2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Günaydın kzlar benim geçen ay başladığım kumbara tam olarak dolmasada dolmak üzereyken kardeşim tatilde yanıma geldi kumbaramı aldı onun. Olmuş artık 10 yaşında Gitti kumbaram

Günaydın kzlar benim geçen ay başladığım kumbara tam olarak dolmasada dolmak üzereyken kardeşim tatilde yanıma geldi kumbaramı aldı onun. Olmuş artık 10 yaşında Gitti kumbaram

Gunaydiiin :) Ahahha kıyamam ya . Söz alsaydın hemen açmayıp güzelce üstüne eklesin biriktirsin oda öğrenmiş olur bu sayede. Sende kumbarani kapali bir yere koy ben giysi dolabımin arkasına sıkıştırıyorum :)))

Büyüük bir kumbara. Dolunca açmayı düşünüyorum. Bakalım kaç ayda dolacak.
Önceliğim altın almak. Yanında dolar ve tl biriktiriyorum. Sepet yapın diyolar ya hani
Ya Bende diyorum acaba altin hesabi mi acsam aylik nisandan itibaran 800- 1000 tl koymak istiyorum ama bankada daha emniyetli ve ulaşılmaz olur diye düşünüyorum ama banka ayrı bi ücret alırmı acaba ki yıllık ücret şu bu yok çekerken kesinti falan oluyormu acaba ben bi arayım da soruyum en iyisi

Ben fiziki altın da aldım. Bankadan da aldım.

Döviz bürosundan da dolae euro alabilirim ilerleyen zamanlarda.

Ben vadesiz hesaba bağlı altın hesabı açtım işbankasından. Öğrenci olduğum için yıllık ücreti yok

Bende bi bakmam lazım arayıp sorucam bu gün bankayi

Ben once gr altin aliyorum, 22 ayar olanlardan. Boylelikle hem bilezik alirken para biriktirmeye basladigim ana gore altin yukselmisse kar ediyorum hemde elimdeki Turk Lirasini harcamiyorum

eger bilezik alicaksaniz gram altin biriktirmek en guzeli paranizi biriktin gram altin 160 diyelim her 160 tl oldugunda gidip 1 gram alin.boylelikle birikmis olur

Bende bi bakmam lazım arayıp sorucam bu gün

Kızlar bisy sorucam kuyumcudan 22 ayar bilezik alirken 24 ayar üzerinden mi hesaplayarak satıyorlar anlamadim ben ya

Ben bugün 30 gramlık bir bilezik sordum kuyumcuya normal 22 ayar bilezik üzerinden hesap yapmadı gram altın üzerinden hesaplayarak bana ücretini söyledi.. böyle mi oluyor Normalde Sizler nasıl biliyorsunuz bir fikir verirseniz sevinirim Henüz almadım

Kuyumcuların bilezik için belirlediği bir fiyat var. Ben aldığımda, 20 gr bilezik için gr fiyatı 148 tl demişlerdi, ben 12 gr altın verdim, kalan kısmı için 137 Tl ödemiştim.
24 ayar bilezik yok, bilezik için gr fiyatı ayrı belirleniyor ama indirim yapıyorlar. Altın verirseniz daha ucuz oluyor. 24 ayar gr verirseniz o an sattığı fiyattan alabiliyor.

Himm işte bugün kuyumcu benden 30 grmlik bilezige 4.890 lira istedi normalmi sizce sanki bana çok geldi sizlere danismakta fayda var

benim bildiğim şöyle oluyo 22 ayar bilezik fiyatı var (sanırım 22 ayar gram fiyatına esit ) ondan hesaplanıyo.
eger işçilik varsa o da üzerine ekleniyor. muhtemelen üstüne işçilik eklemiştir. en az 3 yerden fikir alın. bide haftasonu almayın daha pahalı oluyo bilgim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…