- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
- Konu Sahibi Maleficent2012
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben hic bilezik almadim valla gram alicam ins
Ben diilim dimi kızEvet kizlar bununla ilgili mesaj da alıyorum başlıkta birikim haricinde konuşulmasından rahatsız olan arkadaşlarımız var konunun açılma amacından sapilmamasini isteyen sadece birikim adına konuşmak isteyen bu sebeple başlıkta sadece birikim adına konuşalım herkes kendi birikimini , hedefini yada birikim adina yaptiklarini paylassin diğer türlü fazla şikayet aldım. Günlük şeyleri konuşmak için başka basliklar da var ancak burada daha çok herkes belli zorluklar ile çaba sarf ederek birikim yapmak istiyor ciddi ciddi birikimi amaçlamış bu birikim ile ev araba yasa borç ödemek isteyenler var ciddiyetle devam edelim .. gelen mesajlardan ötürü yazdım katılan tüm arkadaşların dikkatine . Sizleri seviyorum .
Bende canim ayni fikirdeyimBen dolara yatırım yapmaktan vazgeçicek giyim gittijçe düşüyo ya birqz yoeum okudum dinledim falan... Ne yapsam ya karar veremiyorum
Bak ben şöyle bi yol izleyeceğim altın alıp kumbarada çıkanlara da dolar alacağım. Hani ikisinden de olsun maksat belki bir anda artar canimBen dolara yatırım yapmaktan vazgeçicek giyim gittijçe düşüyo ya birqz yoeum okudum dinledim falan... Ne yapsam ya karar veremiyorum
Her birimiz için geçerli canım. Sadece birikim konuşalım burada ben gelen şikayetler için yazmak istedim . Kişi olarak değil de hepimizin dikkatine yazdımBen diilim dimi kız
Para için çabalıyorum
Güven meselesi aslinda yabanci paraya yatirim.Bak ben şöyle bi yol izleyeceğim altın alıp kumbarada çıkanlara da dolar alacağım. Hani ikisinden de olsun maksat belki bir anda artar canim
Aldıpım dolar kalsın daha almıyım diyorum. Yükselirse satarım ama bir daha 3.91leri görmez gibi geliyo. Anca büyük bir olay kriz olursa az bir şey yükselir hehaldeBende canim ayni fikirdeyim
3300 dolar vardi Allahtan hislerime güvenip 3.91den sattim düşüşe gecerken. Simdi altindayim. Fakat yinede tek birikime bagli kalmamak adina sirf euro hesabim yok diye 25 dolar alarak ise başladim. Fakat galiba donald trump başkanliğinda folar düsecek diye yorumlari bende cok okuyorum ve gelişmeleri de takip edince hak veriyorum yorumculara.
En kisa zamanda euro hesabi acriracagim
Siz benden iyi bilirsiniz uzun süredir emek sarf ediyorsunuz birikim konusunda sizi takip edeceğiz bizde bilgilerinizi paylaşın bizimle ben dediğim gibi sadece hani bir Yere birikim olmasın diye öyle dolar düşündüm planlı programlı değil:)Güven meselesi aslinda yabanci paraya yatirim.
Ülkelerin hareketleri etkiliyor para birimlerini
Mantıklı hamleler yapmak lazım işte. Daha fazla batmadan bırakayım bari :))Şuan 3.74. Bekleseydim satmasaydim param eriyecekti
Tabiki kimsenin hakkina asla girmek istemem. Satin yada satmayin diyemem. Yüklü miktarsa suan satmak çok zarar ettirebilr. Yani soyle düsunmek lazim dolari 3.50 iken almissan ve kârda isen ve satmaya kararli isen iyi olur.Siz benden iyi bilirsiniz uzun süredir emek sarf ediyorsunuz birikim konusunda sizi takip edeceğiz bizde bilgilerinizi paylaşın bizimle ben dediğim gibi sadece hani bir Yere birikim olmasın diye öyle dolar düşündüm planlı programlı değil:)
buna katılıyorum konular sohbet de karışınca dağılıp gidiyor.bi de birikimcinin sohbet alanı diye bi topik mi açsak, orada lak lak eder tüm birikimciler :))))))Evet kizlar bununla ilgili mesaj da alıyorum başlıkta birikim haricinde konuşulmasından rahatsız olan arkadaşlarımız var konunun açılma amacından sapilmamasini isteyen sadece birikim adına konuşmak isteyen bu sebeple başlıkta sadece birikim adına konuşalım herkes kendi birikimini , hedefini yada birikim adina yaptiklarini paylassin diğer türlü fazla şikayet aldım. Günlük şeyleri konuşmak için başka basliklar da var ancak burada daha çok herkes belli zorluklar ile çaba sarf ederek birikim yapmak istiyor ciddi ciddi birikimi amaçlamış bu birikim ile ev araba yasa borç ödemek isteyenler var ciddiyetle devam edelim .. gelen mesajlardan ötürü yazdım katılan tüm arkadaşların dikkatine . Sizleri seviyorum .
eşim bu sene dolara yüklenmemi istiyor, yükselecek diye duyum almış..benim elime para geçse bir miktar dolar alma düşüncesindeyim mesela.(ytd)Mantıklı hamleler yapmak lazım işte. Daha fazla batmadan bırakayım bari :))
Ahahah olur sen ac onu da valla Hem de öyle iyi olur ki dimi :)) karamelli_turtabuna katılıyorum konular sohbet de karışınca dağılıp gidiyor.bi de birikimcinin sohbet alanı diye bi topik mi açsak, orada lak lak eder tüm birikimciler :))))))
bakalım karamelli_turta ne diyecek bu konuda?Ahahah olur sen ac onu da valla Hem de öyle iyi olur ki dimi :)) karamelli_turta
Ahahaha :) soralım bi :)bakalım karamelli_turta ne diyecek bu konuda?