- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Canım senin hedefini bulamıyorumMerhabalar :) Dün elimizde kalan paranın bir kısmı ile daha 4.64 ten 85 Euro daha aldık :) Bu ay 5 gr altın ve 170 Euro oldu, çok şükür.
Ya canim al esini karsina konuş seni maddi yönden falan sıkmıyor evet ama çok yalan söylüyor hep denk geliyorum senin yorumlarında eşinin bu tarz davranışlarına. Kp söylediğinde esin tartışma çıkarır mı ilk önce eşinle konus ıstersen ben bu durumdan hiç hoşnut değilim bir daha boyl3 bir davranışın olursa babana söylemek zorunda kalırım de yada kp agzi sıkı ise ko ile konuş senden duymamış gibi biraz kulağını çeksin
Yaz bu sefer olcak :)Oy oy üzgün aldığı halde itiraz etmezmiş :)) yazıyorum şubata hedefini
Canım senin hedefini bulamıyorum
Canım Euro yu döviz bürosundan mı alıyorsunuz yoksa internet üzerinden mi ? Bi fark olur mu acaba bende döviz bürosundan biraz almayı düşünüyorum daMerhabalar :) Dün elimizde kalan paranın bir kısmı ile daha 4.64 ten 85 Euro daha aldık :) Bu ay 5 gr altın ve 170 Euro oldu, çok şükür.
Canım Euro yu döviz bürosundan mı alıyorsunuz yoksa internet üzerinden mi ? Bi fark olur mu acaba bende döviz bürosundan biraz almayı düşünüyorum da
Ben elinde kalan paralar harcanmasın diye alacağım uzun süre de bozdurmam sanırım ev için peşinat biriktirmeye uğraşıyoruzBiz döviz bürosundan alıyoruz. Tatil planı için biriktiriyoruz Euro olarak harcayacağız. Bu nedenle elimizde nakit olarak dursun dedik. Ama eğer al sat yapma planınız varsa yani Euro olarak kullanmayacaksanız internetten almak daha avantajlı. Çünkü alım satım makası döviz bürolarında daha fazla.
En guzelini yapiyos 'un altin degrrleniyrBen elinde kalan paralar harcanmasın diye alacağım uzun süre de bozdurmam sanırım ev için peşinat biriktirmeye uğraşıyoruz
Her ay altın hesabına bir miktar atıyoruz harçlıklarımdan artanlarla da dolar Euro alayım diyorum
Ben elinde kalan paralar harcanmasın diye alacağım uzun süre de bozdurmam sanırım ev için peşinat biriktirmeye uğraşıyoruz
Her ay altın hesabına bir miktar atıyoruz harçlıklarımdan artanlarla da dolar Euro alayım diyorum
:) bereket versin canım kapatacakmisinMerhaba, yine altın almadım ama cüzdanımın derinliklerine 10 eurocuk gönderdim.
2 gr 20 dolar 10 euro
Ocak ayını kapatsammı ne
Yazıyım o zaman :)Benim hedefim 5 gr altın 50 Euro idi her ay için :)
Üstüne bile çıkabildik, çok sevindim:)
Yazıyorum:)M Maleficent2012 canim bnim 2018hedefim 80 gram simdilik 20grami tamamladm yazarmsn yillik hedefime 80grami.
Tabiiki hoşgeldin canım:) hedefin nedirBende listeye dahil olabilir miyim acaba? M Maleficent2012
Subat ayi hedefim 1 gr+31 $.Canim 29 euro yazmisiz yanlislik olmus o 29 $ bu ay birikimMerhaba arkadaşlar gerçekten biriktirmek isteyen , aktif şekilde birikimini ve birikim adına yaptıklarını konuya yazacak arkadaşları bekliyoruz
Arkadaşlar sizlere nacizane tavsiyem bir kumbara edinmeniz elinize geçen ufak tefek paralar da harcanmadan kumbarada birikmis olur önemsemeden kumbaraya attiğımız miktarlar bir kac ay sonra guzel bir miktar olabilir .
