- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Canim hayirli olsun. En güzel birikim .kizlar bu ara elime para gecmiuor.
Dugun takilarimla urfadan ev alindi .
Artk evimiz var
Esim kredi oducrk 90 bin cektiler
Dun bebomun kumbarasindan 30 lira aldm 25 harcadm.esim aksam 40 lira verdi
30 bebomun 10 benm
Bu ara paaram uok malesrfesim para birakmiyo
Oyle belki ama esimin ustune kredi cikmadigi icin kaynimin uzerine olcak..Canim hayirli olsun. En güzel birikim .
90bine aylik ne kadar odiceksiniz ve kac ayOyle belki ama esimin ustune kredi cikmadigi icin kaynimin uzerine olcak..
Bu da beni tedirgin etsede esim ailesi falan hep destekler birbirlerini..
Ev cok guzel sifirmis ama biz izmirde yaşıyoruz
Kiraya veririz
Esim 10 sene dedi ama bana cok geldi.90bine aylik ne kadar odiceksiniz ve kac ay
ev almak en büyük birikimlerden bir tanesi. ödeme yapmaya başlayınca durumunuza göre yavaş yavaş biriktirirsuniz. şu an peşinat vs yatırdıysanız paranızın olmaması çok normal. kiraya verirsiniz kredi ödenir boylecekizlar bu ara elime para gecmiuor.
Dugun takilarimla urfadan ev alindi .
Artk evimiz var
Esim kredi oducrk 90 bin cektiler
Dun bebomun kumbarasindan 30 lira aldm 25 harcadm.esim aksam 40 lira verdi
30 bebomun 10 benm
Bu ara paaram uok malesrfesim para birakmiyo
Canim esim yalan sylmis90bine aylik ne kadar odiceksiniz ve kac ay
nasil yalan söylemiş hiç anlamadım. ev sadece size ait değil miCanim esim yalan sylmis
2 sene oducrklermis
Vadesini 10 yil demis galiba.nasil yalan söylemiş hiç anlamadım. ev sadece size ait değil mi
Canim ara sıra okuyorum yazdiklarini . Kimse kimsenin içini tam bilemez disardan ne yaşadigini bilemem ama bu tarz yalanlar esinin davranişlari ailesi filan..Canim esim yalan sylmis
2 sene oducrklermis
yani 10 yıl ile 2 yıl arasında uçurum var. biraz karışık sanirim her ilişki.Vadesini 10 yil demis galiba.
Canim ara sıra okuyorum yazdiklarini . Kimse kimsenin içini tam bilemez disardan ne yaşadigini bilemem ama bu tarz yalanlar esinin davranişlari ailesi filan..
Senden yaş ve deneyim olarak büyüğüm galiba.
Nacizane tavsiyem Okulunu bir an önce bitir atan parani kazan . Asla ve asla ihmal etme
Ev bize ait ama esime kredi cikmadi. 10 sene kredi cekecegiz demisti.nasil yalan söylemiş hiç anlamadım. ev sadece size ait değil mi
canım her konuda uyanık ol araştır öğren eşini ve düzenini bozmayacak şekild e ağırlığını köy mutlaka. şu an sen ne yapiyorsun okuyor musun evde misnEv bize ait ama esime kredi cikmadi. 10 sene kredi cekecegiz demisti.
2 sene lik olacakmis. Kayinvalidemden ogrendim
Esime de sordm
O da evet 2 sene dedi
Gecen 300 bine alacagimiz ev icin 10 sene demisti. Bu sefer gecistirmek ya da tepkimi olcmek icin dedi sanirim.
Anlam veremedim bende.