2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

canım her konuda uyanık ol araştır öğren eşini ve düzenini bozmayacak şekild e ağırlığını köy mutlaka. şu an sen ne yapiyorsun okuyor musun evde misn

Okuyorum
Ama bu yalan durumuna cok snir oldum vee kirildim.
Ufacik birsey de bana yalan soyluyor
Guvenmezsen guvenme diyor.arastirinca sorunca bagiriyor.
Ben bunun icin mi bu adamla evliyim.

Bilmiyorum sordugumda bagirdi kizdi sustirmaya calisti. Guvenmezsen guvenme .Zevk aliyorm dedi. Bende tedavi ol o zaman dedim.
Normal bir davranis değil cunku...
Dogrusunu ogrenecegimi bile bile yalan soyledi
Ilgincmis. Sen bir an once okulunu bitirip, kendi parani kazanmaya bak canim.

Canim bence de ne alaka yani 2 yılda borcu ödeyip sonra da kalan 8 yilda sana borc oduyormus gibi yalan söylemeyi planlıyordu sanirim Allahtan kv söylemiş yanlış anlama beni seni seviyorum biliyorsun kendini ezdirme hakkini savun

Dun tartistik zaten canm

Bende soyledim tartistik canim zaten. ama kayinbabama da bu durumu söylemeli miyim. Bana boule boyle dedi diye.

Dun tartistik zaten canm

Bende soyledim tartistik canim zaten. ama kayinbabama da bu durumu söylemeli miyim. Bana boule boyle dedi diye.
Ya canim al esini karsina konuş seni maddi yönden falan sıkmıyor evet ama çok yalan söylüyor hep denk geliyorum senin yorumlarında eşinin bu tarz davranışlarına. Kp söylediğinde esin tartışma çıkarır mı ilk önce eşinle konus ıstersen ben bu durumdan hiç hoşnut değilim bir daha boyl3 bir davranışın olursa babana söylemek zorunda kalırım de yada kp agzi sıkı ise ko ile konuş senden duymamış gibi biraz kulağını çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…