tl bes + kumbara + araba kredisi
elenaferrante = 2000 tl lik bilezik
K kereviz salatasi = 5 gr altın 200 tl
sena9797 = yarim altın+ çeyrek altin
p_ritha = 1 gr altın + kumbara
kızlaaar, üstte adı yazılı üye birikimci arkadaşlar, ocak ayı birikim bildiriminizi yapmadı iseniz, yapmanız gerekmektedir. listeler bu gece 00:00 da yenilecek olup bildirim yapmayan arkadaşların isimleri silinecektir ( şubat listesine geçilecek) M Maleficent2012 canım yanında mutsuz emoji olanlar bildirim yapıp hedefi tutturamayanlar mı ??? bilemedim...
B bir_umut_yasamak = 10 gr altın
A ay-isigi = 300 tl
yagmur0007 =4000 tl
kızlaaar, üstte adı yazılı üye birikimci arkadaşlar, ocak ayı birikim bildiriminizi yapmadı iseniz, yapmanız gerekmektedir. listeler bu gece 00:00 da yenilecek olup bildirim yapmayan arkadaşların isimleri silinecektir ( şubat listesine geçilecek) M Maleficent2012 canım yanında mutsuz emoji olanlar bildirim yapıp hedefi tutturamayanlar mı ??? bilemedim...
M Maleficent2012Ben ocak ayı için birikimimi 2000 liralık bilezik yerine
3000 lira ve 2,62 gram altın olarak değiştiriyorum.
Her ay böyle olmaz. Bu ay ekstra gelen param oldu
Ben 1500 tl ayırdım hala altın alamadımB bir_umut_yasamak = 10 gr altın
A ay-isigi = 300 tl
yagmur0007 =4000 tl
olsun buna da şükür, bereketli olsun inşallah. M Maleficent2012Ben 1500 tl ayırdım hala altın alamadım
Altın düşmüyor9 gram alabileceğim sanırım
Hedefi tutturamadım bu ay
bereketli olsun kzuum, çok iyi yapmışsın.alınmış,alınmıştır.rutinimiz bozulmadıAz önce hesabimdaki son para ile altın aldim. Bu ay birikimim hep USD olmuştu, bildirdigim altınlar dogumgunu hediyelerimdi.
damla cikolata canımın yazdiklarindan sonra sırf birikim duzenim bozulmasın ve süreklilik olsun diye gram aldım.
Bu ayki toplam altınım 1,65 gram oldu.
Zahmet olmazsa guncellermisin M Maleficent2012
10 ocakta 255 den almışım çeyrek altını.Ya altın ne pahalı öyle çeyrek dün 275 ti alıyomusunuz ki
Ayyy çok sağol yaaa ❤ evet onlar hedefi tutturamayanlarB bir_umut_yasamak = 10 gr altın
A ay-isigi = 300 tl
yagmur0007 =4000 tl
Aynen10 ocakta 255 den almışım çeyrek altını.
3 gün önce tam altın aldım. nakit fiyatı 1080 di sanırım.
farketmeden nasıl da artıyor yavaş yavaş.
rica ederim canım. bilemediğimden etiket attım artık onlara da. kusura bakmasınlarAyyy çok sağol yaaa ❤ evet onlar hedefi tutturamayanlar