2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Hiç yoktan iyidir :)

Kuzu inan 2 aydır sadece 1 tane elbise aldım bende hic birşey almiyorum aslında sadece almak için alıyoruz ihtiyacdan fazla aliyoruz

Ahaha bi kupada sen kaldır :)

Merhaba canım bende burayada katılayım bari ocak ayı hedefim yarım altın+Çeyrek altın
Yıllık hedefim 12yarım altın +12 çeyrek altın :)

Kızlar dünden önceki gün kumbarama 15 tl attım , dün 4 5 tl attım bu gün 10 tl attım :)) yok mu arttiraaaaaan :) ay çok heyecanliyim bi dolsa da acsam

Hiç yoktan iyidir :)
Evet bacım. Baya zor günler geçiriyorum insalllah Ocak sonu gibi önü mü görüp mevcut hedefine ulaşırım maaas farkinyatinca. Şubat ayı hedefim olacak bir işe bağlı olursa 2 gram altın ve 2 tam altın alarak 8 çeyrek hedefimiz gerçekleştirmek. Ha beklentim olmazsa da 2 gram altın olucak. Nasip kısmet bakalim

Kum
Kızlar dünden önceki gün kumbarama 15 tl attım , dün 4 5 tl attım bu gün 10 tl attım :)) yok mu arttiraaaaaan :) ay çok heyecanliyim bi dolsa da acsam
Usttte at alttta çıkart kumbarasina sevmiyomm ben zırt pırt aciyordum sonra kesmeli olanlardan aldım. Pet şişede biriktirip tumletip altı açılamayan kumbarayla atmıştım daha bereketli oluyor

Neyin nereden çıkacağı belli olmuyor baksana ben konu actim birikim yapmak için sonra annemlere yardım etmem gerekti resmen zar zor yetiriyorum paramı şubat ve mart aylığımda borca gidecek nisan ve sonrası benim olacak :) güzel hedef koymayı dusunuyo4um nisan için

Olsun bacım ailenin ciddi bir borcuna çare olucam 5bindi sanırım di mi

Hayırlı cumalar can :) sende kaldırdın kupayı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…