- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
EvetOlsun bacım ailenin ciddi bir borcuna çare olucam 5bindi sanırım di mi
Aynen öyleymiş yeni aldığımı bile giymedim ihtiyaç yokmuş demekkiKuzu inan 2 aydır sadece 1 tane elbise aldım bende hic birşey almiyorum aslında sadece almak için alıyoruz ihtiyacdan fazla aliyoruz
sen ailene yardim ediyosun ya Allahim muhakkak parani bereketlendirir canim hic merak etme onlara verdigin bin kat geri doner sana.tecrubeyle sabit ben de aileme yardimci oluyorum dualarini almaya calisiyorum cok sukur bugunumuzeNeyin nereden çıkacağı belli olmuyor baksana ben konu actim birikim yapmak için sonra annemlere yardım etmem gerekti resmen zar zor yetiriyorum paramı şubat ve mart aylığımda borca gidecek nisan ve sonrası benim olacak :) güzel hedef koymayı dusunuyo4um nisan için
Aynen öyleymiş yeni aldığımı bile giymedim ihtiyaç yokmuş demekki
Şubat hedef 10gr altin 25 dolar
:) yani şimdiye kadar hep yardım ettim ya bana hiç tuhaf gelmiyor sende öyle yapmışsın sanirim . Bakalim inşallah onların da borçları bitecek yazın benim üstüme aldığım da martta bitecek nisan maaşım benim Allahtan bi aksilik cikmaz sa:)sen ailene yardim ediyosun ya Allahim muhakkak parani bereketlendirir canim hic merak etme onlara verdigin bin kat geri doner sana.tecrubeyle sabit ben de aileme yardimci oluyorum dualarini almaya calisiyorum cok sukur bugunumuze
Peki canim birşey sorucam gram altın alım satimi arasinda fazla fark oluyormu..Canım herkes birikim şeklini yazıyor öneri vermek yasak ama yorumlardan fikir alabilirsin canım
Ben de geldim gaza :) gram altın konusunda bilgim yok maalesefPeki canim birşey sorucam gram altın alım satimi arasinda fazla fark oluyormu..
biraz nakitim var nasil degerlendirsem acaba bilemedim ya arkadaslar sizler nasıl ve neye yatirimlar yaptiginizi yazarmisiniz birde kumbaram var sanırım burdaki yorumlardan gaza geldimdunden beri atıyorum
Bol birikimler olsun inşallah hepimiz için aslinda benimde hedefimde bilezik var ama ilk etapta ufaktan nasıl biriktirim (sonrasında hepsini bozdurup bilezik yapmak icin) henüz karar veremedim :)Merhaba hanımlar. Bende aranıza katılmak istiyorum müsadeniz olursa. Ev hanımıyım,1 çocuğum var.toplamda 550 lira ödediğim iki ayrı bes im var. Biriktirdiğim parayla da 40 gr bilezik yaptım(iki yılı buldu biriktirmek). Yine birikime başlamak istiyorum.
Aylık ancak gram veya çeyrek alabilirim
Bol birikimler olsun inşallah hepimiz için aslinda benimde hedefimde bilezik var ama ilk etapta ufaktan nasıl biriktirim (sonrasında hepsini bozdurup bilezik yapmak icin) henüz karar veremedim :)
Siz nasıl yaptiniz birikiminizi acaba fikir verebilir misiniz?
Bol birikimler olsun inşallah hepimiz için aslinda benimde hedefimde bilezik var ama ilk etapta ufaktan nasıl biriktirim (sonrasında hepsini bozdurup bilezik yapmak icin) henüz karar veremedim :)
Arkadaşlar azminizi Gerçekten tebrik ediyorumBen bir banka hesabı açtım kendime. Her hafta cuma, biriktirdiğim parayı za,çok demeden yatırdım. Hatta komik olacak ama 20 lirayı bile atm ye yatırdığımı bilirim:) o disiplini bozmayayım diye. Çünkü ben çok severim harcamayı. Kendimden çok kısarım ama başkası için. Mesela kahve içmeye çıkıyoruz arkadaşlarla,yanımda para var ve ben o hesabı ödemeye mecbur hissediyorum. Hala törpülemiş değilim bu huyumu. Sadece çıkmalarımı azaltabildim.
Bide bozuk oaraları ayrıca biriktirip gram aldım aylık
Evet mantıklı fikrin için teşekkürler cnmBen once gr altin aliyorum, 22 ayar olanlardan. Boylelikle hem bilezik alirken para biriktirmeye basladigim ana gore altin yukselmisse kar ediyorum hemde elimdeki Turk Lirasini harcamiyorum
eger bilezik alicaksaniz gram altin biriktirmek en guzeli paranizi biriktin gram altin 160 diyelim her 160 tl oldugunda gidip 1 gram alin.boylelikle birikmis olurBol birikimler olsun inşallah hepimiz için aslinda benimde hedefimde bilezik var ama ilk etapta ufaktan nasıl biriktirim (sonrasında hepsini bozdurup bilezik yapmak icin) henüz karar veremedim :)
Ben once gr altin aliyorum, 22 ayar olanlardan. Boylelikle hem bilezik alirken para biriktirmeye basladigim ana gore altin yukselmisse kar ediyorum hemde elimdeki Turk Lirasini harcamiyorum
Ben gramı tercih ediyorum sanki o daha az farkediyor gibi geliyor bana ama emin değilim:) ben şu 2 aylık sürecim gecsin vadeli altın hesabı açmayı düşünüyorum 10 gram ile açabiliyormuşsun kumbara da iyi oluyor valla açmadan sabredebilirsekPeki canim birşey sorucam gram altın alım satimi arasinda fazla fark oluyormu..
biraz nakitim var nasil degerlendirsem acaba bilemedim ya arkadaslar sizler nasıl ve neye yatirimlar yaptiginizi yazarmisiniz birde kumbaram var sanırım burdaki yorumlardan gaza geldimdunden beri atıyorum