2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Selam kızlar! :)
Ben de Şubat ayında 5 gr altın ve 50 euro hedefliyorum :)

M Maleficent2012 Ben Ocak ayında 5 gr altın ve 170 Euro yapabildim. Şey onu ilk sayfada düzeltsek olur mu ki

Zorunlu bireysel emekliliğimi iptal ettirmeyerek başladım bakalım. Bu ay kredi kartını son kez bu kadar yuklu yatırıcam Şubatta rahatlamasını bekliyorum.. Birikimlerimle de gezmek istiyorum.

Tamamdır canım biz dayanamayıp açıyoruz sen açma:))) not ediyorum şubat ayı hedefini birikiminle ilgili arada girip bildirirsin olur mu :)

Tabiki şubat ayında maaşımı alır almaz bi çeyrek alacağım Allah'ın izniyle
Kumbarayada elime ne geçerse. Tahminim 80 -85 olmuştur iki haftada
Marta kadar sabredeceğim inşAllah. Gerçi kumbaramda ağırlaştı baya

Kredimi ödedim (1500) 200 TL ev hediye aldım akrabaya ve bu ay saçımı biyatcam 250 TL en az uçak parası odeyecem ve belki iki kez git gel olur çocukla bana en az 750 derken ortak kirada bir evimiz vardı foseptik sorunu vardı apartman yaptirmadi kirqcim mağdur olmasın diye liradan düşürdüm 450 TL bana 100 TL kaldı kira o yüzden sadece 1 gram altın alabildim.jnsalllh bozdurmak zorunda kalmam 161.89 dan. 1 gram isbank

Merhaba

Günaydın kzlar ben ki bu zamana kadar elinde para tutamayan birisi bu ay birikime başladım diye kendime ayakkabı kazak dışında birşey almadm normalde sürekli internetten alışveriş yapardım kendimi nasl motive etmişsem alışveriş sitelerine bile girmiyorum burası çok iyi geldi bana ya:)

Günaydın adınıza sevindim :) yalnız ben hâlâ alışveriş sitelerinden vazgeçemiyorum illa almıyorum ama bakınıp duruyorum

Hayırlı cumalar kızlar

Aylık hedefim 1 gr altın 10 dolar 300 tl idi.
Bugün 1 gr altınımı aldım.
63 dolar
300 tl (298.50 tl kredi ödemesine gitti)

Böylelikle aylık hedefimi tamamlamış oldum. Darısı diğer ayların başına

M Maleficent2012 canım ben de bi kupayı hakettim bence

Biraz düşünüp taşınıp şubat birikimime karar vericem

Benim kumbaram da baya ağır zor tutuyorum kendimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…