2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Ben ocak ayı için birikimimi 2000 liralık bilezik yerine
3000 lira ve 2,62 gram altın olarak değiştiriyorum.
Her ay böyle olmaz. Bu ay ekstra gelen param oldu

Tamam birikimini yazıyorum şubat hedefin nedir ?

Ben 1500 tl ayırdım hala altın alamadım
Altın düşmüyor 9 gram alabileceğim sanırım
Hedefi tutturamadım bu ay

Olsun sorun değil yine 1500 tl ayırmışsın oda iyi

Tamam canim güncelliyorum simdi

Ben de 5 gr altın 50 Euro dedim ama daha ay gelmeden gerçekleştirmeyeceğiz gibi geliyor kızlar:)
Ama yine de dursun hedefim:)))

Bi kaçamak yapacağız, hediyeler vs giderimiz artacak gibi ama bakalım günü gelince göreceğiz artık :)

Biz bu ay aldıklarımızı 162.5 ten aldık. Dedik artık hayırlısı :))

O kadar iner mi ki, artar diye düşünüyordum ben de hep.
Pek de anlamam bu işlerden.
Sadece hesapta bilmem kaç gr altın görünce hayalimde külçe altın canlandırıyorum :)))
Modumu yükseltiyor:))

Benim kenarda param olunca direk almayı düşünüyorum altın inmiş mi cıkmış mi diye bakmayacağım çünkü diğer türlü gidiyor o para bir şekilde şahsi fikrim bu

Ya altın ne pahalı öyle çeyrek dün 275 ti alıyomusunuz ki

10 ocakta 255 den almışım çeyrek altını.
3 gün önce tam altın aldım. nakit fiyatı 1080 di sanırım.
farketmeden nasıl da artıyor yavaş yavaş.
Bende fiyatına çok da bakmadan aldım hep .
Yoksa para bu ve bizde insanız harcarız :))
Hiç hissettirmeden yükselmiş gerçekten ne kadar kısa zamanda. .

Selam kizlar
Memlekette olunca artik pek giremiyorum
Ama aklim hep buralarda
Arada gir canim gezmeye mi gittin
Ocak ayı altınımı aldım 1 gr
Kumbaraya atmaya devam
Yazarsan sevinirim M Maleficent2012
Subat ayı için de hedefim aynı

Tamam canim yazıyorum

evet cnm arkadaşımızın dediği gibi yaparsın böylece kaç kişi olduğumuzu görür birbirimizi destekleriz
Tamam arkadaş yazmış bu ay diğer ay bende etiket yapar sorarım:) aktifler olsun ki pes etmeyelim

Günaydınlar.

Ayın 1’inde maaş alanlar için bereketli olsun inşallah

Günaydın can Hoş geldin amin

Kızlar etiket yapmamıza rağmen birikimini bildirmeyen, başlığa hiç girmeyenlerin aylık ve yıllık hedeflerini sildim mecburen çünkü aktif ve sürekli takip edenler olsun istiyorum . A ay-isigi canım senin hedefin duruyor ama sen bilgi verdin de ben mi gözden kaçırdım birikim yapabildin mi çünkü sayfaya giriyorsun o yüzden silmedim bilgi verebilirmisin güncelleyim ona gore subat hedeflere geçtik

Maşallah canım bu ay en birikimci kadın ödülünü sen alıyorsun o zaman şubat hedefini ilk yerine getiren sen olduğun için .
ayy 1 saat once aldm ama yazmamism kacirdim odulu bu ay10 gram hedefim vardi ama alamadm canim 150 dolar aldim bi de kumbradan cikanla 1 gram. yani toplam subat birikimim simdilik 150 dolarve 1 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…