- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- Konu Sahibi Maleficent2012
Ben hedefi tamamladim canim 240 lira arti 16 gramHayırlı cumalar canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hedefi tamamladim canim 240 lira arti 16 gramHayırlı cumalar canim
Tamamdır kuzu . Şubat hedefleri ocağın son günleri alicam bu aradaBen hedefi tamamladim canim 240 lira arti 16 gram
aylık 2500 TL+1 gram+10 usd bildirmiştim,Ama hedefine daha var canım biliyorsun dimi
Tamam canım subat için pek hedefim yok.Tamamdır kuzu . Şubat hedefleri ocağın son günleri alicam bu arada
Ama hedefine daha var canım biliyorsun dimi
Tamam o zaman tl yi de sayıyorum dimi .hedefin tamamlandı o zamanaylık 2500 TL+1 gram+10 usd bildirmiştim,
ocak ve şubat aylarında bu TL tutar birikim olarak olmayacak
en azından bu ay olmadı geçen ay kredi kapatırken aldığım borç vardı onun ödedim
ewet canım bu ayki hedef tamam, hatta 55 usd fazla bile oldu:)Tamam o zaman tl yi de sayıyorum dimi .hedefin tamamlandı o zaman
Super çok sevindim senin adına insan biriktirdikce daha fazla biriktirmek istiyorewet canım bu ayki hedef tamam, hatta 55 usd fazla bile oldu:)
aynen öyle, mutfak parasını bile dolar yapasım var:)))Super çok sevindim senin adına insan biriktirdikce daha fazla biriktirmek istiyor
Ahahha :) sikma kendini cokaynen öyle, mutfak parasını bile dolar yapasım var:)))
Güncelliyorum canim
Bence de kız Şahsen ben asla boğazımı kesemem Allah korusun çok fakir olsam anca boğazımı keserimAhahha :) sikma kendini cok
Ben çok seviyorum çünkü en güncel ve en yeni tarihliBen burayi pek takip edemiyorum sanki hersey karisti gibi
Canim ben hic bilezik almadim valla gram alicam insSizce ayın 15 inde 24 ayar bileziğin gramı kaç olur M Maleficent2012 kimseden ses çıkmaz sen söyle
22 gram alabilirim belki
Neden :)Ben burayi pek takip edemiyorum sanki hersey karisti gibi