2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Canim beni sikmasina gerek yokki ben zaten kendimi skyorum

Esimle dun konustum zaten musaade etmedi
Kayinbabam hakkinda bir fikrim yok agir adam.
Hrr zaman destekler beni

Merhabalar :) Dün elimizde kalan paranın bir kısmı ile daha 4.64 ten 85 Euro daha aldık :) Bu ay 5 gr altın ve 170 Euro oldu, çok şükür.
Canım Euro yu döviz bürosundan mı alıyorsunuz yoksa internet üzerinden mi ? Bi fark olur mu acaba bende döviz bürosundan biraz almayı düşünüyorum da

Canım Euro yu döviz bürosundan mı alıyorsunuz yoksa internet üzerinden mi ? Bi fark olur mu acaba bende döviz bürosundan biraz almayı düşünüyorum da

Biz döviz bürosundan alıyoruz. Tatil planı için biriktiriyoruz Euro olarak harcayacağız. Bu nedenle elimizde nakit olarak dursun dedik. Ama eğer al sat yapma planınız varsa yani Euro olarak kullanmayacaksanız internetten almak daha avantajlı. Çünkü alım satım makası döviz bürolarında daha fazla.

Ben elinde kalan paralar harcanmasın diye alacağım uzun süre de bozdurmam sanırım ev için peşinat biriktirmeye uğraşıyoruz
Her ay altın hesabına bir miktar atıyoruz harçlıklarımdan artanlarla da dolar Euro alayım diyorum

O zaman internet bankacılığından almak daha iyi bana göre. Hem ufak ufak almak daha kolay olur hem de alım satım arasında fark daha az olur.

Subat ayi hedefim 1 gr+31 $.Canim 29 euro yazmisiz yanlislik olmus o 29 $ bu ay birikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…