2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Merhaba hoş geldin bende 23 yaşında bekarım. Kaç gram hedefin subat icin

Gram altın yada çeyrek alırken hep aynı kuyumcudan alıp anlaşma yapın bozdururken hani belli bi miktar kayıp oluyor ya o olmasın bileziği de o kuyumcudan alın bunu kuyumcu ile konuşun hemen kabul eder genelde böyle yapıyorlar çünkü müşteriyi elde tutmak icin

Alman usulü yapın yada yarı yarıya .

Hoşgeldin bacım bereketli ola

Canlar ben hedefleri , birikimleri yazıyorum ama gözden kaçırdığım yanlış yazdığım falan olursa yada yazmayı unuttuğum beni uyarın olur mu :)

hoşgeldin bacim

Ben once gr altin aliyorum, 22 ayar olanlardan. Boylelikle hem bilezik alirken para biriktirmeye basladigim ana gore altin yukselmisse kar ediyorum hemde elimdeki Turk Lirasini harcamiyorum
kuyumcular da bu gram altın al sat olayı iyi olsa bende öyle yapacam ki gram alıyorum isbanktan

Arkadaşlar azminizi Gerçekten tebrik ediyorum ben de kendime güzel bir hedef koyup aranıza katılacağım inşallah
bencede gel bacim

Ahahhaa bunu real de de hep söylüyorlar ama sevgilim bey beni almaya hic niyetli degil :))
ben seçilmem secerim de o niye almasın böylesi olgun ve ekonomik becerikli bir genç kızı. Ben ve birçok kişi ben gibi evlenir çocuk olur ancak birikim leri borç ödemek içen girer ama bak sana masalllah şimdiden çok çok önden gidiyorsun tebrikler.

Ben seçilmem seçerim cok iyiydi:))
Valla bizim 5 6 yıl oldu :) uzadıkça uzuyor sonu ne olur bilmem :)
Adaletin bu mu dünya ne yar verdin ne mal dünya şarkısı benden hepinize gelsin :)))

Gerçekten öyle şimdiki genç kızlar ohhoooo anne babasinin iliğine kadar soyuyor resmen ama maşallah taktir ettim arkadaşı

Gerçekten öyle şimdiki genç kızlar ohhoooo anne babasinin iliğine kadar soyuyor resmen ama maşallah taktir ettim arkadaşı
Hepimiz birlik olunca birikim oluyor valla bende hepinizi takdir ediyorum birleşince başarıyoruz buraya yazınca mecbur gibi birikim yapıyoruz . Bu arada bu gün kumbarama 3.5 tl attım . Kumbara da yarısina kadar doldu ve baya ağırlaştı bakalim ne çıkacak içinden

Allah bereket versin :) ben ay sonunda açıcam kumbarayi cikani buraya yazarim ve bide hedef belirleycemm benide eklersiniz listeye

gümbür gümbür geliyorum tutmayin beni ( fena gaza geldim)

Allah bereket versin :) ben ay sonunda açıcam kumbarayi cikani buraya yazarim ve bide hedef belirleycemm benide eklersiniz listeye

gümbür gümbür geliyorum tutmayin beni ( fena gaza geldim)
Ahahahha :) ben konuyu actigim ilk günler koştum hemen bi kumbara aldım cuzdanimdanda 45 lirayı aldım hemen Allahu-ekber diyip attim kumbaraya :)) cüzdanda 5 10 lira bişey kalmıştı ama ben mutluydum çünkü çok gaza gelmiştim :)) 15. Günün sonunda açtım kumbarayi 220 tl cikti . Şimdi bu kumbarada ne çıkacak bilmiyorum hemen dolsa da acsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…