- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- Konu Sahibi Maleficent2012
Duzelttim canim . Yazdim hedefini de .Subat ayi hedefim 1 gr+31 $.Canim 29 euro yazmisiz yanlislik olmus o 29 $ bu ay birikim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duzelttim canim . Yazdim hedefini de .Subat ayi hedefim 1 gr+31 $.Canim 29 euro yazmisiz yanlislik olmus o 29 $ bu ay birikim
Tamamdır canım biz dayanamayıp açıyoruz sen açma:))) not ediyorum şubat ayı hedefini birikiminle ilgili arada girip bildirirsin olur mu :)Hedefim her ay bir çeyrek birde kumbara biriktiriyorum ama aylık olarak açmayı düşünmüyorum dayanabilirsem
Gunaydin tabiiki hoşgeldin:) şubat ayı hedefin nedirkızlar merhaba tam aradığım topik olmuş. Bende katılabilir miyim?
Hoşbuldum:) Ocak ayında 5 gr altın yaptım artı 200 lira kumbaraya attım. Şubat ayında 2 gr altın ve kumbaraya minumum 200 lira koymayı hedefliyorum. Bakalım :)Gunaydin tabiiki hoşgeldin:) şubat ayı hedefin nedir
Tamamdır canım biz dayanamayıp açıyoruz sen açma:))) not ediyorum şubat ayı hedefini birikiminle ilgili arada girip bildirirsin olur mu :)
MerhabaMerhaba arkadaşlar gerçekten biriktirmek isteyen , aktif şekilde birikimini ve birikim adına yaptıklarını konuya yazacak arkadaşları bekliyoruz
Arkadaşlar sizlere nacizane tavsiyem bir kumbara edinmeniz elinize geçen ufak tefek paralar da harcanmadan kumbarada birikmis olur önemsemeden kumbaraya attiğımız miktarlar bir kac ay sonra guzel bir miktar olabilir .
Hatırlatma : Her ayın son günü birikimlerimizi yazacağız arkadaşlar . Hayırlı , bol birikimler canlar .
OCAK AYI HEDEFLERİ
M Maleficent2012 = 5 gr altın + kumbara 220 tl ( 1250 tl aileme yardım ettim birikim yapamadım)
Estella- = 1 gr altın+10 usd+300 tl
@Pembegomlek = 16 gr altın + 200 tl
@avukatbusra = 10 gr altın
S Selutbar = 1 çeyrek+ 50 usd ( 1 gr 29 usd)
@kahvemsi mutluluk =2500 tl + 1 gr altın + 10 usd
C Combativeenemy = 2500 tl ( 2000 tl )
@Kafam-karisik = 1 yarım altın
@Seyhan77 = 50 euro ( 70 euro)
@Dropkick = 18 gr altın bilezik ( 1 çeyrek aldi)
@mavi_patikli = 15 ata altın
@jeschiem =10 gr altın + kumbara
@ay-isigi = 300 tl
@yagmur0007 =4000 tl
kgokce = 1500 kredi + 2 gr altın
@pure hazel = 10 gr + 25 usd
@serenita90 = 3 gr altın
@Spizella = 4.000 tl kredi ödemesi ( 2.700)
@beren_naz = 1 gr altın+ 150 tl bes + kumbara + araba kredisi
@zeyneprer = 20 gr altın
@tatlu = 20 gr altın 20 euro
@kronikuykucu = 20 gr ( EN BIRIKIMCI KADIN ÖDÜLÜ) ( ocak ayı hedefini en erken gerçekleştiren olduğu icin)
@algernonacicekler = 2000 tl lik bilezik
@Esila09 = 2 gr 20 usd
@All_Iz_Well = 5 gr altın 50 euro
2018 YILI HEDEFLERİ
M Maleficent2012 = 36 gr altın + kumbara ( kumbaradan cıkanlar ile dolar )
Estella- = 6000 tl+25 gr altın+1000 usd
@avukatbusra = 120 gr altın
S Selutbar = 12 çeyrek + 1000 usd + 7 gr altın
@kahvemsi mutluluk = 25 gr altın + 250 usd ( ev alana kadar aylık 2500 tl)
@sinirli_porsuk = 20.000 tl
C Combativeenemy = 30.000 tl
@Kafam-karisik = 12 yarım altın
@Seyhan77 = 600 euro
@Clamatis =18 gr 10 adet altın bilezik + zincir
@mavi_patikli = 1 ata + 1 çeyrek
@jeschiem = 120 gr altın+ kumbara
@zeyneprer = 200 gr altın
@ay-isigi = 15 gr altın
@yagmur0007 =25.000 tl
kgokce = 20.000 kredi + 12 gr altın + 12 çeyrek altın + 3 etheryum
@tatlu = 132 gr altın + 360 euro
@pure hazel = 120 gr altın + 300 usd
@serenita90 =24- 36 gr altın
@beren_naz = 10.000 tl +bes+kumbara+araba kredisi
@algernonacicekler = 12.000 tl lik bilezik
kronikuykucu = 80 gr altın
ŞUBAT AYI HEDEFLERI :
@tatlu = 15 gr altın + 20 euro
kronikuykucu = 10 gr altın
@jeschiem = 10 gr + kumbara
C Combativeenemy = 2500 tl
@Kafam-karisik = 2 çeyrek altın
S Selutbar = 1 gr 31 usd
Hedefini dolduranlar ay icerisinde konuya bilgi versin arkadaşlar hedefinizi doldurduğunuza dair not düşeceğim .
Hedefini gerçekleştiren isimlerin yanında ifade.
Hedefini gerçekleştiremeyen isimlerin yanında bu ifade olacak arkadaşlar oyun gibi olsun :))
Hoşbuldum:) Ocak ayında 5 gr altın yaptım artı 200 lira kumbaraya attım. Şubat ayında 2 gr altın ve kumbaraya minumum 200 lira koymayı hedefliyorum. Bakalım :)
Tesekkur ederim canimDuzelttim canim . Yazdim hedefini de .
Günaydın adınıza sevindim :) yalnız ben hâlâ alışveriş sitelerinden vazgeçemiyorum illa almıyorum ama bakınıp duruyorumGünaydın kzlar ben ki bu zamana kadar elinde para tutamayan birisi bu ay birikime başladım diye kendime ayakkabı kazak dışında birşey almadm normalde sürekli internetten alışveriş yapardım kendimi nasl motive etmişsem alışveriş sitelerine bile girmiyorum burası çok iyi geldi bana ya:)
Olsun sonuçta yine almıyormuşsunuz :)Günaydın adınıza sevindim :) yalnız ben hâlâ alışveriş sitelerinden vazgeçemiyorum illa almıyorum ama bakınıp duruyorum
:)Olsun sonuçta yine almıyormuşsunuz :)
almıyorum ama genelde bakıyorum en dusuk 4.48 i sanki hatırlıyorum. siteler var arkadasım gun gun degerlerini gösteren tablodan bakabılırsınKızlar aranızda euro alan var m? Son birkaç ay içinde en düşük kaçtan aldınız?
Benim kumbaram da baya ağır zor tutuyorum kendimi :))Tabiki şubat ayında maaşımı alır almaz bi çeyrek alacağım Allah'ın izniyle
Kumbarayada elime ne geçerse. Tahminim 80 -85 olmuştur iki haftada
Marta kadar sabredeceğim inşAllah. Gerçi kumbaramda ağırlaştı baya