Hatırlatma : Her ayın son günü birikimlerimizi yazacağız arkadaşlar . Hayırlı , bol birikimler canlar .
OCAK AYI HEDEFLERİ
M Maleficent2012 = 5 gr altın + kumbara 220 tl ( 1250 tl aileme yardım ettim birikim yapamadım)
@matmazelNoraliya = 1 gr altın+10 usd+300 tl
B Bugunneselibirgun = 16 gr altın + 200 tl
B bir_umut_yasamak = 10 gr altın
S Selutbar = 1 çeyrek+ 50 usd ( 1 gr 29 euro)
@kahvemsi mutluluk =2500 tl + 1 gr altın + 10 usd
C Combativeenemy = 2500 tl ( 2000 tl )
@Kafam-karisik = 1 yarım altın
@Seyhan77 = 50 euro ( 70 euro)
@Dropkick = 18 gr altın bilezik ( 1 çeyrek aldi)
@mavi_patikli = 15 ata altın
@jeschiem =10 gr altın + kumbara
@ay-isigi = 300 tl
@yagmur0007 =4000 tl
@kgokce = 1500 kredi + 2 gr altın
@pure hazel = 10 gr + 25 usd
@serenita90 = 3 gr altın
@Spizella = 4.000 tl kredi ödemesi ( 2.700)
@beren_naz = 1 gr altın+ 150 tl bes + kumbara + araba kredisi
@zeyneprer = 20 gr altın
@tatlu = 20 gr altın 20 euro
@kronikuykucu = 20 gr( EN BIRIKIMCI KADIN ÖDÜLÜ) ( ocak ayı hedefini en erken gerçekleştiren olduğu icin)
@algernonacicekler = 2000 tl lik bilezik
@Esila09 = 2 gr 20 usd
@All_Iz_Well = 5 gr altın 50 euro
2018 YILI HEDEFLERİ
M Maleficent2012 = 36 gr altın + kumbara ( kumbaradan cıkanlar ile dolar )
@matmazelNoraliya = 6000 tl+25 gr altın+1000 usd
B bir_umut_yasamak = 120 gr altın
S Selutbar = 12 çeyrek + 1000 usd + 7 gr altın
@kahvemsi mutluluk = 25 gr altın + 250 usd ( ev alana kadar aylık 2500 tl)
@sinirli_porsuk = 20.000 tl
C Combativeenemy = 30.000 tl
@Kafam-karisik = 12 yarım altın
@Seyhan77 = 600 euro
@Clamatis =18 gr 10 adet altın bilezik + zincir
@mavi_patikli = 1 ata + 1 çeyrek
@jeschiem = 120 gr altın+ kumbara
@zeyneprer = 200 gr altın
@ay-isigi = 15 gr altın
@yagmur0007 =25.000 tl
@kgokce = 20.000 kredi + 12 gr altın + 12 çeyrek altın + 3 etheryum
@tatlu = 132 gr altın + 360 euro
@pure hazel = 120 gr altın + 300 usd
@serenita90 =24- 36 gr altın
@beren_naz = 10.000 tl +bes+kumbara+araba kredisi
@algernonacicekler = 12.000 tl lik bilezik
kronikuykucu = 80 gr
ŞUBAY AYI HEDEFLERI :
@tatlu = 15 gr altın + 20 euro
kronikuykucu = 10 gr altın
@jeschiem = 10 gr + kumbara
C Combativeenemy = 2500 tl
@Kafam-karisik = 2 çeyrek altın
Hedefini dolduranlar ay icerisinde konuya bilgi versin arkadaşlar hedefinizi doldurduğunuza dair not düşeceğim .
Hedefini gerçekleştiren isimlerin yanındaifade.
Hedefini gerçekleştiremeyen isimlerin yanındabu ifade olacak arkadaşlar oyun gibi olsun :))
Hedefim her ay bir çeyrek birde kumbara biriktiriyorum ama aylık olarak açmayı düşünmüyorum dayanabilirsemTabiiki hoşgeldin canım:) hedefin nedir